Şimdi Ara

LG 47LH3000 - SONY KDL 46V5500 - SAMSUNG LE 46C650 SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRSINIZ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ortadaki 50 hz. dikkat..
  • 47 LH 3000 LG modelide 50 hz dir.Teknosa'da 1.999 TL ama daha ucuza bulabilirsin. Media markt ta 1.849 idi en son.

Gerçi ben bu modeli 25 gün önce Teknosa'dan 2.099 TL'na almıştım. Fiyatı birden düştü. Görüntü kalitesi oldukça iyidir. Ortalama (hatta orta alt düzey) bir üründür.

Görüntü kaynağın iyiyse çok tatmin edici bana göre.Teledünya'da çok iyiyken, DT de vasat, analog kablo tv de berbat.

Teledünya HD yayınlarında çok güzel, tatmin edici.

Diğer kaynaklarla denemedim (Ps3 vb), bu sebeple bilmiyorum oradaki sonuçları.
  • Bu bahsetmiş olduğunuz modellerden Sony V5500 ve Samsung C650 yi yan yana izledim, C650 li bariz daha keskin ve canlı görünyüye sahip, ama parlak ekrana sahip olduğu için sihay görüntülerde sony ye göre daha fazla parlama yapıyor. Diğer teknik özelliklerinide göz önünde bulundurursak Samsung c650 derim ben.
  • Bu tvlerden C650 zaten diğer iki tv'nin muadili değil ki. C650 Samy'nin 2010 serisi 100 hz tv si iken. LH3000 ve V5500 2009 senesinin 50 Hz tv'si. C650 düşünüyorsanız bu TV'yi LG SL8000 ile Sony EX500 serileri ile karşılaştıracaksınız. Açıkçası bana kalırsa eğer TV2ye USB takıp mkv tabanlı film izlemeyecekseniz şuanda alınabilcek en iyi tv Sony W5500 dür. Piyasada 2009 serisi olduğu için şuanda 2200 civarlarına kadar düştü fiyatı. Bu TV'yi alın. Görüntü özellikleri olarak C650'den daha iyidir ve 100 hz'i en iyi çalıştıran TV'lerdendir. Ya da eğer bulabilirseniz uygun fiyatlı (2200 civarına) B650 tercih edilebilir. Açıkçası dış kasa dışında bir iki ek özellik dışında birebir C650 serisinin aynısıdır. Hiçbir fark yoktur.
  • C650 derim.
  • aslında ne tür programları izledigiz cok onemli cunku

mesela futbol maclarını cok izliyorm falan diyorsan samsung LE-46C650 derim motionflow ozelligi sayesinde daha akıcı ve net görüntü saglar.

yok ben detay hastasıyım sahadaki cimlerin kıvrımına kadar görmek istiyorm diosan sony KDL-46V5500 derim Bravia Engine 3 islemci sayesinde görüntünün butun detaylarını net bir sekılde görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim tercihim C650 den yana oldu...

Orijinalden alıntı: timba

su DTS olayina bir aciklik getirelim:
    1.dts codecli dosyalari (film yada muzik dosyasi) 5.1 cok kanalli ses sisteminde dinleyebilmek icin, dogrudan tv ye baglatip, arkadan optik ses cikis ile cok kanalli ses sistemine baglasak 5.1 ses alabilirmiyiz?
    yani tv, usb ile bagladigimiz dts li dosyalari, optik ses cikis uzerinden harici ses sistemine "cok kanalli" iletebiliyormu?
    2.yada cok kanalli ses alabilmek icin illaki harici bir multimedia oynaticiyami ihtiyacimiz var(ozaman dts codec leri cozmesinin ne anlami var-kendi streo hoperloru uzerinden sesi vermesi disinda-)?

Saygilar,
    Murat..

Valla İB'deki satıcı arkadaşa sordum bilhassa, usb den seyredeilen DTS ses codecli filmlerde optik çıkıştan 5.1 ses alabiliyor muyuz diye. Var dedi ama verdiği cevaptan kendi de emin değildi sanırım. Dün bir samsung bayiine uğradım, vitrinde C650 yi görünce. (Bu arada 2.499 idi taksitli en son 2350 olur dedi, illa Anadolu garantisi isteyenlere duyrulur) Neyse ona srdum DTS codec optik çıkış olayını, o da bihaber.

Bu soruyu ancak 40C650 sahibi olan ve bir de optik girişli 5.1 ses sistemi olan bir arkadaş cevaplayabilir. Olan varsa cevaplasın lütfen, ben de boşyere illa optik girişli ses sistemi alacam diye kendimi kısıtlamayayım.

Saygılar

C650 serisinde DTS desteği, tv ve ses sitemi(ben z5500 ile denedim) arasında optic kablo ile yapıldığında kesinlikle var...
    Not: Tv kumandasından tools tuşuna basarak ses ile ilgili kısımdan seçebiliyorsunuz...

Yalnız PS3 ve Xbox360 ile HDMI'dan yaptığım bağlantılarda sesi dijital olarak aktarmıyor, en azından benim ses sistemimde
    DD ve DTS logolarını göremedim...

Benim merak ettiğim ise bazı 1080p filmleri codec hatası vererek göstermedi. Samsung sizce güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırır mı?..

• Orijinalden alıntı: gamerasi

Benim tercihim C650 den yana oldu...

1.dts codecli dosyalari (film yada muzik dosyasi) 5.1 cok kanalli ses sisteminde dinleyebilmek icin, dogrudan tv ye baglatip, arkadan optik ses cikis ile cok kanalli ses sistemine baglasak 5.1 ses alabilirmiyiz?
    yani tv, usb ile bagladigimiz dts li dosyalari, optik ses cikis uzerinden harici ses sistemine "cok kanalli" iletebiliyormu?
    2.yada cok kanalli ses alabilmek icin illaki harici bir multimedia oynaticiyami ihtiyacimiz var(ozaman dts codec leri cozmesinin ne anlami var-kendi streo hoperloru uzerinden sesi vermesi disinda-)?

Saygilar,
    Murat..

Valla İB'deki satıcı arkadaşa sordum bilhassa, usb den seyredeilen DTS ses codecli filmlerde optik çıkıştan 5.1 ses alabiliyor muyuz diye. Var dedi ama verdiği cevaptan kendi de emin değildi sanırım. Dün bir samsung bayiine uğradım, vitrinde C650 yi görünce. (Bu arada 2.499 idi taksitli en son 2350 olur dedi, illa Anadolu garantisi isteyenlere duyrulur) Neyse ona srdum DTS codec optik çıkış olayını, o da bihaber.

Bu soruyu ancak 40C650 sahibi olan ve bir de optik girişli 5.1 ses sistemi olan bir arkadaş cevaplayabilir. Olan varsa cevaplasın lütfen, ben de boşyere illa optik girişli ses sistemi alacam diye kendimi kısıtlamayayım.

Saygılar

C650 serisinde DTS desteği, tv ve ses sitemi(ben z5500 ile denedim) arasında optic kablo ile yapıldığında kesinlikle var...
    Not: Tv kumandasından tools tuşuna basarak ses ile ilgili kısımdan seçebiliyorsunuz...

Yalnız PS3 ve Xbox360 ile HDMI'dan yaptığım bağlantılarda sesi dijital olarak aktarmıyor, en azından benim ses sistemimde

Benim merak ettiğim ise bazı 1080p filmleri codec hatası vererek göstermedi. Samsung sizce güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırır mı?..

aslında bu senın ses sistemının bı ozellıgı olması lazım

iki kanalı bı stereo sesi 5.1 den izlemek icin dolby digital pro logic 2 ozellıgı olması lazım.

• Orijinalden alıntı: pro.techno

Orijinalden alıntı: gamerasi

Benim tercihim C650 den yana oldu...

Saygilar,
    Murat..

Saygılar

aslında bu senın ses sistemının bı ozellıgı olması lazım

iki kanalı bı stereo sesi 5.1 den izlemek icin dolby digital pro logic 2 ozellıgı olması lazım.

Evet sesleri Ps3 ve Xbox360'da Pro logic 2 olarak alıyorum...

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim Samsung 46C650 aldım ilk izlenimim oldukça iyi Harici diskimdeki her formattan filmi oldukça kaliteli biçimde açtı. Laptopumuda rahat bişekilde bağlayabildir. Herkeze tavsiye ederim...
  • @hefan; 46c650 yi nereden ve kaça aldın acaba? 40 ile 46 arasında teknik fark var mı acaba? ayrıca bazı sitelerde 650-652-654 var ne fark var anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownloadMustGoOn

@hefan; 46c650 yi nereden ve kaça aldın acaba? 40 ile 46 arasında teknik fark var mı acaba? ayrıca bazı sitelerde 650-652-654 var ne fark var anlamadım...

İstanbul bilişimden 2620.70 tl ye 12 taksit aldım. akşam üstü aldığım için kargo ile 2 günde geldi. ertesi gün ise istanbul bilişimden teknik ekip gelip kurdu. ölü piksel varmı diye kontrol ettiler hiç ölü pikselde çıkmadı. butun dil ayarlarını yapdılar. filmlerde alt yazı probremi yaşamıyorum bazı arkadaşlar probrem yaşıyomuş ama ayarlardan düzeltebiliyorsunuz. İstanbul bilişimde sadece 650 olduğu için 652 ve 654 ü inceleme fırsatım olmadı ama internetten araştırmıştım bu 3 versiyon arasında göz önüne çıkar farklar yok. 40 ve 46 arasında ise ekran büyüklüğü dışında tamamen aynı teknik özelliklere sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hefan -- 5 Mayıs 2010; 10:57:44 >

• @hefan çok teşekkürler hızlı cevabın için...

bu arada bayağı iyi fiyata almışsınız 1620 ve 12 taksit şu an nakite %7 indirimde bile 1816 tl bir yanlışlık yok değil mi?
  • Pardon arkadaşlar 2620 yazacağıma 1620 yazmışım hemen düzelttim...
  • ib de kalmamış fakat
    "http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-detay_222_LE-46C652_SAMSUNG_LCD_TV.html" 2.685,13 TL
    daha once alışveriş yapan oldu mu?
    avrupa bilişim nasıldır?
  • arkadaşım ben alışveriş yaptım cokda memnunum ara bi konus firmayla teslim ve kurulumlarında sıkıntı yok,bayada bi stoklu çalışıyorlar bütün seriler var ellerınde,
  • bu arada arkadaşlar sizin için ürünü takip ettim fiyat olarak avrupabilişim indirim yapmış galiba 2555 tl ye 12 taksit yapıyor stogunda az kalmış fakat,sizin için takip ederim tekrar arkadaşlar,ib de hep elinde bulunmayan malları varmış gibi gösteriyor,firma elinde varsa var diye yazmış yoksada yok diye yazmış o yuzden takıp etmesıde kolay oluyor,
  • Pek farkında değilsin arkadaşım ama bu konu bir aydan daha eski. Ölüleri diriltmemek lazım
  • ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ŞURAYI OKU:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43150196/mpage_1/key_avrupabilisim/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: DownloadMustGoOn

ib de kalmamış fakat
    "http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-detay_222_LE-46C652_SAMSUNG_LCD_TV.html" 2.685,13 TL
    daha once alışveriş yapan oldu mu?
    avrupa bilişim nasıldır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.