Şimdi Ara

LG 42LM640 DVB-S FHD 3D LED LCD TV ve önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, iki üç gün kadar önce LG marka bu led tv yi aldım. Bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var :))

1) Toshiba Satellite L505 bilgisayarım var ve üzerinde HDMİ cıkısı mevcut. Bilgisayarım ile televizyonumu bağlamak için en kaliteli yol HDMİ kablosumudur?

Eğer böyleyse bilgisayarıma 3D oyun yükleyerek Tvden 3D oyun oynayabilirmiyim? ve hangi oyunları önerirsiniz :)

2) Flasha 3D film attırmak yeni geldiğim şehirde oldukça pahalı. SInırsız internet bağlatıp 3D ve HD filmleri internet üzerinden izlemek istiyorum. Sizce kalitede herhangi bir değişme olurmu ve verimli şekilde izleyebilirmiyim

3) Aynı televizyonu veya bu modele yakın televizyonu kullanan arkadaslardan her konuda tavsiyelirini ve önerilerini bekliyorum ;) tvmi en verimli sekilde kullanmak istiyorum,

Teşekkürler

• bende 47lm640s kullanıyorum. 4x1080p hdmı kablo kullanıyorum sorun yok. bilgisayarıma ve usb ye yüklediğim oyun ve filmlerde sorun yok. servis bilgisayarıma ve kullandığım lg galaxsy ace telofonuma yazılım yükledi her ikisinide tv den bağlanabiliyorum. 3d oyun denemedim fakat 47lm660s kullanan arkadaşım internet üzerinde 3d oyun oynayabiliyor sorun yok....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.