Şimdi Ara

Lg G2 Ekran Titreme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu gece telefonda durduk yerde titremeler başladı . Ana ekranda değil ama yatay oyunlarda yapıyor
    Custom rom kullanıyorum
    Cloudy G3 2.0 ve Dorimanx 7.8 kernel
    Yazılımsal bir sorun olabilir mi acaba?
    Sizce servise mi vermeliyim hemen?
    Servise verirken Root lu haliyle versem ne olur ki?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ROOTLU HALİYLE VERİRSENİZ GARANTİ DIŞI OLUR ;)

cihaza orj kdz rom yükleyip hard reset atın muhtemelen titreme gidicek,

titreme dediğiniz ekranda parlaklık yüksekken aydınlatma titremesiyse kernelle alakalı olabilir.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Gece cihazı kapattım şu sabah açtım titreme yok şu an muhtemelen kernelle alakalı çünkü Clean Master 2 3 defa cihaz fazla ısındı uyarısı verdi

• Titreme gitti şimdi de çift tıklama ile ekran açma kapatma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Titreme gitti şimdi de çift tıklama ile ekran açma kapatma gitti

nuamra çevirme kısmına 3845#*802# yazıp gizli menüye girip update touch firmware yapınız muhtemelen yazılım yüklediniz ondan meydana geldi.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Olmuyor ya kardeşim ne yaptimsa olmadı kerneli degistirdim olmadı sanırım hard reset istiyor

• aynı sorun bende başladı daha 1 yıl olmadı bile.nasıl atlattın ayrıntılı yazarsan sevinirim..kapatıp açtığımda 5 yada 10 sn olmuyor ama dokunmaya bşladıkca artıyor.işlem hızı arttıkca artıyor.senin bahsettiğinle aynı.nasıl düzeltebildin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seçkin doğan

aynı sorun bende başladı daha 1 yıl olmadı bile.nasıl atlattın ayrıntılı yazarsan sevinirim..kapatıp açtığımda 5 yada 10 sn olmuyor ama dokunmaya bşladıkca artıyor.işlem hızı arttıkca artıyor.senin bahsettiğinle aynı.nasıl düzeltebildin

Telefon bi yerden dustu mu yada telefonu cok oraya buraya(koltuga falan) atar misin?

• Asla ama asla.cebimden çıkarmam.yere hiç düşmedi asla.yağmur yağsa dışarda poşete sarardım :) o derece yani .çok iyi baktım.çünkü işimi ordan yapıyorum..ilk açtığımda birşey yok.10 sn sonra başlıyor.eğer işlem yapmaya başlarsam hızlanıyor.1 ağustosta aldım.üstelik her gece kapatır, sabah açarım.oyun bile oynamam.
  • Bendede var bu sorun. G2. Garantiside yok. Anakart değişi,mi gerekli diyor bazı forumdakiler. Teknik servise götürücem. g2 anakart fiyatı ne kadardır acaba? ne kadara mal olur bilen var mı?
  • Ekran parlaklığı ile titreşim sanırım, benim başıma da cloudy 3.3 ve doriX kernelle gelmişti o olay :). Stok roma (türkiye kitkat) dönünce hiç karşılaşmadım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.