Şimdi Ara

LG G2 açamadım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaza temiz bi CloudyG2 3.3 kurayım dedim pişman etti.Root attım Recovery programı kurdum.Reboot Recovery diye bi program kurdum.Recovery moduna geçiriyodu program ama o ara siyah ekran kaldı ekranda ışık var ama hiç bi şey gelmiyor.PC ye takıyorum bi sürü yerel disk çıkartıyor önüme biçimlendirmesi lazım felen diyor.Yanlıs bi şeyde yapmadım ama yardım lütfen

Telefonu PC ye bağladığımda bunlar çıkıyo download moda alamıyorum hiç bi türlü.Hayattan kopmadı telefon arkaplan aydınlatması yanıyo sadece siyah ekran üzerine o kadar.Başka hiçbir tepki yok.Ne oldu buna bilen varsa ne olur cevaplasın

LG G2 açamadım yardım

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 KONUNUN ÇÖZÜMÜ BU KONUYMUŞ NASIL YAPMAM LAZIM BU ADIMLARI ANLAMADIM MALESEF BEN YARDIM EDİN.ARKADAŞ ÇÖZÜMDEN BAHSETMİŞ AMA BEN ANLAMADIM MALESEF NE DEMEK İSTEDİĞİNİ (arkadasın söylediği çözümün resmi altta)

LG G2 açamadım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 4 Mart 2016; 21:30:13 >

• yardm acil kitledik mi acaba :(
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj attım.
    Çözeceğiz sorununuzu . benimde başıma gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MrNobody nin büyük uğraşlarıyla telefonu kurtardık sağolsun emeği çok geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.