Şimdi Ara

Lg g2 mi Lg g3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lg telefon alacağım lg g3 ün kronik sorunları kasa çatlaması şarjının az gitmesi gibi sorunları var ama yine de lg g2 ye göre güncel bir telefon.. 1200 lira civarında paralel ithalat alınabiliyor ama güvenemiyorum.Lg g4 de çıkmışken lg g2 almak mantıklı mı birde teknosa yada vatandan almayı düşünüyorum. Hangisinden almalıyım bir fark var mı aralarında ?

• Bana göre 2 side sorunlu cihazlar G3 saten kronik kasma sorunları pil sorunları çok ısınmada g2 de çok eski cihaz . bence 1200 1300 tl LG ye vereceğine Sony M4 Aqua hem güncel hem kaliteli malzemesiyle senin her türlü işini görür Fiyatıda 1000 tl bandında. . benden tavsiye sorunları olduğunu bile bile g2 ile g3 den uzak dur derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

Bana göre 2 side sorunlu cihazlar G3 saten kronik kasma sorunları pil sorunları çok ısınmada g2 de çok eski cihaz . bence 1200 1300 tl LG ye vereceğine Sony M4 Aqua hem güncel hem kaliteli malzemesiyle senin her türlü işini görür Fiyatıda 1000 tl bandında. . benden tavsiye sorunları olduğunu bile bile g2 ile g3 den uzak dur derim .

teşekkür ederim sony i de bi düşüneyim o zman;-)
  • quote:

Bana göre 2 side sorunlu cihazlar G3 saten kronik kasma sorunları pil sorunları çok ısınmada g2 de çok eski cihaz . bence 1200 1300 tl LG ye vereceğine Sony M4 Aqua hem güncel hem kaliteli malzemesiyle senin her türlü işini görür Fiyatıda 1000 tl bandında. . benden tavsiye sorunları olduğunu bile bile g2 ile g3 den uzak dur derim .

G2 nin eski olması onu kötü yapmaz hala f/p konusunda üzerine tanımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

quote:

G2 nin eski olması onu kötü yapmaz hala f/p konusunda üzerine tanımam

Kardeşim G2 dediğin cihaza ben 3 gün katlana bildim öyle abartılcak bi cihaz deyil . resmen soba gibi ısınıyordu telefon kötülemek amaçlı söylemiyorum . yani oha yuh luk bi performansı yok telefonun standart g2 nin yaptığı herşeyi ben 600 tl lik cihazda daha seri yapıyorum .

• kartoo378 kullanıcısına yanıt
    Sony öneriyorsunuz aadama xperia z2 kullanmış birisi olarak söylüyorum kış aylarında kendisinden çok memnundum saolsun soba görevi görüyordu boşuna suya dayanıklı yapmıyor bu aletleri sony o kadar isiniyorki telefonu suya atmaktan başka care kalmıyor.demek istediğim ısınma sorunu tüm mobil cihazlarda mevcut önemli olan f/p olarak paranın karşılığını en iyi alabilmek

• 1 senelik LG G2 kullanıcısıyım. Performans çok iyi lakin ısınma sorunu gerçekten var. Ama ısınma her telefonda olur. Eskide olsa amiral gemi olarak tanıtıldı. Lolipop güncellemeside Lg Pc Suite üzerinden gelmiş sanırım. Sony almayı bende düşündüm ama bana pek kullanışlı gelmedi. Arkadasımda Z3 vardı görsellik ve efekt olarak üstünlüğü var yalan yok. G3-G2 arasında kalma günlük kullanıma uygunluk olarak G2 çok iyi sanırım sende android akıllı bir telefonum olsun yeter kafasındasın. Son olarak G2 yi öneririm. Şunuda belirteyim görsellik açısından Lg de cok iyi ama bir Sony eder mi bilemem.

Şimdiden ne aldıysan hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm cevaplar için teşekkür ederim... Lg g2 aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen57

tüm cevaplar için teşekkür ederim... Lg g2 aldım..

hayırlısı o zaman umarım memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen57

tüm cevaplar için teşekkür ederim... Lg g2 aldım..

Hayırlı olsun bende G2 kullanıcısıyım bi sorun olursa yazarsın

• seymen57 S kullanıcısına yanıt
    Ben de bu hafta içinde g2 alacağım.Cihazı öneriyor musun?
  • İki cihazı da kullandım. Teknik olarak g3 daha hızlı olmasına rağmen nedense g2 çok başarılı bir performans gösteriyor. Bence aradaki tek fark fiyatta. Eğer fark göze alınabiliyorsa g3 bütçeyi yormasın diyorsanız g2 alınabilir. Ancak g2'de microsd desteğinin olmadığını hatırlatayım. Bu yüzden 32GB'lık sürümü alınmalı bence.
  • G2 çok daha kalın ve kaba bir cihaz g3 un estetigi yok asla. Kamera olarak g3 zaten onde. 100 lira fazla verip g3 almak varken eski telefon alinir mi hic.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.