Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65C9'un fiyati %25 zamla 25.000 TL'ye cikmis Vatan'da... Benim beklentim 65" icin indirimdi, artik hic sanmiyorum yapacaklarini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 12 Haziran 2020; 12:29:49 >
  • Güncel
    Sanki mağdurların sorunu cözülmüş gibi konu kaybolup gitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Güncel
    Sanki mağdurların sorunu cözülmüş gibi konu kaybolup gitmiş
    Sağ olun hocam, aynen henüz sorun çözülmedi, bu hafta içi bir netice alınabileceği söylendi biz onu bekliyoruz o yüzden konu sessiz.
  • Ustam ilk msj piksel testi nasıl yapılır ölü piksel nasıl görünür onları yazarsan daha iyi olur her c9 sahibinin testleri yapıp varsa bi sorun garantisi bitmeden önlemini alsın

• Sorunsuz 55C9 yoktur. Henüz benim incelemediğim 55C9 vardır. Lg büyük kurnaz firmadır. 16-18 fiyattan girip 8.400e düşmesi bunun ispatıdır.

Lg müşteriyi nasıl mağdur ediliri ürettiği telefonlar ve sonrasında yaşananlar ile ortaya koymuştur. Bu firmadan çöp bidonu bile almak mantık dahilinde değildir.

Bu Burak arkadaşı zerre dikkate almayın kendine özelden yazanlar olsun, burada yazanlar olsun hepsini bir arıza sorun duymadık masallarıyla uyutmuştur Kendisine Aralık ayında ölü pikselim var diye yazdığımda bana bu sorunu ancak Tüketici Hakem Heyeti ile halledebilirsin ölü piksel sorun değil yazmıştır. Kendisi bana Aralık sonrası üretilen bir tane sıfır hata 55C9 göstersin onun belirlediği fiyattan satın alıcam o cihazı.

Şimdi sorunlu müşterilere bu mal bitti muadili yok diyip para iadesiyle aradan çıkarma hamlesi yapıyorlar.

Bu arada bu tarz mesaj atanlara firma promötörü etiketi yapıştırıyorlar. 20 yıldır bir Devlet kurumunda idareciyim isteyene özelden kartvizitimi , 2 adet cihaz faturamı vs atarım. Şimdilik C9 dan bir resim koyayım. Ha birde şu bandingin ne olduğunu kavrayamayanlar ve C9da banding olmaz fotoda öyle çıkıyor diyen varsa onlarda baksın resimlere...

Biraz zaman geçsin Lg gerçeklerini yazmaya devam edicem.
    Ana fikrim LGmagdurlari.com diye bir site açıp orada sorunlu tüm cihaz resimlerini videolarını faturaları ile birlikte toparlamak gibi bir amacım var

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    TR deki mallar patlak. Ne demek sorunsuz C9 yoktur saçmalamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 19 Haziran 2020; 12:49:17 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Evet bizde İngiltere 'de yaşıyoruz ya ne ilgilendirir bizi Türkiye 'de satılan Aralık sonrası montajlanan tüm 55C9l'arın sorunlu olduğu...

Türkler düşünsün bize ne!!!

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından tv geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 19 Haziran 2020; 14:20:19 >
  • LG Turkiye'den bir donus oldu mu arkadaslar?.. Bana 4. TV icin degisim onaylandi dediler, ses cikmadiysa gidip 4.yu de getirteyim...
  • keyn K kullanıcısına yanıt
    Getirtsen ne olcak hocam o gelen daha beter olacak.Hepimiz yaşadık gördük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar genel bir bilgilendirme yapayım;

LG den haftaya bir sonuç çıkacak olumlu veya olumsuz.Abdullah Bey den haber geldiği an sonucu buraya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 19 Haziran 2020; 19:15:7 >
  • Dünden beri msj atılmamış unutulmasın

• Ben tv yi haftaya actiriyorum testleri yapacağım ve cok umutlu degilim ama dikkati çeken bir kac nokta var bu grupta açıklık getirirseniz sevinirim.

1- vatan tv nin fiyatı 10500 tl ama hepsiburada da 12400 tl kadar yükselmiş. Hepsiburada alınan tv lerde problem bulunmuyor da sadece vatan dan alınan tv lerde mi sorun var ? Fiyat farkı bundan dolayı mıdır?

2- eksi sözlük ve şikayetim var da hiç burdaki gibi sorun ile ilgili başlık ve şikayet yok. 30 kusur kişinin hiç birinin bu iki platforma başvurmadı? Neden daha etkisiz bir platform olan DH aylardır insanlar debeleniyor?

• Dextermania kullanıcısına yanıt
    1. Vatan Bilgisayar'da teşhir cihazlar var Vatan fiyatları genelde bu seviyedeydi. HepsiBurada.com'da satılan cihazlarda da kesin sorun vardır. Stok sonuna gelindiği için adam elinde kalan 1-2 kapalı kutu cihaza bu fiyatı çekmiştir. Vatan çok sattığı için forumda Vatan'ın sattığı cihazlarda sorun çıkıyor gibi bir algı oluştu. Son olarak daha 1 hafta önce forumun meşhur LG satıcısının mağazasında açılan 2 cihazda ölü pikseller çıktı. Türkiye'de üretilen 55C9'larda kimse bende sıfır hata var yazamadı. Diğer konuda 55C9'u ölümüne savunan bir arkadaş var onda dahi 4 ölü piksel var.

2. Ekşisözlüğe herkes yazamıyor maalesef, ekşi yazarı olmak lazım ben bu konuda bunu yazacak bir arkadaş aradım bulamadım. Şikayetvar zaten Allahlık. Şu an LG'ye seri numaraları vs. tarzı bilgilerin derlendiği bir toplu mağdur listesi gitti yaklaşık 30 kişi çözüm bekliyor.

Benim şahsi fikrim LG'de bu konuda nihai kararı vermek için tüm C9'ların bitmesini bekliyor.

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Bilgi için Tsklr hocam diğer başlığa yazdım onu aşağı kopyaliyorum

• Hocam konu reklam konusu
    Bakanlığı sallamazlar ama eksiyi sallarlar.Degiseninde problemli gelmesi başlı başına rezalet başlığını hakediyor.

3-4 defa problem yaşayan bir arkadaş rezalet başlığı actirsa haftalarca çözüm diye beklemez insanlar.buradan link verse kıyamet kopar 1-2 gün tv leri yenilerler.

Asıl sorun o tv ler hala satılıyor ve hepsiburada,eksi, vatan yorumlarına bakınca insanlar iyiymis deyip alıyorlar. Hepsinin kaldırılması lazım herkeste sorun çıkıyorsa.

Benim yeni olacağı için ben eksiye yazdiramam.

Kötü niyetli olmasada bir tane arkadaş var toplamış herkesi Abdullah beyden haber bekliyoruz diye 2-3 haftadır yazıyor.
    Millet üst model tv yi verecekler diye ses çıkartmadan bekliyor. Yeni alan herkes aynı problemi yasacak ve Abdullah bey hepsini üst model ile değiştirecek yoksa bu sadece 30 kişiyi mi?
    Sadece bu 30 kişiyi değiştirse direkt tüketici mahkemesine dava edilir, seri bozuk diyorlar 30 kişinin ki çözülünce konu kapanacak anladigim kadarıyla. Yeni alanlar , ısmini yazdirmayanlar ne olacak ?

Toplu çözüm sadece 30 kişiye uygulanamaz o yuzden boşa umut etmesin kimse ust model tv fiyat farkı olmadan alacağız diye. Adam bu tv den 1000 satsa son 3 ayda 1000 tane üst model mi verecek bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dextermania -- 21 Haziran 2020; 23:42:36 >

• @alsem denen arkadaş neden yazdığını sildin.

Tanımadan itamda bulunma arkadaşım. TV geçen ay sonu aldım.eylul de evleniyorum. Yeni eve bu ay bası geciyorum o yuzden tv depo da bekliyordu.haftaya taşındıktan sonra servis çağırıp kurulum yaptıracağım.

TV alırken, eksi,sikayetimvar, vatan ,hepsiburada ve youtube butun yorumları okuyup izledim karar verdim.
    Bu başlığı aldıktan sonra buldum ve bin pişman oldum aldığıma.
    Neyse açtırıp rapor tuttuğunda burdan atarım sen utanır ve ozur dilersin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dextermania -- 22 Haziran 2020; 0:3:54 >
  • Dextermania kullanıcısına yanıt
    Alış o arkadaşa kardeşim, o hep öyle, ego manyağı bi tip, bak yine tüylerim diken diken oldu :D
    Keskin yazar, değişim olacaksa sadece 30 kişi için olurmuş felanmış filanmış, çok ciddiye almayın, yazar yazar siler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.