Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o konuda sıkıntı yok zaten para iadesini her türlü alırsın.Değişim istesen gelen tv de aynı hatta daha kötü çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

siz sıfır aldığınız bir ürünün 1 hafta sonra işlem görmesini istermisiniz hocam az paralarda değil türkiyede bu cihazlar ben şahsen o kadar para verip panel değişimini kabul etmezdim
    Bem olsam kabul ederdim neden derseniz belli ki isguzarlik var..Lg Turkiye Hatali Panelleri dayamis Teknomarketlere..

Ancak panel degisiminde hatasiz vermek zorunda,Testleri yapilir,olcup bicilir sorunsuz panel verilir, eger yapamazsa zaten mecbur yenisini verecek...

Yani para iadesi almayip illa bu urunu kullanmayi istiyorsam tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 19 Mayıs 2020; 23:57:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    55Q70 bi gelsin test edeyim belki onun 65 ini alırım.Oled i çok methediyolar ya merakımı cezbetti meret.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Buraknll diye bir lg bayii var Ankara Kentpark ta odur o.

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    valla bende takıntı var bu konuda cihaz açıldımı soğuyorum direk artı tr deki servisleride kafamda canlandırınca o tv nin geriye aynı temizlikte sorunsuz geleceğine beni kimse inandıramaz :)

• özkanşef Ö kullanıcısına yanıt
    ben olsam bakıp beklentiyi yükseltmezdim :) sonra en kral led siyahı bile gri geliyor

• Fromoksu F kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim sesimizi duyurmak diyosun ama millet C9 için sırada.1.000 lira indirim olsa kapış kapış gider.Çoğunluk C kalmaz da CX verirler havasında.Bir nevi CX e C parasına sahip olma hayalleri.

Bana kalsa CX özellik olarak geri gitmiş bir model. Ben istemem. Başkalarının ne düşündüğünü de bilmem.

Bir çok arkadaşın temennisi sorunsuz panele sahip olabilmek.

Bu konunun tek çözümü olarak da yurtdışı C9 stoklarını görmekteyim. Değişimmiş başka bir şeymiş çözüm olmuyor.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Ölmeden önce mutlaka yapacağım şeylerden biri tv de gerçek siyahı görebilmek,bunun için köydeki fındıklığı satılığa çıkardım.☺️

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kuru kuruya panel değişikliği olmaz hocam. Önceden bir samsung televizyonda problem yaşamıştım kutudan çıkar çıkmaz benzeri şekilde servis bana ya doa raporu verelim ya da arızalı parçayı değiştirelim ekstra yasal garantinize 1 sene ekleyelim gibi bir teklif yapmıştı.

Velevki kabul etmemiş raporu almıştım ama bu işler bu şekilde yürür vesselam.

• Konu LG C9 Mağdurluğu konusuyken şu Samsung Q seviciler için şunu şuraya bırakalım.
    Bakınız Q70 bir yana C9 Q90'ı nasıl tokatlamış.
    https://www.zkelectronics.com/comparetv/lg-oled55c9pla/uk/samsung-qn55q900rbfxza/usa/

Ayrıca isim vermiyim rica edicem C9 mağduru dışındaki arkadaşlar boş zamanı çoksa başka konulara takılsınlar önemli mevzuları kaçırmayalım.

Kendi adıma son 3 günüm kaldı karar vermek için 1 tam ölü 1 'i yarım ölü piksel TV'mi değiştirip değiştirmeme kararı vermem lazım. Vatan ile görüştüm TV'yi servis alacak 1 Haziran'da sıfırını getirip mağaza teslim edecek servis gelip açıcak ilk açılışta beğenmezsem yine iade alıcaklar ve bu yeni gelen TV'nin tarihi itibariyle yeni 6 ay başlamış olacak.

Vatandaki mağazadaki elemanlar kesinlikle geri ver abi hakkın varken dedi ne yapacağımı bilemedim.

TV'den acaip memnunum, hatta ölü pikseli LG 2019 2020 konusunda ilk yazan adam benimdir belki. Kasım'da aldığım TV'de Aralıkta gördüm ölü pikseli. Hatta o zamanlar aa nasıl olur o kadar satıldı C9'da duymadık muahbbeti dönmüştü.

Sizce 1,5 ölü pikselle yola devammı yoksa yeni değiştirme macerasımı?

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    hiç alakası yokken boş ego tatmini...sanamı soracak insanlar hangi konuya yazacağını hadi işine...

Panelde başka hata yoksa kullan bence.Yeni gelecek ürün daha sorunlu olacak para iadesi isteyeceksin o paraya cx alamayacaksın.Cx alsan bile ondada ölü piksel çıkabilir.
  • https://www.atasozlerianlamlari.com/Harf/Y-26/Atasozu/yarasi-olan-gocunur/

• Şöyle bu konudaki mesajları bir gözden geçirelim bakalım, ben demiştim modu açıp ego tatmini peşinde olan kim. Derdine çare arayıp mağduriyet paylaşımında olanlar kim?

50 ölü pikselde olsa Samsung Qled saçmalığı LG Oledin getir götürünü dahi yapamaz. Buradaki herkes bunu bildiği için bu konuda , yoksa herkes para iadesini alır gider 15 sene öncenin arkadan aydınlatma teknolojili ekranlarını alır.

• Bkz: “Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.”

Hocam beni ne kadar kırdın bilemezsin.O değil de şu tokatlama mevzuuna çok güldüm,93 model şahin bmw yi nasıl tokatladı gibi olmuş.Altı üstü bi tv yav,sanki yaşamın sırrını veriyor.Bu kadar gerilmeyin lütfen hayat tv den ibaret değil.
  • Önceki sayfada bir arkadaş ortada bir mağduriyet yok demiş ama konunun başlığı "LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü",yanlış kulübe mi geldik acaba.
    bazı insanlar vardır hayatta para verip satın aldığı şeylerden başka meziyetleri olmayan onlarda kendini bu şekilde tatmin eder bu arkadaşta onlardan birisi :)
  • O değil de şimdi işin gırgırındayız ama benim Q70 de sıkıntılı çıkarsa siz seyredin ağlamamı.Öyle bişey olursa kimseye söylemiyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.