Bildirim
LG 50pg1000 nasıl sızce ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım benim modlei bilmiyorum ama 50pg3000 modelini 1999 a verdi bayramdan bir hafta önce bir firma, bu sana sanıırm fiyat konusunda bir açıklama getirir, bu arada plazma alacaksanız ben 42PX80 panasonic viera aldım 1700 e, ve 16 metre karelik evimizde çokta keyifli izliyoruz, izleme mesafesi 3- 3,5 metre ama 4,5-5 metre daha iyi olur. bunuda düşün isterse bir. Sd yayınlardaki performansı normal tüplü tv lerden hiçde farklı değil hatta özüme daha iyi gözüktü. -
sagolun dedıgınız modelıde arastırayım :9 -
arkadasim yeni aldm 50pg1000..cok memnunum.50 inc te tv izlemek bir baska oluyor..kablo tv de bile goruntu 10 numara. -
50pg100 1999ytl olmuş vatanda,50pc51 i takip ediyordum şuan ikiside eşitlenmiş...1999ytl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X