hocam bende pıoneer yeni dönem bir ürününü kullanmaktayım bugüne kadar yaptığım alışverişlerden en çok memnun kaldığım firma dıgıcom dur gerçekten firma çalışanları işlerini severek yapıyorlar ve satış sonrası hizmetlerinden gayet memnunun
quote:
Orjinalden alıntı: ırısh setter
quote:
Orjinalden alıntı: tk152
Ancak Digicom'un servis isinde oldukca basarisiz ve ilgisiz oldugunu biliyorum.
Telefonlara çıkmamaları,tükürdüklerini yalamaları şerefsizlikse.....bu nitelemeyi de ekleyelim....
Satış sonrası ne gibi bir hizmet alıp memnun kaldığınızı belirtir misiniz...
LG Plazma'da dijital yayında ilginç bir problem Arkadaşlar, Plazma TV'ye dijital kablo yayın bağlattığımda, dijital yayında sürekli arıza ve kesilmeler yaşadım. Kablo TV servisi yayında herhangi bir problem olmadığınıi bir kez de TV servisinin bakmasını söylediler. TV servisi ile görüştüğümde, servis topraklamayı iptal ederek bu sorunun çözülebilceğini söyledi. Bir elektrikçi çağırarak prizin toprak hattını iptal etmesini istedim. Ancak Elektrikçi zaten prizde toprak hattın olmadığını söyledi. Ben de TV'yi toprak hattı olmayan bir üçlü fiş ile prize taktım ve gerçekten dijital yayın düzeldi. Ancak plazmanın kataloğunda "olası bir elektrik çarpmasını önlemek için mutlaka toprak telini bağlayın. Topraklama yöntemleri mümkün değilse, ayrı bir devre kesiciyi yetkili bir elektrikçiye kurdurun" deniliyor. Aklıma takılanlar: 1) Devre kesici dediği, sanırım kaçak akım rölesi, ??? 2) Plazmayı ile priz arasına devre kesici takarsam mesele çözülür mü? 3) Elektrikçi prizde topraklama yapılmamış dediği halde, toprağı olmayan fiş ile bağlantı yaptığımda sorun çözüldüğüne göre, prizde sıfırlama mı yapılmış? Fikri olan arakadaşların yardımını bekliyorum
Arkadaşlar biriniz lg 42pc1r nin kumandasının alt kısmında yazan kumanda model nosunu yazabilirmi.. Kumanda kayboldu aynısından alcam.. Hatta proxtg(ETH)hotmektup.kom adresinede gönderirse 3 gün dua edicem:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme