Şimdi Ara

lg g2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 Türk liram var.Yaz sonu lg g2 16 gb modelini almayı düşünüyorum tabi 1000 lira yetmez biraz bütcemi zorlayıp 400-500 tl daha koyup g2 alacağım.16 gb modelinde ram 2 gb değil mi? Çünkü bazı telefonlarda gb düştükce ramde düştüğünü gördüm lg g2 16 gb 2 gb ram bulunduruyor? Lg g2 önerir misiniz yoksa farklı bir telefon mu?

• Evet 2 gb ram var nexus 5 ve z1 compacta bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lightr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Nexus 5 hoşuma gidiyor lg g2 ile ikisi arasında kaldım :) z1 compacta baktım fakat ekran boyutu küçük. 4.3 yeterli değil benim için :) Film izleyeceğim oyun internet vs. g2 yada nexus 5 arasında kararsızım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Teşekkürler :) Nexus 5 hoşuma gidiyor lg g2 ile ikisi arasında kaldım :) z1 compacta baktım fakat ekran boyutu küçük. 4.3 yeterli değil benim için :) Film izleyeceğim oyun internet vs. g2 yada nexus 5 arasında kararsızım :)

Birçok kişi sizin gibi bu iki telefon arasında kalıyor kendi ne göre artılarını ve eksilerini belirle ve gidip ikisinide incele ona göre karar ver

• xAsiriDozx kullanıcısına yanıt
    z1 compactı küçük bulmuşsan eğer direk ele. nexus 5 de olabilir iyi güzel ama arayüz aşırı derecede sade. (sıkılabilirsin) ayrıca batarya ve kamera olarak g2 den geride. bu yüzden lg g2 alman daha mantıklıdır. arayüzünün getirdiği tonla özellikte artı olarak sayılır.
  • 1400e kadar en iyisi g2 dir,daha minimal boyuttada zaten z1c rakipsiz,her ikiside nexus5ten ustun cihazlardir.

• Lightr;
    Evet özellikleri hemen hemen hepsi aynı :) Ama nexus 5 tema bakımından bana biraz sade gibi geldi değişiklik istiyorum :) Galaxy Ace kullanıyorum ve hangi telefonu alırsam bana aşırı derecede hızlı ve performanslı gelecektir :)

batu100;
    Evet z1c boyutundan dolayı direk eledim yoksa sonyin ürünlerini her zaman beğenirim :) Haklısınız nexus 5 gerçekten arayüz olarak sade ve bu yüzden sıkılabilirim kullandığım galaxy acede çok sade bir arayüzde :)

stevejones;

teşekkür ederim,peki g2 ye ne zamana kadar daha güncelleme gelir? Nexus 5 'e ne kadar zaman güncelleme gelir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Lightr;
    Evet özellikleri hemen hemen hepsi aynı :) Ama nexus 5 tema bakımından bana biraz sade gibi geldi değişiklik istiyorum :) Galaxy Ace kullanıyorum ve hangi telefonu alırsam bana aşırı derecede hızlı ve performanslı gelecektir :)

batu100;
    Evet z1c boyutundan dolayı direk eledim yoksa sonyin ürünlerini her zaman beğenirim :) Haklısınız nexus 5 gerçekten arayüz olarak sade ve bu yüzden sıkılabilirim kullandığım galaxy acede çok sade bir arayüzde :)

stevejones;

teşekkür ederim,peki g2 ye ne zamana kadar daha güncelleme gelir? Nexus 5 'e ne kadar zaman güncelleme gelir??

G2 ye daha fazla geleceğini düşünmüyorum malum g3 çıktı bu konuda nexus önde 18 ay güncelleme sözü var daha fazlada alabilir android l ile batarya performansıda ciddi anlamda artacak

Android l demo sürümde ekran süresi
     lg g2

• Lightr kullanıcısına yanıt
    Siz olsanız hangisini alırdınız? G2 'de mesela 2 kere tıklayınca ekran açma özelliği olsun kulakta 2 sn filan bekletince otomatik açılma filan olsun hoşuma gidiyor nexus5 de öyle bir olay var mı? ve resimde anlatılmak istenen nedir anlayamadım
    Nexuslarin 18 ay google guncelleme sozu var zaten yaklasik 12 ayi kaldi ve android L yi zaten G2 de %99.99999 alacaktir.

Saf android de bunun gibi özellikler olmaz

• Hala karar veremedim açıkcası :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.