Şimdi Ara

LG G2 kafamı karıştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, sonunda kararım LG G2 yönünde oldu ve sürekli olarak LG G2 teknik konusunu takip ediyorum, ancak kullanıcılar Android 4.4.2 den 4.2.2 geçmek istediklerini söylüyor neden bir sorun mu var?
    Arkadaşlar birde bazı kullanıcılar cihazın kronik sorunu olduğunu söylüyor bunlar neler?

• Kitkat şarjı biraz daha fazla harcıyor olay bu
    Kronik sorunları artık çözmüşlerdir herhalde, 2013 serilerinde telefon düzgün çekmiyordu, ahizesi arızalı olan partiler vardı, bazısında dokunmatik panelin çizgileri gözüküyordu.
    Bu arada note 2 büyük gelmiyorsa G Flex almanı öneririm, ben büyük gelir diye almamıştım ama ele note 3ten daha iyi oturuyor açıkçası biraz kötü oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Kitkat şarjı biraz daha fazla harcıyor olay bu
    Kronik sorunları artık çözmüşlerdir herhalde, 2013 serilerinde telefon düzgün çekmiyordu, ahizesi arızalı olan partiler vardı, bazısında dokunmatik panelin çizgileri gözüküyordu.
    Bu arada note 2 büyük gelmiyorsa G Flex almanı öneririm, ben büyük gelir diye almamıştım ama ele note 3ten daha iyi oturuyor açıkçası biraz kötü oldum.

Benim için ne kadar büyük o kadar iyi taşıma konusunda sorun yok, g flex almam neden derseniz sürekli eğik duruyor galibaha düz dursa tercih ederdim, bazıları kıvrılıyor diyor bazıları kıvrılmıyor öyle kalıyor diyor
  • ekran sararma, kamerada flu gibi sorun yaşayan var ama herkeste olmuyor
  • Caspers35 C kullanıcısına yanıt
    Eğik durması neden rahatsız ediyor? 6" telefon başka türlü ele gelemez zaten. Ayrıca teknomarkete gidip yürek yemiş gibi ezdim telefonu, gerçekten esniyor onayladım
  • quote:

Eğik durması neden rahatsız ediyor? 6" telefon başka türlü ele gelemez zaten. Ayrıca teknomarkete gidip yürek yemiş gibi ezdim telefonu, gerçekten esniyor onayladım

yürek yemiş gibi :) bazı kullanıcılar yere attıklarını ve kırılmadığını falan iddia ediyor, ama iddia :) ben kararımı lg g2 den yana kıldım desem yeridir ama sadece kronik sorunları öğrenmek istedim, lg g3 alma şansım da var biraz beklersem ama beklemek istemiyorum, neden derseniz aralarında aşırı derece fark yok sadece 1gb ram ki şarj benim için kaçınılmaz birde ekrandan dolayı sorun çıkardığı sorunu var.
  • Caspers35 C kullanıcısına yanıt
    G3 alma, G2deki şarj bile öyle aşırı değil, normalde bi telefonun olması gerektiği kadar. Sadece 2 saatte biten 2300 mahlı telefonlardan sonra uzun geliyor.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    LG G3 almam zaten ben G2 tasarımını falan nedense daha fazla sevdim, tek sorun güncelleme desteği kaç yıl sürer
  • quote:

G3 alma, G2deki şarj bile öyle aşırı değil, normalde bi telefonun olması gerektiği kadar. Sadece 2 saatte biten 2300 mahlı telefonlardan sonra uzun geliyor.

Hocam Note 2 mi, Lg G2 mi dersiniz ? Aldigim telefonu en az 4 yil kullanan biriyim oyun oynamam, beni uzun yillar sorunsuz gotursun kullanayim yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Hocam Note 2 mi, Lg G2 mi dersiniz ? Aldigim telefonu en az 4 yil kullanan biriyim oyun oynamam, beni uzun yillar sorunsuz gotursun kullanayim yeter.

LG G2 ile Note 2 arasında dağlar kadar fark var LG G2 derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

LG G2 ile Note 2 arasında dağlar kadar fark var LG G2 derim ben

Ekrani kolay kiriliyor, pili cikmiyor, birde ekranda sararma ihtimali var bunlardan korkuyorum

• pi10 kullanıcısına yanıt
    Ben kırılma sorununu hiç duymadım ki günümüzün teknolojisine baktığımızda üst model akıllı telefonların neredeyse hepsi dayanıksız, pili sorun değil ama daha fazla şarj süresi var bunuda düşün :) ekranda sararmayı bende duydum nasıl neden oluyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

Ben kırılma sorununu hiç duymadım ki günümüzün teknolojisine baktığımızda üst model akıllı telefonların neredeyse hepsi dayanıksız, pili sorun değil ama daha fazla şarj süresi var bunuda düşün :) ekranda sararmayı bende duydum nasıl neden oluyor bilen var mı?

İsindikca sarariyor diye yorumlar var.

Keşke biraz araştırıp da sorsaydın.
    Bilmem inşallah bu sorunu yaşamam belki son partilerde değil ilk partilerde dir
  • quote:

Keşke biraz araştırıp da sorsaydın.

Arastirmadigimi kim soyledi ? :) Hocam arastirdim zaten ama siz sanirim ikisinide kullandiniz bende kullanici yorumunu almak icin yazmistim. Sizde mesela ekran sararmasi var mi ? Yada pilin cikarilamamasi problem yaratir mi bu sorularin cevabini buladim.

• thestell kullanıcısına yanıt
    ahize probleminin çözümü sadece garantiye vermek midir hocam , romlar denedim olmadı garantiye verdim bende inşallah yaparlar
  • Gayet guzel cihaz cevremdekiler memnun helede suanki fiyati cok iyi oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.