Bildirim
LG G2 sürekli kendini yeniden başlatıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sonradan programı indirip sorunsuz kdz yükledim fakat yüklerken altında Rooted yazıyordu
ayrıca hala lg logosu kapatıp açılma döngüsüne takıldı hard reset denedim atılmıyor da -
quote:
Orijinalden alıntı: MultiCore
sonradan programı indirip sorunsuz kdz yükledim fakat yüklerken altında Rooted yazıyordu
ayrıca hala lg logosu kapatıp açılma döngüsüne takıldı hard reset denedim atılmıyor da
Hocam flashtooldan cse flashla yapın bendede aynısı oldu cse flashla yaptım lollipopdan kitkata döndüğü için uyumsuzluk oluyor cse flash her şey silinir tertemiz kurulum yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Power tuşuna uzun süreli basınca tel bir anlık kapanıyor kapandığı anda ses açma tuşuna bas pcye bağla download mode açılır
cse flash diyince yükleme yapmıyor ya öyle kalıyor -
tamam şimdi flash tool programının yeni sürümünü indirdim cse ile flashlıyorum bakalım. Sizde de döngüde kalıyor muydu çözüldü mü sorun cse ile yapınca? -
quote:
tamam şimdi flash tool programının yeni sürümünü indirdim cse ile flashlıyorum bakalım. Sizde de döngüde kalıyor muydu çözüldü mü sorun cse ile yapınca?
Bende bir kere kaldı. Kapanması falan uğraştırdı. Tabi bilmiyordum o zamanlar. Sonra download moda alıp kdz Flashladim cse ile.
Tamam arkadaşlar cse ile flashlayınca çözüldü. Peki Cse ile flashlayınca kendisi hard format atmış oluyor mu bizim yine hard format atmamıza gerek var mıdır? -
quote:
Tamam arkadaşlar cse ile flashlayınca çözüldü. Peki Cse ile flashlayınca kendisi hard format atmış oluyor mu bizim yine hard format atmamıza gerek var mıdır?
Tertemiz kurulum yapıyor hard reset atmana gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X