Bildirim
Lg g2 recovery sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G2'de recovery menü yok zaten. -
Ben cwm recovery eskiden kuruyordum şimdi 0 stock rom hertürlü rom recovery kuruyorum ama olmuyor android işareti var komut yok diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Michaelb
Ben cwm recovery eskiden kuruyordum şimdi 0 stock rom hertürlü rom recovery kuruyorum ama olmuyor android işareti var komut yok diyor
Sadece Android 4.4.2'de stock recovery menü var. Diğer Android sürümlerinde (4.2.2, 5.0.2) stock recovery yok. -
Hangi rom kurmalıyım
quote:
Hangi rom kurmalıyım
Siz TWRP'mi yüklemeye çalışıyorsunuz yoksa başka birşey mi? -
Recovery moda girerken android işaretinde ve komut yok diyor cwm twrp hepsini flashladım kurdum gine aynı ekran var yani ne yaparsam yapıyım olmuyor
quote:
Recovery moda girerken android işaretinde ve komut yok diyor cwm twrp hepsini flashladım kurdum gine aynı ekran var yani ne yaparsam yapıyım olmuyor
CWM ve TWRP kuramamışsınız demektir bu yalnız.
PM attım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X