Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve LG den cop sokmuyorum ben 6-7 senedir. Bu garanti sorunlarini sirf Turkiye'de oluyor diye dusunmeyin. Dunya capinda fiyaskodur garantileri. Kanada'da yasiyorum. Lg nin bir TV sini aldim. Tam 6 ay sonra TV nin yarisi bildiginiz cizgili defter kivamina geldi. Ekranda parelel seklinde cizgiler cikti. LG ile iletisime gectim, benden foto atmami istediler. Fotoyu gorunce panel olmus yeni TV ile degistiricez dendi bana. Bana tvyi sokup alima teslim hale getirilmesi soylendi. Ben de kutusunu falan da tutuyordum birsey olursa diye. Ilk 1 sene yerim musaitse tutarim genelde. Kutusuna falan kaldirdim, alima hazir hale getirdim.

Lg den geldi adamlar yeni TV yi getirdi. Yalniz hemen dikatimi gelen tv nin modeli cekti. Benimkinden cok daha dusuk bir model getirmisler. Tabi adamlarla harala gurele bir tartisma basladi. Kabul etmeyecegimi soyledim. Ya es model ya yuksek model vermeniz gerekir, dusuk model verildigi nerede gorulmus dedim. Mudurlerini arayip verdiler, durumu anlattim. Adam bana dalga gecer gibi, iki model de 100hz ikisi de 50 inch neyini begenmediniz dedi. Ya dedim, benim model magic remote lu bunda yok. O zamanlar arastirdigim icin de biliyorum gelen model costco market icin uretilmis bir model. Bir markete ozel uretilmis bir modeli hem de benimkinden dusuk satis etiketine sahip, niye kabul edeyim. Ben bilmiyordum sanki gidip uygun fiyata o modeli almayi.

Panel farkli, model farkli, ozellikler farkli, kumanda farkli ve tek ortak nokta 100hz ve 50 inch. Dedim ki ben bu iki ozelligin tuttugu cok daha pahali LG modelleri biliyorum madem oyle onlardan birini yollasaydiniz dedim. Adam genel mudurluk bu modele karar vermis yapacak birsey yok dedi kestirip atti. Adamlara dedim hic acmayin kutuyu. Ayni gun ikinci el ilan sitesine koydum ve sifir TV olarak sattim. Sony nin benzer ozelliklerinde bir modelini aldim. Az biraz zarar ettim ama benden irak olsunlar. Eve de bir copunu sokmadim o zamandan beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 22 Haziran 2020; 3:59:31 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.