Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekledim hocam.
  • pirmes kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız.

Cebrail aleyhisselam günün birinde köylülerden birinin evine gider ve köylüye;

"Senin bir komşun var ve onun gözleri kör, komşun iyi bir adam olduğu için onun gözlerini açacağım, sende iyi bir adamsın sen benden ne dilersin der.

Adamda, benim bir gözümü kör et ama yeter ki komşumun gözlerini açma der."

Bu hikaye ne kadar gerçek bilmiyorum zaten maksadım dini bir mesaj vermekte değil, ama bu hikaye sebepsiz hainliğe çok güzel bir örnek.

Bazı arkadaşlar neden bizim yaşadığımız mağduriyetten keyif alıyorlar, bizler düşman değiliz ki, aynı halkın mensuplarıyız.

Ve ortada bu ülkenin vatandaşlarına sorunlu ürünler satılması durumu var, bu bir hakaret ise bunu herkes biraz üzerine alınmalı.

Burada yaptıkları şeyi Avrupa'da yapabilirler mi.

Açılma amacı çok net ve açık olan böylesi bir konuya gelip başka marka TV leri övmek nedir, bunun yeri burası mıdır.

"Ben demiştim" nidalarının arkasından çok içten gelen kahkahalarını duyduğumuz bir kaç arkadaş var, kendileri şu an haklı çıkmış olmanın yaşattığı orgazm ın keyfini sürüyorlar.

Mutluluğunuz daim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 20 Mayıs 2020; 9:21:17 >

• elinizde imkan varsa verin televizyonu alın paranızı
    bir daha LG'nin kapısından geçmeyin derim

Yeni gelen TV'ler de ölü piksel sorunu varsa bunu LG'ye düzelttirmenin pek imkanı olacağını sanmıyorum
  • Şimdiye kadar LG genel bir açıklama yapar diye düşünüyordum ama.. Henüz gelişme yok demekki..
    Bir tek çözümü var Bu ayıplı ürünleri toplatacak.. Ve müşteriyi mağdur etmeyecek seçenekler sunacak..
  • albani üstat boşuna demiyordu LG bu sektörün en dandik üreticisidir diye. Bir de Arçelik firması LG ile çamaşır makinesi lisansı yüzünden davalıktılar. Ne ara tekrar ortak iş yapmaya başladılar...
  • LG kendi sitesinde ölü piksel tamiri için 5. method olarak üstüne bastırın veya saç kurutma makinesi ölü pikseli ısıtın diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Durmadan lg propagandası yapan bir arkadaş vardı brknil06 idi sanırım. Gelsin bi zahmet bu arkadaşların mağduriyetini gidersin. Geçmiş olsun arkadaslar . Oled işi gerçekten risk. Ben de samsung q60r aldım. Oled den çekindim. Yanıklar oluyor diye başlıklar vardı. Bir de üstüne pikseller gelmiş. Çok yazık. 10.000 lira ödüyorsun. Bütün keyfini kaçırmayı başarıyorlar. Zor mu sağlam bi tv yapmak arkadaş. Her şey para olmuş firmalar için. Eskiden başarının verdiği haz yeterdi . Lanet olsun bu düzenlerine
    .
    Not: RNNN hocam.tekrar özür dilerim. Yanlışlık oldu. Zan altında bıraktım seni. Hakkını helal et.
    Hocam ben LG konusunda herkeze destek veririm sorun yok,ürün benden alınmamış Vatan'dan alınmış hepsi ama ben yinede hepsine destek sağlıyorum sorun yok

Hem Vatan, hem de LG servis sürecinde, bu problemi yaşayan müşterilerin sorunlarını hızlıca çözmek için bu bilgileri rica ediyorum.

*Satış Bayi :* 'Vatan'
    *Model :* OLED 55C9
    *Fatura tarihi :* xxxx
    *Seri No :* xxxx
    *Arıza :* Ölü piksel
    *Servis İşlemi* İlk ürün değişti, Değişimden gelen 2. ürün
    *Ürün Durumu :* Serviste, Evde
    *Servis Kaydı :* 'Var, Yok'
    *Servis Kayıt Tarihi :* xx.xx.xxxx

LG OLED55C9 Vatan stoklarında var ve rapor çıkan her müşterinin değişimi yapılaçak.
    Bana özelden mesaj atabilirsiniz veya mail atabilirsiniz. ankaralg@hotmail.com

• Hem Vatan, hem de LG servis sürecinde, bu problemi yaşayan müşterilerin sorunlarını hızlıca çözmek için bu bilgileri rica ediyorum.

*Satış Bayi :* 'Vatan'
    *Model :* OLED 55C9
    *Fatura tarihi :* xxxx
    *Seri No :* xxxx
    *Arıza :* Ölü piksel
    *Servis İşlemi* İlk ürün değişti, Değişimden gelen 2. ürün
    *Ürün Durumu :* Serviste, Evde
    *Servis Kaydı :* 'Var, Yok'
    *Servis Kayıt Tarihi :* xx.xx.xxxx

LG OLED55C9 Vatan stoklarında var ve rapor çıkan her müşterinin değişimi yapılaçak.
    Bana özelden mesaj atabilirsiniz veya mail atabilirsiniz. ankaralg@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Elektronik eşya söz konusu olunca asla yerli mal almam. Yani Televizyon, Telefon ve Bilgisayar, Ses sistemleri ve birçok bunun gibi elektronik eşyalar söz konusu olunca direk yabancı firmalardan alırım... Polonya yapımı televizyonda ölü piksele rastlanılmamış mesela... Ama yerli olanda var...
    almadan nasıl öğrenebilir nerenin yapımı olduğu .netten alırsak.
  • örnek fotolarda darbe kaynaklı derler haberiniz olsun...
  • Vestel 43UD8360 43" 108 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV - Siyah

Bu cihazı 5 Mart 2019 da hb üzerinden 2093 TL vererek aldım.

Şu gün olmuş hiçbir sıkıntı çıkarmadı ( Allah korusun)
    Dahada çıkarmaz umid ediyorum.

Vestel fanboy değilim yeri geldiğinde en ağır eleştiriyi yaparım ama 2. Vestel TV im sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Mayıs 2020; 13:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Ekledim hocam.
    hocam eklememişsiniz :)
  • LG OLED55B9
    LG OLED65B9
    Bunlar POLONYA üretimi hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde alacaktık lg. Ben c9 kovalıyordum. Olmadı cx alacaktık. Bu konudan sonra uzak durmak lazım onu anladık. Ekşide de konu açılırsa lgyi yıkarlar diyeyim :)

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    2014 Yılında Vestel 40PF7070 model bir smart tv kullanıyordum. O zaman almıştık. Fiyatına göre iyi bir televizyondu. Smart TV özellikleri vardı hatta Web Browser bile vardı. Klavye ve Fare takılabiliyordu. Ancak, işlemcisi illalah dedirtecek derecede yavaştı. Tarayıcıdan YouTube'u açmak için 2-3 dakika beklemiştim.

Not: Televizyonu iş yerine götürmüştük orada kullanmak için ama hırsız daha ilk günde çaldı ve polis bulamadı hırsızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 20 Mayıs 2020; 14:9:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

LG OLED55B9
    LG OLED65B9
    Bunlar POLONYA üretimi hocam.
    teşekkürler.ileride kısmetse lazım olacak şimdi göz ucuyla bakıyorum.
  • Hayırlısı diyelim hocam.
    Sağlıklı günler dilerim.

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Affedersiniz hocam şimdi oldu :)
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun montaj türkiye mi polonya mı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.