Şimdi Ara

LG, Blu-ray oynatıcı üretimini durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG, Blu-ray oynatıcı üretimini durdurdu
    LG, bütün Blu-ray oynatıcılarının üretimini sonlandırdığını açıkladı. Böylece 2018 yılında Oppo ve 2019'da Sony ve Samsung'un üretimi sonlandırmasından sonra kalan son büyük üreticilerden biri olan LG de Blu-ray player üretimini sonlandırmış oldu.

Flatpanels'in haberine göre LG, UltraHD UBK80 ve UBK90 modellerini de içeren Blu-ray oynatıcı serisinin üretimini sonlandırdığını bildirdi.  Haberde, LG Kore'nin Blu-ray pazarından çekildiğini tam olarak doğrulamadığı belirtiliyor, dolayısıyla talep artarsa ​​potansiyel bir geri dönüş için kapıyı açık bırakıyor. 

Ayrıca Bkz.Fandango verilerine göre 2025'in en heyecanla beklenen filmleri

Panasonic kalan son büyük üretici

Samsung ve Sony'nin fiziksel medyadan çekilmesinden sonra, LG Blu-ray oynatıcıların son büyük üreticilerinden biriydi. Fiziksel medyanın gözden düşmesiyle düşen satışlar neticesinde 2018'den bu yana yeni bir oynatıcı piyasaya sürmeyen LG, pes ederek üretimini sonladırmak durumunda kaldı. Şu anda Panasonic Blu-ray üretimine devam eden son büyük üretici konumunda. Ancak dijital platformların hakim olduğu günümüzde, şirketin üretime daha ne kadar devam edebileceği soru işareti oluşturuyor.

Kaynak:https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1733902062

• çok yönlü tv box lar varken bu cihazlar fazla satılmaz.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Tv kutuların bu cihazları öldürdüğü doğru ama blu ray kalitesinde içerik asla yok o o kutularda

• Üzüldüm valla zamanında amma heveslenmiştik yıllar sonra PlayStation ile filan kısa süre kullandım hevesimi alamadım.

Şimdi aç izle hiç zevki yok gidip alıp yada kiralayıp özel olarak izleme zevki vardı nerede o günler.

(Nerede o eski ramazanlar diyen amca gibi oldu ama neyse)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2002 yılından beri VCD - DVD - Bluray - Oyun gibi bir çok içeriği elimden geldiğince fiziksel olarak almaya çalıştım. Fizikselin yeri bambaşka. Ortadan kalkması gerçekten üzücü...

• Korsan CD film alıp izlemek ahh mazi :)

• Bu çok üzücü. Çünkü bizde değil; ama ABD'de, Avrupa'da, Avustralya ve Japonya'da hala 4K Ultra HD Blu-ray disk filmler basılıyor. Hatta birçok eski filmin 4K restorasyonu yapılıyor. Ben de Türkiye'deki gümrük kanunu düzenlemesinden önce yurtdışı Amazon üzerinden 4K Disk film satın alıyordum. Benim de oynatıcım LG. Herşeyin dijitalleşmesinden nefret geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.