Şimdi Ara

LG G2 vs. Xperia C4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Şu an ki telefonum G2 ekran titreme sorunu var, anakart değişimi gerekli. 700-800 Lira fiyat çıkardılar. Bataryasıda az gitmeye başladı. Yeni telefon almaya karar verdim ben de. Sormak istediğim ;

Xperia C4 almak istiyorum. Bana uygun bi telefon oldugunu düşünüyorum. Ama kamera önemli konu benim için. Bazı ürünlerin,objelerin vs. foto ve video çekimi yapıcam gün ışığında.Öyle çok prof. fotolar olmak zorunda değil ama görüntü kalitesi iyi olmalı yinede.

G2 ile C4 ün arka kameraları arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyi çekim yapıyor? Bir de C4 720P video çekebiliyormuş. Netlik nasıldır acaba C4 kullananlara soruyorum. Kameradan memnunlar mı ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Her iki kamerada gayet iyi, ön kamera arkadan daha iyi hatta. 720p değil 1080p video yapabiliyor her iki kamera da. Aralarındaki fark nedir bilmiyorum ama c4 ün kamerası gayet yeterli bence

• Eastwood222 kullanıcısına yanıt
    C4 kullanıyorum ama kamerasından memnun değilim hem güzel çekmiyor hemde çektikten sonra 2 sn bekliyorsunuz bu kadar çekme süresi çok kötü bir şey sony nin yayınladığı videolarda tak diye çekiyor böyle aldatıyorlar insanları allahtan kamerayı nadir kullanıyorum kullansamda önemsiz şeyler için oluyor.
  • kamera konusuna girmeyeceğim ama c4 varken g2 almazdım bu saatten sonra
  • g2 den c4 gectım,g2 hala elımde c4 ıse 7 ayı gectı kullanıyorum memnunum,ozellıkle gecen aykı guncellemeden sonra cok daha stabıl oldu,memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

g2 den c4 gectım,g2 hala elımde c4 ıse 7 ayı gectı kullanıyorum memnunum,ozellıkle gecen aykı guncellemeden sonra cok daha stabıl oldu,memnunum

Sizce hangisinin kamerası daha iyi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eastwood222 kullanıcısına yanıt
    C4 tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

C4 tabiki

Tamamdır ,teşekkürler

• Almadan once incele sen yinede =)
    Hayirli olsun.Sonyci tayfa sizi bekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.