Bildirim
LG G2 Batarya(Sarj) Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşımda g2 var normal kullanımla 1.5 gün rahat gidiyor hocam.bende ondan g2 siparişi vericem. -
Bahsettiğim olay bu işte normal kullanımda 4 saat ne demek ya birşeyler var ama ne olduğunu çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3G açık kullanıyorsanız böyle ekran süreleri almanız normal bence anca wifi ile yüksek rakamlar alırsın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticRhyme
Hocam 3G açık kullanıyorsanız böyle ekran süreleri almanız normal bence anca wifi ile yüksek rakamlar alırsın :D
Hocam sürekli açık değil 3g
Sürekli açık değilse bir sıkıntı var gibi hocam.Arka planda çalışan uygulamalara baktınız mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Sürekli açık değilse bir sıkıntı var gibi hocam.Arka planda çalışan uygulamalara baktınız mı ?
Baktım tek dikkatimi çeken normal androidin yaninda android IS diye birşey çalışıyor.
Sorun hala devam ediyor, yardım lütfen. -
Normal kullanımsa bir sıkıntı var.
merhaba arkadaşlar 3 gün önce teknosa mağazasından lg g2 16 bg telefon aldım %85 şarjda aldım telefonu 3 günde twittera faceye whatshapa girdim şuanda şarjı %5 aldıktan sonra hiç şarja takmadım 12 saat şarj etmek doğrumu pil kullanım bilgilerinde google hizmetleri %22 ve durdur butonu çalışmıyor bana bi yardımcı olursanız sevinirim....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- internetsiz radyo dinle
- android bildirim geldiğinde ekran açılsın
- telefon ısınması neden olur
- xiaomi 14t pro özellikleri
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- honor tablet v7 pro
- otomatik engelleyici nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X