Şimdi Ara

LG G2 Brick veya Daha Kötüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum abiler kardeşler bugun telefonuma 5.0.0 alpa romunu kurdum iyi hoş biraz buglu oldugu için hemen orjinal stock roma döndüm 4.2.2 ye oradan couldy 2.1 e geçtim buraya kadar sorun yok ama tabi bi yerde gördüm twrp tamamen kaldırma diye onu çalıstırdım pcden bişeyler yükledi sildi sonra super sudan root kaldırma yaptım telefon kapandı ve açılmadı lütfen yardım
    usbyi takınca kenni kendine bunları olusturuyor

daha sonra böyle hatalar veriyor

tot yüklemeye çalıstıgımda böyle hata veriyor

kdz yüklemeye çalıstıgımda böyle hata veriyor

sonuç olarak galiba telefon bana küstü

• bilen yokmu ??
  • benzerini yaşadım ayni sizin gibi bilgisayara bagladıgımda bu olay oldu. bendede bir sürü disk cıkarmıştı fakat ben f olanın icine girebiliyodum 64mb di 53 falan doluydu image dosyaları vardı. download mode gecmiyordu ama ne hikmetse hard reset ekranına girmiştim. Benimkinde root rom hic biri yoktu. garantideki cadaloz kadin cihaz yazılım kabul etmiyor ana kart degistircez dediler gerisini anlatmayayım pek parlak degil.
  • anlatın hocama zaten bugun servise verdim ama bişey geçecegini sanmıyorum :(
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99816419/tm.htm konu burda okuyun anlarsınız.
    Benim telefon lg suite ile bagladıgımda oldugunu göz önüne alıp 2 tane benim problemlemin alakası olmayan catlagı göstererek ana kartı degistirmediler. sizinkini yaparlarsa adresini verinde bende oraya yollayım (: istanbula yolladık bügün orda teknisyen ana kartta darbe yoksa yapacaz diyor inşallah hayırlısı olur.
  • Benimki de hard brick oldu lg logosunda takiliyor bilgisayar gormuyor bile. Anakart dediler ben dd g3 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse yardımcı olmadı malesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forreal32 F kullanıcısına yanıt
    hocam benim telefonda serviste. ana kart imei kayıt dışı kaldıgı mesaji geldi benimde ana kartım degişti gibi görünüyor.
  • Arkadaslar fastbootmod dan anlayan varmi komutlar verdim yine ayni modu aciyor download mod alirken modun goruntusu geliyor sonra hemen fastboota geri donuyor bataryayi cikartip taksam download moda gecermi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir3866

Arkadaslar fastbootmod dan anlayan varmi komutlar verdim yine ayni modu aciyor download mod alirken modun goruntusu geliyor sonra hemen fastboota geri donuyor bataryayi cikartip taksam download moda gecermi sizce ?

Hocam isterseniz TeamViewer'dan yardımcı olabilirim.

• Cok yardima ihtiyacim var usta teamviewer kullanmiyorum fakat anltarak yaptirim diyorsan tel num veriyim bana herseyi adim adim yaz usta gerekli dosyalrinda linkini yolla mesaj olarak cok buyuk sevaba girersin usta garantide yok :(

• quote:

Cok yardima ihtiyacim var usta teamviewer kullanmiyorum fakat anltarak yaptirim diyorsan tel num veriyim bana herseyi adim adim yaz usta gerekli dosyalrinda linkini yolla mesaj olarak cok buyuk sevaba girersin usta garantide yok :(

Hocam anlatacak kadar zamanım yok malesef. Anca TeamViewer'dan yardımıncı olabilirim.

• O uygulamaya sahip deilim usta malesef hic yoktan nasil basliyacagimi kisa bi ozetlermisin senide mesgul ediyorm ozur dilerim

• quote:

O uygulamaya sahip deilim usta malesef hic yoktan nasil basliyacagimi kisa bi ozetlermisin senide mesgul ediyorm ozur dilerim

Hocam yapacağınız şey bilgisayarınızdan aşağıdaki programı indirip kurmadan açamak. Daha sonra orada çıkan ID ve şifreyi bana yollamak. Gerisini ben halledeceğim. Şifre ve ID'yi isterseniz PM'den yollayabilirsiniz.

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_tr.exe

• Tesekkurler usta yarin ogleden sonra ulasabilirim ancak buraya yazarim id ve sifreyi az bucuk anliyorum bu islerden fakat pc olmadigi icin teami falan hic kullanmadim yarin ulasmaya clisacagim usta sana burdan saat 16.00 gibi ins ulasabiliriz yinede cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin

• quote:

Tesekkurler usta yarin ogleden sonra ulasabilirim ancak buraya yazarim id ve sifreyi az bucuk anliyorum bu islerden fakat pc olmadigi icin teami falan hic kullanmadim yarin ulasmaya clisacagim usta sana burdan saat 16.00 gibi ins ulasabiliriz yinede cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin

16:00 değilde 16:30 dan sonrası müsaitim ben hocam. 17:00 gibi buluşabiliriz.

• Peki usta mutlak surette ulasmaya calisacagm iyi aksamlar

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    En bastaki arkadasin sordugu sorunun aynisini ben de yasiyorum. LG logosundan sonra telefon siyah ekranda kalyyor download moda girmiyor. Fastboostmod dedi?iniz bu sorunun çözümü mü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.