Şimdi Ara

LG 50PM6800 1812 TL, DARTY' de ( kupon + avantajix+ money)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 2 aydır 3D Tv fırsat peşinde koştum durdum ama artk yoruldum. Darty' nin bu fırsatını kullanayım dedim ve LG 3D Plazmayı aldım. İyi mi ettim kötü mü ettim kullanınca anlaşılır. Belki başka birisi de almak ister, ya da fırsat kollayanlar vardır diye kullandığım fırsatı paylaşıyorum.

LG 50PM 6800 + LG TÜRKİYE GARANTİLİ + 2 ADET 3D GÖZLÜK HEDİYESİYLE BİRLİKTE ( SİTEDE AKTİF FİYATI 1.999 TL )

BANA MALİYETİ 1.812 TL etmiştir.

KARGO BEDAVADIR, EVE TESLİM + ÜCRETSİZ KURULUM VARDIR.

Daha avantajlı olan bazı kart sahipleri daha ucuza mal edebilir.

Fırsatı kullanmak isteyenler öncelikle Kuponnow' a kaydolacak ve Darty %6 indirim kodunu alacak. Sonra Avantajixe kaydolacak. Bu siteden doğrudan Darty' ye verilen linki tıklayıp 50PM6800 ürünü sepete atıp kuponnow' un verdiği indirim kodunu girecek ve alışverişi tamamlayacak.

İndirim kodu girilince TV fiyatı 1.999 TL' den 1.879,06 TL ye düşecektir. Bundan başka Avantajix size ayrıca 47,77 TL iade yapacaktır. Ben şahsen MONEY CARD ile ödeme yapınca 18,79 TL MONEY kazandım. Daha fazla puan kazandıran kartı olanlar iki üç misline kadar puan alabilir. Bu hesaba göre maliyet 1.812 TL dir.

Bence sıcaktır. Zira bu ürün çoğu yerde gözlüksüz 1.999 tl dir. Baz yerlerde ise Gözlükle beraber en az 1.999 tl dir. Yaklaşık 187 tl indirim fırsatı sıcaktır. Örnek resim aşağda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmirr -- 27 Temmuz 2012; 16:08:22 >

• 31 temmuza kadar alinabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmirr

31 temmuza kadar alinabilir.
    plazma hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
  • quote:

S.A Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır 3D Tv fırsat peşinde koştum durdum ama artk yoruldum. Darty' nin bu fırsatını kullanayım dedim ve LG 3D Plazmayı aldım. İyi mi ettim kötü mü ettim kullanınca anlaşılır. Belki başka birisi de almak ister, ya da fırsat kollayanlar vardır diye kullandığım fırsatı paylaşıyorum.

LG 50PM 6800 + LG TÜRKİYE GARANTİLİ + 2 ADET 3D GÖZLÜK HEDİYESİYLE BİRLİKTE ( SİTEDE AKTİF FİYATI 1.999 TL )

BANA MALİYETİ 1.812 TL etmiştir.

KARGO BEDAVADIR, EVE TESLİM + ÜCRETSİZ KURULUM VARDIR.

Daha avantajlı olan bazı kart sahipleri daha ucuza mal edebilir.

Fırsatı kullanmak isteyenler öncelikle Kuponnow' a kaydolacak ve Darty %6 indirim kodunu alacak. Sonra Avantajixe kaydolacak. Bu siteden doğrudan Darty' ye verilen linki tıklayıp 50PM6800 ürünü sepete atıp kuponnow' un verdiği indirim kodunu girecek ve alışverişi tamamlayacak.

İndirim kodu girilince TV fiyatı 1.999 TL' den 1.879,06 TL ye düşecektir. Bundan başka Avantajix size ayrıca 47,77 TL iade yapacaktır. Ben şahsen MONEY CARD ile ödeme yapınca 18,79 TL MONEY kazandım. Daha fazla puan kazandıran kartı olanlar iki üç misline kadar puan alabilir. Bu hesaba göre maliyet 1.812 TL dir.

Bence sıcaktır. Zira bu ürün çoğu yerde gözlüksüz 1.999 tl dir. Baz yerlerde ise Gözlükle beraber en az 1.999 tl dir. Yaklaşık 187 tl indirim fırsatı sıcaktır. Örnek resim aşağda.

sitede gözlük hediyesi gözükmüyor emin misiniz 2 adet gözlü hediye edildiğinden?
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-/-PLAZMA/Plazma-TV/Plazma-Televizyon/LG/50PM6800-c-10-p-70599.htm?ref=akakce&v=1.48.6

• Elbette eminim, hem mail hem telefon yoluyla darty mh den teyit ettim öyle aldim.
  • quote:

Elbette eminim, hem mail hem telefon yoluyla darty mh den teyit ettim öyle aldim.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

Haftaya kurulumdan sonra yorum yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

Haftaya kurulumdan sonra yorum yapabilirim

Alıntıları Göster
    İlk defa plazma aldigimdan ve acemilik sebebiyle kurulumda nelere dikkat edilmesi gerekir tecrubeli arkadaslar link atabilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

İlk defa plazma aldigimdan ve acemilik sebebiyle kurulumda nelere dikkat edilmesi gerekir tecrubeli arkadaslar link atabilirse sevinirim

Alıntıları Göster
    Belirtmeyi unutmuşum
    Bonusla ödemede, tek çekim ödeyince +6 taksit veriyor. Ben öyle aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

Belirtmeyi unutmuşum
    Bonusla ödemede, tek çekim ödeyince +6 taksit veriyor. Ben öyle aldim.

Alıntıları Göster
    çok iyi fırsat
  • slm teknosa sitesinde 1.600 lira fiyatı var fakat stokta yok sadece teknosa mağazalarındadır yazıyor bugün akşam üstü almak için gittim fırsat kaçmaz diye
    sordum stokta 2 tane var dedi ama fiyatı deyince yanlışınız var dedi baktı 2.350 fiyatı dedi mağazada ayrı nette ayrıymış fiyat ilk defa böyle bişey duydum
    bu konuda bilgisi olan varmı kontörüm olmadığından müşteri hizmetlerine soramadım gerçi farklı olsa o zaman her ürünün fiyatı farklı olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinelit -- 5 Ağustos 2012; 21:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinelit

slm teknosa sitesinde 1.600 lira fiyatı var fakat stokta yok sadece teknosa mağazalarındadır yazıyor bugün akşam üstü almak için gittim fırsat kaçmaz diye
    sordum stokta 2 tane var dedi ama fiyatı deyince yanlışınız var dedi baktı 2.350 fiyatı dedi mağazada ayrı nette ayrıymış fiyat ilk defa böyle bişey duydum
    bu konuda bilgisi olan varmı kontörüm olmadığından müşteri hizmetlerine soramadım gerçi farklı olsa o zaman her ürünün fiyatı farklı olması lazım
    geçen hafta dartyden aldığım harddisk halen elime geçmedi ondan öncede fotoğraf makinası almıştım 10 gün bekledim gelmedi iptal ettrdim.Darty neden böyle yapıyor acaba?Sıkıntı nedir?
  • quote:

slm teknosa sitesinde 1.600 lira fiyatı var fakat stokta yok sadece teknosa mağazalarındadır yazıyor bugün akşam üstü almak için gittim fırsat kaçmaz diye

aynı tongaya ben de düştüm..

İnternete özel fiyatmış. Ancak sitede sadece mağazalarda yazıyor. Yani stokta olmayan şeyi 10 lira yazsalar ne olur. Ben de aynı televizyonu 1 liraya satıyorum istersen ancak stokta yok.

Böyle mantık mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: duga999

quote:

İnternete özel fiyatmış. Ancak sitede sadece mağazalarda yazıyor. Yani stokta olmayan şeyi 10 lira yazsalar ne olur. Ben de aynı televizyonu 1 liraya satıyorum istersen ancak stokta yok.

Böyle mantık mı var

Orasi teknosa. Yersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: duga999

quote:

Böyle mantık mı var

Alıntıları Göster
    şikayetvar.com da gördüm biri de bu sorunla karşılaşmış ama ona mağazada 2.100 demişler bana 2.350 dediler:D
    mağazalar arasıda farkediyor anlaşılan işin ilginç tarafı daha önce netbook almıştım oda stokta yok mağazalarda yazıyordu dartyden 50 lira fazlaya bulmuştum almaya karar verdim ama teknosayı arayıp sorayım dedim mağazada var dediler gittim nette stoğu olmayanla aynı paraya almıştım oruçluyken aklıma gelmedi orda söyleyim gerçi söylesemde değişçeği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_copa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teknosa nete özel 1600 tl ye sattığında bu tv için en uygun fiyattı

30 adet civarı satıldı alabilen kişiler şanslı olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Teknosa nete özel 1600 tl ye sattığında bu tv için en uygun fiyattı

30 adet civarı satıldı alabilen kişiler şanslı olanlar

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlarım bu plazmanın gözlükleri pasif gözlük değilmi yani cinema 3d gözlüğü?

Herkes bir şeyler yazınca konu amacından çok uzaklaşıyor

Pasif gözlüklerde neden 2 tane verilsınki normalde 7 tane vermiyorlarmı LED,lerde falan

kafam çok karıştı kusuruma bakmayın

Burada Cinema 3D yazıyor

http://www.buroteknik.com/LG-50PM6800-50-127-Cm-600Hz-3D-Plazma-Televizyon_29755.html1#0

• quote:

Orijinalden alıntı: stone_heart19

Değerli arkadaşlarım bu plazmanın gözlükleri pasif gözlük değilmi yani cinema 3d gözlüğü?

Herkes bir şeyler yazınca konu amacından çok uzaklaşıyor

Pasif gözlüklerde neden 2 tane verilsınki normalde 7 tane vermiyorlarmı LED,lerde falan

kafam çok karıştı kusuruma bakmayın

Burada Cinema 3D yazıyor

http://www.buroteknik.com/LG-50PM6800-50-127-Cm-600Hz-3D-Plazma-Televizyon_29755.html1#0

Alıntıları Göster
    gözlükler aktif

• bu tv yi alacak olanlara tavsiyem, televizyonu ışık yansıması almayacak şekilde pencere veya ışığı karşıdan görecek şekilde kurdurmayın. aşırı derecede yansıma yaptığı için canınız sıkılabilir.

25-30m2 olan odamda ps3 oynamak için almıştım fakat sanırım bu televizyonu yazın kullanmamak lazım. zaten sıcak olan oda televizyon çalışınca hamam gibi oluyor :) ama iyi yanı kışın hiç üşümeyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

bu tv yi alacak olanlara tavsiyem, televizyonu ışık yansıması almayacak şekilde pencere veya ışığı karşıdan görecek şekilde kurdurmayın. aşırı derecede yansıma yaptığı için canınız sıkılabilir.

25-30m2 olan odamda ps3 oynamak için almıştım fakat sanırım bu televizyonu yazın kullanmamak lazım. zaten sıcak olan oda televizyon çalışınca hamam gibi oluyor :) ama iyi yanı kışın hiç üşümeyeceğim :)
    Darty yanında 3D gözlük vermiyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.