Şimdi Ara

Lg 860v yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar 860v almıştım bundan 1 ay önce başlarda ufak bulutlanma var diye kafama takmadım sonra bulutlanma arttı gene kafama takmadım ama ışık sızması hiç yokken çıkmaya başladı hafif karanlık görüntülerde hele alt yazılıysa film beyaz altyazıdan dolayı ekranın üstü aydınlanıyor film boyunca beyaza göre ekran parlayıp sönüyor çok belli oluyor bundan tam 28 gün önce almıştım 30 gün daha dolmadı ne yapmamı tavsiye edersiniz acil cvp yazarsanız sevinirim.

• acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabo231523

Mrb Arkadaşlar 860v almıştım bundan 1 ay önce başlarda ufak bulutlanma var diye kafama takmadım sonra bulutlanma arttı gene kafama takmadım ama ışık sızması hiç yokken çıkmaya başladı hafif karanlık görüntülerde hele alt yazılıysa film beyaz altyazıdan dolayı ekranın üstü aydınlanıyor film boyunca beyaza göre ekran parlayıp sönüyor çok belli oluyor bundan tam 28 gün önce almıştım 30 gün daha dolmadı ne yapmamı tavsiye edersiniz acil cvp yazarsanız sevinirim.

Servisi ara değişim talep et. Sorunlari da goster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis geldi yarım saat anlattım bulutlanmayı gösterdim dediler olabilir tamam dedim ışık sızmasını gösterdim eleman görüyorum evet var diyo ama sorun kabul etmezler aradı sordu birine teknik servistenmiş galiba dediğine göre ledlerin mesela ekranın yarısı siyahsa yanmıyorsa yanan beyazyerler parlama yapıyormuş falan saçma sapan iş akşam film izlerken alt yazılı film izliyorum hem alt yazıdan hem filmin kendisinden olan beyazlıktan sellektör yapan arabalar gibi sürekli parlıyor ekran aldı götürdü bakıcaklar dedi ne yapmalıyım 30 günü geçmedi bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.