Şimdi Ara

Samsung telefonlarında oyunlarda kasmaya son. Kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
24.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. Oyunlarda kasma yaşıyorsanız google playdan game tuner uygulamasını yükleyin ayarları aşağıdaki gibi yapın(görüntü biraz bozulabilir ama olsun sorun değil bence) kasma kesinlikle ortadan kalkacak yağ gibi akacak. Game tuner resmi samsung uygulamasıdır eğer google playdan indiremiyorsanızsa aşağıdaki siteden son sürümü indirip kurun. Ve ayarları aşağıdaki resimdeki gibi yaparsanız hiçbir sorun kalmayacak. Benim tlfonum a7 2016 ve kasma yüzde yüz yok oldu. En ağır oyunları modern combat gibi oyunları kasmadan oynuyorum.

Programı açıp modlardan özele girdikten sonra en aşağıdaki özelin ayarlarını aşağıdaki gibi yapın ve uygula deyin sonra oyunu açın.

Link:http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-game-tuner/samsung-game-tuner-2-3-6-release/samsung-game-tuner-2-3-6-android-apk-download/

Not: kesinlikle hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum amacım biraz da olsa sizlere yardım etmek. İyi günler dilerim
    Samsung telefonlarında oyunlarda kasmaya son. Kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FBE12223 -- 30 Aralık 2016; 19:31:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emeğine sağlık kardeşim, samsung cihazların tümüne bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Emeğine sağlık kardeşim, samsung cihazların tümüne bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.

Rica ederim :)
  • Emeğin için teşekkürler. İlk fırsatta yüklüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Emeğin için teşekkürler. İlk fırsatta yüklüyorum...

Rica ederim iyi eğlenceler hocam.
  • Galaxy Pocket ile NFS Most Wanted oynamayı deneyeceğim.
  • j7prime için kullanılamıyor, telefonum rootlu değil. alternatif bir program önerebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: renolock

j7prime için kullanılamıyor, telefonum rootlu değil. alternatif bir program önerebilir misiniz?

Apk indirip kurdunuz mu. Play store'da game launcher var samsung un kendi uygulaması. Bunu deneyin
  • ben de onu diyorum play store da uygulama görünmüyor telefondan aradığımda. bilgisayardan baktığımda s ve note serisi için olduğunu görüyorum. j7prime için play storedan indiremiyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: renolock

ben de onu diyorum play store da uygulama görünmüyor telefondan aradığımda. bilgisayardan baktığımda s ve note serisi için olduğunu görüyorum. j7prime için play storedan indiremiyorum yani.

Verdiğim linklen indirip kurun çalışır

• J7 prime CSR2 çözünürlük 30 olduğu halde vasat doku kalitesini düşürünce araçların hepsi siyah gözüküyor bilginize bana göre csr2 ve real racing 3 mobildeki en zorlayıcı oyunlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur C. -- 23 Mart 2017; 17:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur C.

J7 prime CSR2 çözünürlük 30 olduğu halde vasat doku kalitesini düşürünce araçların hepsi siyah gözüküyor bilginize bana göre csr2 ve real racing 3 mobildeki en zorlayıcı oyunlardır

Her 2 oyunuda j7 prime telefonda oynadım, hiçbirinde ne kasılma nede donma vardı.
    Sorun Türkiyede satılan j7 prime telefonda yüklü olan yazılımlarda maalesef, android 7 çıkana kadar, bu sorunu düzelten güncelleme gelmeyecek beklemeyin boşuna.
    Çözümü ise, başka ülkenin romunu yüklemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.