Şimdi Ara

LG G2: DİRİLİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde uzun süredir kullanmadığım anakart arızası olan bir Lg G2 vardı, sürekli logoda takılıp kalıyordu. Evde boş boş durunca gözüme çarptı. Tamirciler kapıdan çeviriyor, alıp bakmıyor bile. Madem öyle, her türlü ölü kalacak diye bir kurcalayayım bakalım ne olacak dedim ve giriştim. MMC'yi (tamircilerin kronik hatalı dediği bölüm) çıkarmak için dayadım saç kurutma makinesini ısıttım. Isındı epey ama yine de sökemedim, dedim neyse daha fazla elimde kalmasın. Topladım bastım açma düğmesine logo dahi çıkmıyor, herhalde bir gıdım canı da gitti diye düşündüm. Ertesi gün yine açtım bi gazla, meğer önceki gün toplarken batarya soketini takmamışım. Onu da bağlayıp tekrar topladım ve açma tuşuna bastım. Cihaz çalışıyor.

Ya hiç birşeyi bilerek yapmadığım kesin. Ama sonuç bu, cihazı yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Açıp kapatıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Malum pil ömrü epey zayıf ama radyosunu kullandığım için bana yetiyor.

Dediğim gibi bu olay sizin cihazınızda işe yaramayabilir, belki cihaz hıkkhıhkkk diye son nefesisini veriyordur, yarın toptan kapanır ama şu cihazı kullanmayı özlediğim için mutlu oldum . Paylaşayım dedim.

GÜNCELLEME:
    Telefonu 10 gün kadar kullandım, dedim herhalde düzeldi. Pili az diye pil aldım, taktı eskisi gibi LG logosunda takılıp kalıyor. Demek ki neymiş? gaza gelmemek lazımmış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashPolicyy -- 26 Haziran 2020; 23:33:29 >

• Benim g2nin işlemcisi, babamınkinin ekranı bozuktu, bu ikisinden sağlam 1 telefon çıkarayım derken sağlam ekranın klips yerinden bağlantıyı koparmışım bütün hayaller suya düştü
  • Geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.