Şimdi Ara

LG G2 Android 5.0.2 Lollipop Yükseltme Videolu Anlatım (%100 Sorunsuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LG G2 Android 5.0.2 Lollipop Yükseltme Videolu Anlatım (%100 Sorunsuz)

LG G2 Android 5.0.2 Lollipop Yükseltme Videolu Anlatım (%100 Sorunsuz)

En baştan belirtmekte fayda görüyorumki; bu yayın içerisinde anlatılan işlemin sorumluluğu tamamen kendinize aittir. Biz site yönetimi olarak işlemi ziyaretçilerimize sunarken bizzat şahsi cihazlarımızı kullandık. 2 adet LG G2 üzerinde uygulamış olduğumuz güncelleme işleminden olumlu sonuçlar aldık. LG şirketi güncellemeyi henüz güncelleme paketi olarak dağıtımını yapmadığından şimdilik tek kurulum yöntemi rom ile yapılabilmekte.

Temiz ve sorunsuz rom'u nereden indiririm gibi sorularında önüne geçmek için aşağıda indirme bağlantısını verdiğimiz arşiv içerisinde ihtiyacınız olan tüm materyaller eksiksiz şekilde bulunmaktadır. İşlemleri video üzerinden anlattığımız için yazılı yada görsel başka bir anlatım eklenmemiştir. Videonun doğru takip edilmesi ve her adımının aynı şekilde yapılması gerekmektedir. Hazırladığımız kayıt toplamda 20 dakikayı aşkın bir süre ile oluşturulmuş ve bekleme kısımları kesilerek 11 dakikaya düşürülmüştür. Video ilerlediği esnada işlemleri yapıyorsanız ilerlemeli bölümlerde videoyu duraklatıp işlemin tamamlanmasını beklemeniz gerekmektedir. Video'nun ilk 6 dakikası kurulum içeriği diğer 5 dakikası ise kurulan sistemin incelenmesi ile alakalıdır. İşlemleri yapmadan önce 6. dakikadan itibaren olan kısmı seyredip, kuracağınız yeni android sürümü hakkında kısa bir görsel inceleme bulabilirsiniz.

Bu güncellemeyi yaptığınız taktirde LG G2 akıllı telefonunuz, Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemine ve LG G3 görünümüne sahip olacaktır. Sistemi incelediğimizde herhangi bir stabilizasyon sorunu ile karşılaşmadığımızıda belirtmek isterim. Menü geçişleri ve açılış kapanış esnasında takılma,kasma,donma görülmemiştir. Eski sürüm olan Android 4.4.2 KitKat göz önünde bulundurulduğunda yeni güncelleme ile geniş çaplı bir görsel değişime ve bazı ek uygulamalara sahip olacaksınız.

Bu güncelleme işlemi sırasında cihazınızda bulunan tüm dosyalar ve uygulamalar tamamen silinecektir. Yedek almayı unutmayınız...

Eğer LGFlashTool2014.exe çalışmazsa bilgisayarınızda Visual C++ Runtime Library eksik demektir. Microsoft'un sitesinden orjinalini yükleyip işlemlere devam edebilirsiniz.

Video Linki :https://youtu.be/rg5vWjZzysw

Videoda kullanılan dökümanlara erişmek için tıklayın : LG G2 Android 5.0.2 Lollipop Kurulum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sembolbu -- 5 Nisan 2015; 1:13:44 >

• Görsel anlamda arayüzde ve ayarlar menüsünde falan belirgin değişiklikler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun
  • Takip

• Emeginize saglık dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane heathrow

Görsel anlamda arayüzde ve ayarlar menüsünde falan belirgin değişiklikler var mı?

görsel anlamda tam olarak LG G3'e dönüşüyor cihaz. Tamamen LG G3 sahibi olacaksınız :) stabilizasyonda hiç bir sorun yok güncellemede. tamamen hızlı sorunsuz hatasız bir sistem olmuş. 2 farklı cihaza kurup denemeler yaptım. 4.4.2 de kasan telefon 5.0.2 de çok rahat çalışır hale geldi. Bunun yanında kameranın fotoğrafı çektikten sonraki kayıt hızına hayran kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim bu güncellemeyi. Video pek profesyonel olmasada anlattık güncellemenin nasıl yapıldığını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Emeginize saglık dostum

sağolun. faydalı olduysa ne mutlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembolbu

quote:

Orijinalden alıntı: efsane heathrow

Görsel anlamda arayüzde ve ayarlar menüsünde falan belirgin değişiklikler var mı?

görsel anlamda tam olarak LG G3'e dönüşüyor cihaz. Tamamen LG G3 sahibi olacaksınız :) stabilizasyonda hiç bir sorun yok güncellemede. tamamen hızlı sorunsuz hatasız bir sistem olmuş. 2 farklı cihaza kurup denemeler yaptım. 4.4.2 de kasan telefon 5.0.2 de çok rahat çalışır hale geldi. Bunun yanında kameranın fotoğrafı çektikten sonraki kayıt hızına hayran kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim bu güncellemeyi. Video pek profesyonel olmasada anlattık güncellemenin nasıl yapıldığını...

Düşük ışıkta fotoğraf çekim kalitesinde iyileşme var mı?

• 4.4.2 'de aldığım full yedeği işlemi yaptıktan sonra 5.0.2'ye atamadım. Telefon yeniden başlatılıyor diyor suite'de, yeniden başlıyor telefon aynı yazı %100'e geliyor ancak hiç birşey yüklemiyor. Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • efsane heathrow kullanıcısına yanıt
    Onda pek bir fark goremedim tek farkettigim degisiklik fotografi cektikten sonra kayit etme hizi mukemmel. Karanlikta cekim yapmayi denedim goruntu eskisi gibi. Bunun yaninda hazirladigim video android 5.0.2 yuklu bir lg g2 ile cekildi.

• Xcam LG diye bir uygulama var. Keskinlik, kontrast gibi değerlerle oynayarak daha kaliteli görüntü elde edilebiliyor, karanlıkta bile. Lollipop destekler mi, bilmiyorum. Kitkat uyumlu uygulama.

• MSC Elektronik kullanıcısına yanıt
    Sonuc olarak 2 farkli isletim sistemi arasinda calisiyorsunuz dusuk ihtimalde olsa hata verme olasiligi mevcut. Isinize yarayan dosyalari alip gerisini temizlemek telefonum temizligi acisindan daha mantikli bir islem olur bana kalirsa. Yani siz telefondaki uygulamalari vs aktarmaya calismayin. Resim muzik vs vs klasorlerini alip guncellemeden sonra tekrar telefona atin tavsiyem. Cunku iki sistem arasinda derin dedegisiklikler var gibi...

• efsane heathrow kullanıcısına yanıt
    Yeni surum eski surume uyumlu olan herseyi destekler diye biliyorum ben :) tavsiye icin tesekkurler denemekte fayda var

• hocam acaba batarya durumu nasıl yoğun kullanımda akşamı çıkarabilecek kadar iyimi.
  • web site çökmüşşş
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Sabah 8 den bu saate kadar internette geziniyorum clash of clans oynuyorum ve mesajlasiyorum ve su an sarjim %15 kaldi yogun kullanmaktan kasit buysa 4.4.2 de su ana kadar kapanmis olmasi lazimdi telefonumun cunku burda telefon yarim cekiyor ondan dolayi sarj baya hizli tukeniyor

• tozyet kullanıcısına yanıt
    Saldiri aldi site 1 2 saate kadar kendine gelir kusura bakmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembolbu

Sabah 8 den bu saate kadar internette geziniyorum clash of clans oynuyorum ve mesajlasiyorum ve su an sarjim %15 kaldi yogun kullanmaktan kasit buysa 4.4.2 de su ana kadar kapanmis olmasi lazimdi telefonumun cunku burda telefon yarim cekiyor ondan dolayi sarj baya hizli tukeniyor

Yok hocam yoğun kullanım dediğim
    whatsapp
    twitter
    Chrome
    Mail
    sadece bunlar, ama her zaman açık olduğunu düşünün
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    O sekildeyse aksama cok rahat cikar bende skype whatsapp mail facebook messenger hic ssusmuyor sen isini halledip ekrani kapatip kenara birakiyorsan ve bulundugun yerde telefon sorunsuz cekiyorsa %50 sarjla aksama ccikarsin. Ha tabi yeni guncellemenin batarya ile alakasini soyleyim ben size. Android 5.0.2 cok stabil calisiyor yani kitkat gibi agir degil o yuzden kucuk caplida olsa bataryaya etkisi var

• Dosyalari alacaginiz sitenin sorununu cozdum aksama icin kusura bakmayin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.