Bildirim
LG G2 Batarya(Sarj) Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşımda g2 var normal kullanımla 1.5 gün rahat gidiyor hocam.bende ondan g2 siparişi vericem. -
Bahsettiğim olay bu işte normal kullanımda 4 saat ne demek ya birşeyler var ama ne olduğunu çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3G açık kullanıyorsanız böyle ekran süreleri almanız normal bence anca wifi ile yüksek rakamlar alırsın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticRhyme
Hocam 3G açık kullanıyorsanız böyle ekran süreleri almanız normal bence anca wifi ile yüksek rakamlar alırsın :D
Hocam sürekli açık değil 3g
Sürekli açık değilse bir sıkıntı var gibi hocam.Arka planda çalışan uygulamalara baktınız mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Sürekli açık değilse bir sıkıntı var gibi hocam.Arka planda çalışan uygulamalara baktınız mı ?
Baktım tek dikkatimi çeken normal androidin yaninda android IS diye birşey çalışıyor.
Sorun hala devam ediyor, yardım lütfen. -
Normal kullanımsa bir sıkıntı var.
merhaba arkadaşlar 3 gün önce teknosa mağazasından lg g2 16 bg telefon aldım %85 şarjda aldım telefonu 3 günde twittera faceye whatshapa girdim şuanda şarjı %5 aldıktan sonra hiç şarja takmadım 12 saat şarj etmek doğrumu pil kullanım bilgilerinde google hizmetleri %22 ve durdur butonu çalışmıyor bana bi yardımcı olursanız sevinirim....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X