Bildirim
LG G2 cihaza Alternatif olarak??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nexus 5, samsung galaxy s4, sony xperia z1, htc one, sony xperia z1 compact aynı segmentteki cihazlardır. değişeceksen bunlardan biriyle değiş. bunlardan alt seviye bir cihazla değiştirirsen performans kaybı yaşarsın. -
tşk ederim fakat nexus 5 e kılıf bile bulunamıyormuş,s4 aşırı derecede ısınıyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: batu100
nexus 5, samsung galaxy s4, sony xperia z1, htc one, sony xperia z1 compact aynı segmentteki cihazlardır. değişeceksen bunlardan biriyle değiş. bunlardan alt seviye bir cihazla değiştirirsen performans kaybı yaşarsın.
nexus5 hariç saydığın telefonların hepsinde performans kaybı yaşayacaktır, nexusun stabilitesi güzel ama kamera ve bataryası g2 den sonra çok göze batacaktır
yani g2 yi verip para eklemeden bişey almak istiyorsan bir yerden kaybetmeyi göze al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 25 Haziran 2014; 15:18:54 > -
Nexus 5 -
tşk ederim -
nexus 5 te radyo yok değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: egecem1
tşk ederim -
NEXUS 5quote:
Orijinalden alıntı: 2x+1
nexus 5 te radyo yok değil mi?
Alıntıları Göster -
İPhone 5 -
nexus 5 kamera ve pil olarak geride olabilir ama g2ye göre hatta diğer androidlere göre daha stabil,uzun ömürlü bir telefonquote:
Orijinalden alıntı: Krone
İPhone 5 -
Bende. G2 kullaniyorum. Ayni. Performansi. Hic bir. Cihazdan alamadim -
androidden iosa alışabilirsen ip5quote:
Orijinalden alıntı: doner.abdullah
Bende. G2 kullaniyorum. Ayni. Performansi. Hic bir. Cihazdan alamadim -
Z2 al -
siz hangi cihazı kullanıyorsunuz lumia kullandım alıştım ios a da alışırmıyım bilmiyorum -
quote:
siz hangi cihazı kullanıyorsunuz lumia kullandım alıştım ios a da alışırmıyım bilmiyorum
4s satıp note 3 almıştım onuda satıp 5s aldım alışamadığım için. -
anladım fakat 5s ler pahalı -
quote:
anladım fakat 5s ler pahalı
evet o yüzden 5 öneriyorum -
tşk ederim -
quote:
tşk ederim
rica ederim -
peki sizde android kullanmış birisi olarak değermi sizce ?
Benzer içerikler
- samsung a15 alınır mı
- spot telefon ne demek
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung türkiye garantili ne demek
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X