Fiyat diğer sitelerin 500 TL'ye yakın altında. Cihazı kullananlar da yorum yaparsa çok sevinirim. |
LG 55SM8000 6199 TL
-
-
Android olmadığına dikkat ediniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Akıllı kumandasıyla beraber yaklaşık 1 yıl önce almıştım. İptv uygulamaları, diğer standart uygulamaları, görüntü kalitesi, ses kalitesiyle çok iyi bir tv. Aldığımdan beri hep iyiki dediğim bir cihaz.
Tavsiye ederim pişman olmazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcula -- 16 Kasım 2020; 17:49:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne farkı var hocam ?
-
İşletim sistemleri farklı.
quote:
Orijinalden alıntı: marcula
Akıllı kumandasıyla beraber yaklaşık 1 yıl önce almıştım. İptv uygulamaları, diğer standart uygulamaları, görüntü kalitesi, ses kalitesiyle çok iyi bir tv. Aldığımdan beri hep iyiki dediğim bir cihaz.
Tavsiye ederim pişman olmazsınızHocam gece film izlemek için uygun değil diyorlar, ışık süzmesi rahatsız ediyor diyorlar, c9'la arasındaki fiyat farkı kadar gözle görülür bir fark var mı sizce ?
-
LG uzun zamandır farklı diye biliyorum, vatanın sattığına özel bir şey söylediniz sandım hocam
-
Gece sinema keyfimiz yok. Çocuklu aileyiz, açıkçası pek zamanımız olmuyor. Kanal geçişinde ekranın sol kısmında ve akıllı kumandanın imlecinin etrafında rahatlıkla görülen bi beyazlama oluyor ama ilk bir iki hafta dikkatimi çekmişti. Sonrasında oda rahatsız etmez oldu.
Hocam sonuçta Oled haricinde hiç bir led tv gece izlemek için uygun değil sm8200 olan üst model var bende. Işık sızması olmazsa olmazlardan, en az sızanı bulunca kullanacaksınız. Bu noktada oled dışında tv bakmamanız gerekmekte
hepinize tek tek teşekkür ederim. sıcak fırsattan çok tavsiyeye döndü kusura bakmayın :D
-
Gece izlenecekse ıps panel deyil Va panel alınmalı.
LG'nin bu TV si iş görür ama kalite beklemeyin .Özellikle düşük ışıkta kullanımda kenar aydınlatma olduğu için ışık sızmaları olabilir ve siyahlar tam siyah deyildir.
Sony xf9005 tavsiye derim bütçeyi biraz zorlayıp en aşağı bu tvyi alın kullanınca hak vereceksiniz
kapalı kutu yoktur onu söyleyim.
-
Daha yeni Samsung 55Q60T aldım 6200e daha kargolanmadı, onunla kıyaslayabilir miyiz bunu? Samsungda muadili nedir bu tvnin?
-
Bende de var kullanıyorum. Akıllı kumanda almanız lazım baya iyi. Işık sızması denen şey umrumda değil,TV'nin doğal yapısı gibi geliyor hiç rahatsız etmiyor. Yok ışıklar kapalı olacak,yok arka fon siyah olacakta falan filan. Samsung ile Vatan bilgisayarda çapraz açıdan izleyin bakalım ikisi nasıl görülecek? Uygulamaları stabil her şeyi açıyor takılma donma olmuyor. Tavsiye ederim.
-
TV de nano led ve IPS teknolojisinin ömrü bitti
son 5 yıldır Va panel Full Array Ledler satılıyor
-
deyil ne hocam, yeni kelime mi o, değil 'e alternatif
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
deyil ne hocam, yeni kelime mi o, değil 'e alternatifdeğil yerine hep deyil yazarım sorun yok
sorun var da umrunda deyil gibiquote:
Orijinalden alıntı: şubatdeğil yerine hep deyil yazarım sorun yok
Alıntıları Göster
edit= lan beni de bozdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Kasım 2020; 18:58:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umrumda olup olmadığım çok önemli deyil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tavsiye ederim pişman olmazsınız |
Benzer içerikler
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- sinbo espresso makinesi
- tcl 65c745 yorumlar
- qmax şemsiye
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X