Bende LG G2 var ve sürümüm D80210e-AME-XX.Root,rom gibi şeyler yok.Telefonu Gold'dan aldım.Şimdiye kadar büyük sıkıntım yok ama 2 tane büyük sorunum var.Başına gelen yada cevabını bilen varsa yardım etsin lütfen.
1-)Herhangi bi program açtığımda (mesela clash of clans) bazen üstteki bildirim çubuğu tamamen kayboluyor ve ekranı kapatıp açmadan da geri gelmiyor.
2-)Telefonu kulağıma götürdüğümde otomatik cevap verme özelliği çalışmamaya başladı.Hareket sensörü ayarından kalibrasyon da yaptım. (ayarlarımda bi sıkıntı yok özellik aktif)
Dip not: herkes radyo yok demiş,netsiz kullanılmıyor demiş.ama ben telefonu ilk açtığımda da radyo vardı ve normal bi şekilde kulaklığı takıp net olmadan da gayet güzel çalışıyor.
telefonunuz paralel ıthalat..
sıkıntılar ıcın de clean master varmı ? telefonunuz kasıyor gıbı ondan olabılır
paralel ithalat olması bi sıkıntı yaratır mı? ne demek yani bu ?
clean master'ın ne olduğunu bilmiyorum.Telefon hiç kasmıyor.yeniden başlatıp denediğimde de bu 2 sıkıntı devam ediyor.
cgtyc7C
kullanıcısına yanıt
garantıye LG bakmıyor demek... ve ıcınde Tr romu yok demek.
Bilgi için saol.Garantiye Gold bakar artık napalım.
Peki diğer sorunlarım için bi çözümü olan var mı? Gizli bi menüden kalibrasyon ayarı vs ?
cgtyc7C
kullanıcısına yanıt
10 e de o bıldırım cubugu bende de yapıyordu 10F ye gectım bı daha yapmadı... sensorde de bı sıkıntı olmadı 10e de yada 10f de... bılemıycem
lg mobile support tool ile TUR romu yükleyebilir miyim? yoksa root tarzı işlemler mi gerekir.
Ayrıca gene bu lg mobile support tool'da ülke türkiye seçili.içinde AME yüklü olduğuna göre ülkeyi amerika mı yapmalıyım update almak için??