Bildirim
LG G2 OLMAZSA OLMAZ UYGULAMALAR, OYUNLAR NELERDİR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP!! -
Öncelikle hayırlı olsun yeni telefonun için.Tahminim seni en az 2-3 sene rahat götürecek bir telefon.
Batarya uygulamasına gelince , kesinlikle telefonunda batarya uygulamaları ve buna benzer programlar
barındırmamalısın.Bataryanın daha uzun süre dayanmasını istiyorsan güç tasarrufunu açık tutman yeterli.
Bataryanın bitmesini etkileyen faktörler ; ekran parlaklığı , 3G kullanımı , gps ve wifi şeklinde sıralayabiliriz.
Gelelim asıl sorunun cevabına ; "olmazsa olmaz uygulamalar" olarak önerebileceğim uygulamaların listesi ise şöyle
1.CleanMaster
2.Google Translate
3.Facebook
4.Opera Tarayıcı
5.Whatsapp
6.YouTube -
olacaklar kısıden kısıye degısır
ben olmayacakları sıralayayım sıze..
cleanmaster gıbı sacma bır programı ve turevlerını kesnlıkle kurmayın sıstemı gereksız yorar ve bır ıse yaramaz.
batarya uygulamalarının pek bır yararını gormedım arka planda calısmasından baska da bır ıse yaradıgını dusunmuyorum.
kullanmadıgınız stok olarak gelen uygulamaları kaldırın yada devre dısı bırakın.
ben aktıf olarak kullanmadıgım ıcın twıter facebook gıbı app lar yerıne browser uzerınden gırıyorum onlarda bana gereksız.
oyunlardır dıger uygulamalardır sıze kalmıs. -
CleanMaster programına "saçma program" mı diyorsun ? :) :) :) -
merhaba hocam telefonun hayirli olsun gule gule kullan... telefon bozulana kadar kullanabilecegin kalitede ve donanimda bir telefon.. g3 cikti diye canini sikma g3 e gecmeye degecek hic bir sey yok... haaa g3 u de 32gb modelini 1400 gini bulursanda kesinlikle kacirma tabi.. gekelim programlara... bende g2 kullaniyordum taki calinana kadar... clean masterin cok buyuk faydasi var ama birtanedaha sustem temizleme programi var adini hatirlayamadim yesil simgeli onun faydasi cok daha fazla... okuyor isen cam scanner cok mukemmel... birde eger gecmediysen bence gecme batarya omru gozle gorulur sekilde azaliyor ama yinede 1.5 gun kadar gidiyor.. benim 2.5 gibi giderken kitkatta 2. gunu goremedim... oyunlar ise gt racing asphalt 8.. fifa 14 .. robocop... real racing 3.. nba2k14.. bende yuklu olanlardan bir kaci bunlardi ... oyunlari ve programlar extratorrentten indirirsen bir sikinti yasamazsin .. bir de telden yuksek hizda internete giriyorsan wifi ile utorrent programinida kurabilirsin... kisilestirme programlarida kurabilirsin .. go louncher ex gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hemde onde gıdenı. 6 7 ay kadar once ıdı sanırsam ılle de kur dedıler kurduk kasmayan telefon kasar oldu takılır oldu takı sılene kadar.
hatta ana konuda uzun uzun tartısıldı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
hemde onde gıdenı. 6 7 ay kadar once ıdı sanırsam ılle de kur dedıler kurduk kasmayan telefon kasar oldu takılır oldu takı sılene kadar.
hatta ana konuda uzun uzun tartısıldı..
siz clean masteri kullanmasini bilmiyor olabilirmisiniz...?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet sorun bendedır kesınde . gırıp ana konuya bakın kac kısı aynı dertten muzdarıp
belkı sız o ustun zekanız ve daha oncekı yorumlarda yazdıgınız (araba ıle G2 yı ezıp GARANTI dahılınde yaptırmıs adamsınız) gıbı belkı arama yapıp bulamazsınız ben yazıvereyım
http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/mpage_719/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 9 Temmuz 2014; 22:08:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
evet sorun bendedır kesınde . gırıp ana konuya bakın kac kısı aynı dertten muzdarıp
belkı sız o ustun zekanız ve daha oncekı yorumlarda yazdıgınız (araba ıle G2 yı ezıp GARANTI dahılınde yaptırmıs adamsınız) gıbı belkı arama yapıp bulamazsınız ben yazıvereyım
http://forum.donanimhaber.com/m_79264789/mpage_719/tm.htm
onlarada kullanmasini ogretmek lazim... seninde dayin turkiyenin onde gelenlerinden biri olsaydi sende yaptirirdin.. buna sans diyelim biz...
Oyunlar zevke kalmis ama bende app olarak greenify var ucretliydi yeni beles oldu batarya icin cok iyi,clean master bende kullaniyorum,b1 archiver zipli dosyalari acmak icin kurulumda ise yariyor,pc deki winzip gibi..player olarakta mx player oneririm videoda,mp3 te ise ttpod favorimdir.
Yahu bu adama bir tek ben mi gülüyorum. Ya şimdi seninle bende tartşıyoruz anlaşamıyorum telefon konusunda da bu adam bisiklet konusunda bile G2'yi övüyor arkadaş. -
bende kayış arkadas araba ıle g2 yı ezıp garantıden yaptırmasından sonra koptu -
Adamın Dayısı Başbakan falan herhalde. :D Birde bilişim uzmanı yazmış. -
oyle demeyın bır ara benı lg bolumunden tıksındırmıstı gercek bır uzman -
Telefonu satıp galaxy s aldım bunun yüzünden adam takmış aynı şeyleri yapıyorsun diye :D ne gerek var 250 lira üzeri para vermeye. Adam diyor xperia z2 mi m8 mi ona bile g2 önermiş ya
ben anlamıyorum yani fifa 15 gibi bir oyunu telefonda oynarken ne zevk alıyorsunuz tablet diye bir şey var -
quote:
Orijinalden alıntı: freeday
ben anlamıyorum yani fifa 15 gibi bir oyunu telefonda oynarken ne zevk alıyorsunuz tablet diye bir şey var
Ben tabletten oynayanları hiç anlamıyorum.Gereksizin gereksizi bir alet.Telefonu iyi olan adam ne diye tablet alır ki...
Tabletten fifa filan oynanmaz.Telefondan da oynanmaz.Gidin konsoldan oynayın fifayı arkadaşım ne telefonu ne tableti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X