Şimdi Ara

LG 42PC1R...Kullananlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
16.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak, LG 42PC1RV'yi 1750 ye buldum. Ancak kafamı karıştıran tek konu çözünürlüğünün düşük olması (852x480) ve HD Ready olmaması. Ancak üzerinde HDMI girişi var. HD Ready değil ise HDMI girişinin ne anlamı var. Bir de 1850 SAMSUNG LE-32R81B LCD TV mi almalıyım yoksa 1750 ye bu LG plazmayı mı? Kafam çok karıştı. Yanlız plazma bi tane kalmış yani fazla bekleme şansım da yok. Bilgi verebiirseniz çonk sevinirim. Teşekkürler.
  • bahsettiğin model,
    bendeki 42px4rv nin tek tunerli modeli sanırım.

ben 852x480 (HD olmayan ama HDMI girişi olan) plazmayı aldığımda HD modeller 4500 ytl idi.

sonuçta, tv yi uydu yayında izliyoruz, yani SD sinyalle.
    Bu sinyalle en iyi görüntüyü veren model bu LG ler.

eğer HD ile işim olmaz, uydu veya anten dvd bağlantı yaparım,
    fiyat olarak 2500 veremem diyorsan al derim.

Ayrıca LCD lerde bu standart sinyalle TV izlemek biraz ızdırap, bunu da bil.
    Samsung R serisi iyi ibr LCD dir ancak HD yayın veya PC bağlantısı ile max görüntüyü alırsın.

bunların ışığında kararını ver.

selamlar
  • Arkadaşlar bugun vatan bilgisayarda 2270 ytl'ye 12 taksitle bu ürünü aldım...

Sizlere bi sorum olacak...
    Bilgisayarımı tv'ye bağladığımda siyah beyaz görüntü elde ediyorum...
    Bağladığım kablo tek uçlu sarı video girişine giren kablolardan...

Bilgisi olan varmı??
  • seroz21 kardeş öncelikle hayırlı olsun.Güle güle kullan.Ben 8 ay önce aldım.Memnunum.Ama şimdi keşke biraz daha bekleyip Full LCD alsaydım diyorum.Neyse şimdi bilgisayar plazma bağlantısını şöyle yap.Bir vga kablosu al.Bir ucunu bilgisayarın vga girişine diğer ucunuda plazmanın vga girişine bağla.Burda dikkat edeceğin ikisinin çözünürlüğü'nün aynı olması mesela 1280*768.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seroz21

Arkadaşlar bugun vatan bilgisayarda 2270 ytl'ye 12 taksitle bu ürünü aldım...

Bilgisi olan varmı??

dün ben de baktım vatan'a. 42PC1R'yi 2,498 YTL'ye, Finanskarta 24 taksit yapıyorlar. Ayda 104 YTL oldukça mantıklı geldi. bu karta 12 taksit isterseniz %8 de indirim yapıyorlar. diğer kartlara indirimsiz bu fiyata 12 ay taksit yapılıyor. bu model ile ilgilenenlere duyurulur
  • Yaklaşık 1 ay önce ekranın alt sağ tarafında,kırmızı piksel dalgalanmaları olmaya başladı,zamanla bu dalgalanmalar ekranın ortasına kadar geldi.Özellikle açık renk görüntülerde belli oluyor ve sanırım artıyor.Bazı yabancı forumlarda okuduğuma göre bu durum voltajdan kaynaklanıyormuş ve tv de yapılacak voltaj düzenlemesiyle sorunun çözülebildiğini okudum,bu durumla ilgili bilgisini olan varsa lütfen paylaşsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

quote:

Orjinalden alıntı: seroz21

Arkadaşlar bugun vatan bilgisayarda 2270 ytl'ye 12 taksitle bu ürünü aldım...

Bilgisi olan varmı??

dün ben de baktım vatan'a. 42PC1R'yi 2,498 YTL'ye, Finanskarta 24 taksit yapıyorlar. Ayda 104 YTL oldukça mantıklı geldi. bu karta 12 taksit isterseniz %8 de indirim yapıyorlar. diğer kartlara indirimsiz bu fiyata 12 ay taksit yapılıyor. bu model ile ilgilenenlere duyurulur

Fiyatı ne kadar da çabuk düştü ben de almayı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzyener

Yaklaşık 1 ay önce ekranın alt sağ tarafında,kırmızı piksel dalgalanmaları olmaya başladı,zamanla bu dalgalanmalar ekranın ortasına kadar geldi.Özellikle açık renk görüntülerde belli oluyor ve sanırım artıyor.Bazı yabancı forumlarda okuduğuma göre bu durum voltajdan kaynaklanıyormuş ve tv de yapılacak voltaj düzenlemesiyle sorunun çözülebildiğini okudum,bu durumla ilgili bilgisini olan varsa lütfen paylaşsın...

Bu sorun bende de olmaya basladi, acaba ayari nasil yapiliyor bilen var mi hakikaten?
  • arkadaşlar bende de logo yanması oldu az cok gecirdim ama bu ekran ortalarında dahil yanıp sönen minik minik renk bozuklukları var sevisi cağırdım nedendir başınıza geldimi hiç? bilgi verirseniz sevnirim
  • Dostum bu yanıp sönme dediğiniz renk bozuklukları ''ekran pullanması''olarak adalndırılmakta ve de
    plazmanızın panelinin değişmesine kadar giden bir problemdir.LG(DigiCom)'nin dünyadan bi haber servis elemanları gelipte bunun burn-in sorunu olduğunu ve 2-3 gün beyaz yıkama yapılması gerektiğini söyleyip işin içinden çıkmalarıdır...

Başlarda bikaç arızadır herhalde deyip geçiştirdiğim olay bakıyorum çoğu kullanıcının başına gelmeye başlamış...Benim plazma da 1 senesini doldurmak üzere....yakında bu arızayı tekrardan göstermesinden korkuyorum çünkü karşımda muhatab alacağım firma DİGİCOM....

Zamanında yaptığım şikayeti (Türkiye şartlarından ötürü) devam ettiremedik....Ama hiç değilse etrafımda plazma alacak tüm arkadaşlarıma LG reklamını bizzat yaparak LG almalarına engel oldum....

Sana da geçmiş olsun diyorum....

• bende yaklasık 1 senedir LG 42PC1R kullanıyorum simdiye kadar ne ses olayı nede ekran pullanması olusmadı sadece laptop bagladıgımda bi kac kec alt ve ust taraflarda kalıcı olmayan hafıf kırmızı pullanma olustu ama normal tv yayınlarında sorun yok
    fakat burda okuduklarım benı korkutmaya basladı
    bu sorunu yasıyan arkadaslar sorunları giderildimi acaba bilgi verirlerse sevinirim
  • Kirmizi ancak gecici pullanmalar bende de oluyor. Ancak arkadasin SAMSUNG 42Q7'sinde de benzer olaylar var. Muhtemelen plazmalarda bir sure sonra olusuyor. Onemli olan rahatsiz edecek boyuta gelmemesi. Benim 42pc1rr 2200 saat civari olmali.. Belki de daha fazla...

Ancak Digicom'un servis isinde oldukca basarisiz ve ilgisiz oldugunu biliyorum. Ilk basta baska sebepten ben de servise gondermistim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Ancak Digicom'un servis isinde oldukca basarisiz ve ilgisiz oldugunu biliyorum.

Telefonlara çıkmamaları,tükürdüklerini yalamaları şerefsizlikse.....bu nitelemeyi de ekleyelim....
  • Ekran pullanması yasıyan arkadaslarda son durum nedır acaba
    servis nasıl bir cozum buluyor bu soruna...
    digicom hakkında servis kalıtesı olarak ıyı seyler duymadım bu sorun ıcın nasıl bır tavır alıyolar servıs cagıran arkadaslar bilgi verırse sevınırım
    gercı bu sadece lg plazmalarda degıl tum plazmalarda kronık bır sorun
    gecenlerde bı arkadasın 2 senelık philips plazmasındada aynı kırmızı pullanma vardı servısı arıycaktı bakalım onda nasıl bı cozum bulacaklar...
  • Arkadaşlar bu plazmanın genel sorunu gibi görünüyor ekran pullanması.
    ikinci kez servise gönderdik 8 ay içerisinde.servisler anlaşmalı herhalde
    hepsi white wash'tan bahsediyor.
    bunların hepsi komple değişmesi lazım,bu kadar sorun çıkar mı ya?
    3.000 YTL.'lik cihaz bunlar.sistemi tam oturtmadan sür piyasaya para kazan.
    ben sonuna kadar cihazın değişimini talep edeceğim.sorun yaşayan arkadaşlar
    sizlerden de ricam olayın arkasında durmanız.
    hadi bakalım kolay gelsin...
  • Servis var....Servis var...Yıkamacı servisler var.......
  • Beyler gece gece sanırım benim kafam basmadı bu işe 7 saattir durmadan birşeyler okuyorum en son Drizzt_tr nin yazdıklarını okudum aklımda soru işaretleri olmaya başladı.

Bu plazmayı Pc ile HDMI üzerinden bağladığım da 1024x768 çözünürlükte mi kullanacağım? 1280x720 yada 1366x720 kullanamam mı?
  • acaba bir de rejoice wash&go denesek faydası olur mu?
  • hocam bende pıoneer yeni dönem bir ürününü kullanmaktayım bugüne kadar yaptığım alışverişlerden en çok memnun kaldığım firma dıgıcom dur gerçekten firma çalışanları işlerini severek yapıyorlar ve satış sonrası hizmetlerinden gayet memnunun
    quote:

Orjinalden alıntı: ırısh setter

quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Ancak Digicom'un servis isinde oldukca basarisiz ve ilgisiz oldugunu biliyorum.

Telefonlara çıkmamaları,tükürdüklerini yalamaları şerefsizlikse.....bu nitelemeyi de ekleyelim....

• Bildiğiniz gibi Digicom,Şengüller ve bunun gibi Tr. disb. varolan yetkilerini Lg konusunda yitirmek üzereler.
    Sebebi ise belli;Lg Türkiyenin piyasaya girmesi.
    Öyle ki Şengüllerin hükümdarlığı cep telefonunda bitti bitmek üzere.
    Digicom elinde ki bütün saha danışmanlarını iki hafta kadar önce işten çıkarttı.
    Bende de Lg 26lc2r var ve şimdiden vay halimize demekten öteye gidemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.