Bildirim
LG 49UF8507-LG 49UF7787 iki model arasında kaldım yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biraz geç olacak belki ama ben de şu an aynı ikilemdeyim ne yapmaya karar verdin? -
Birinde 3D var diğerinde yok. İhtiyacınıza göre karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25545-25608-25982/samsung-ue48ju6470u_lg-49uf8507_lg-49uf7787/
Bazı ekran ve görüntü özelliklerinin farklı olması kafamı karıştırdı. Herhangi bir bilginiz var mı bu konuda? -
Bende uzunca bir zamandır 4k cihaz arıyordum. Özellikle smart konusunda daha başarılı olduğunu düşündüğümden LG üzerinde yoğunlaşmıştım.
Zincir mağazalara da yakın birisi olarak, fikrine güvendiğim bir arkadaşım 7787 yi 8507 ye oranla daha şok önerdir.
Cihazda 3d olmadığından dolayı; renk ve görüntü kalitesinin 8507ye oranla bir tık daha iyi olduğunu söyledi.
Bende bugün bir 7787 aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de arada kaldım 3D ihtiyacım yok fakat 49UF8507 ses özelliklerinin daha iyi olması ve fiyat farkının çok az olması beni bu ikilemde bıraktı. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. -
LG 49UF7787 aldım 2900 e daha gelmedi gittim vatanda baktım görüntüsü güzeldi kafama Yattı bnm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X