Şimdi Ara

LG G2 YAVAŞ ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben telefonumu orjinal sarj aleti ile taktığıma rağmen Yavaş şarj uyarısı geliyor ve baya baya uzun sürüyor dolması.
    Bi çözümü bi yöntemi falan varsa yardımcı olun lütfen çünkü bu işten bıkmaya başladım

bu arada prize takıyorum PC ye falan değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexlord02 -- 13 Ocak 2014; 18:11:55 >

• nexlord02 N kullanıcısına yanıt
    Teknik Servis İle Görüş Yüksek İhtimalle Yazılımsal Bi Sıkıntıdır Eğer Hal Olmazsa Serviste Yenisi İle Değiştirirler Yüksek Bir İhtimalle
  • bende de nadiren o durum oluyo fakat çıkartıp takınca düzeliyor
  • Kesinlikle olmamasi lazim. En kısa sürede servisle gorusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa Galaxy s2 s3 s4 vs şarj cihazına bağlayıp gözlemleyin.
    Yine aynı mesajı alırsanız sorun telefon kaynaklı. Aksi taktirde şarj cihazında sorun var demektir.
    Bazen 1000 mA lik s2 şarj cihazı ile şarj ediyorum, süre çok uzuyor ama yavaş şarj mesajı gelmiyor.
    Sorun cihazda ise servise vermeden önce hardreseti deneyin.

• Başka bi şarj aletinde aynı uyarıyı almıyorum fakat uzun sürüyor yine. sanırım şarj aletinde veya evin elektiriğinde bir problem var
  • Benimki 1.5-2 saatte fulleniyor. Bi sıkınti yok. Garantiye yollayin

• 2 kez daha aynı sorunu alırsam garantiye yollayacağım
  • Şarj aletinde ya da kabloda sorun vardır hocam, bunun için telefonu yollamanıza gerek yok eğer başka şarj aletlerinde aynı sorun olmuyorsa.

Edit: Başka şarj aletinde sorun olmadığını ancak yine de yavaş olduğunu söylemişsiniz, bu durumda cihazda da sorun olabilir. Ancak yine de öncesinde kendi şarj aletinizi farklı bir telefonda deneyin, eğer o telefonun orijinal şarj aletine kıyasla daha yavaş şarj oluyorsa yine sorun şarj aletinde veya kablosunda olabilir. G2'de hızlı şarj özelliği olduğu için başka cihazların şarj aletleri ile orijinalinin verdiği randımanı alamazsınız. Dolayısıyla böyle bir uyarı almamanıza rağmen şarj süreci yavaş ilerleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 14 Ocak 2014; 18:33:43 >
  • Elektrik hattiyla ilgili olabilir

• Yardımlarınız için teşekkürler .. S3 te kullandım şarj aletini sorun vermiyor sanırım evin elektiriğinde bir sıkıntı var. yarın şirkette deneyeceğim yavaş şarj uyarısı almazsam kesin olarak elektrik sıkıntısı var..
  • Telefonda arıza yoksa;
    1000 mA lık Galaxy şarj cihazında "yavaş şarj" mesajı gelmez. Ama süre 2 katına çıkar; G2 nin şarj cihazı 1800mA olduğu için...
  • Sorunu çözdüm evin elektriğinde sıkıntı var, işyerinde gayet güzel şarj oldu hızlı bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexlord02

Sorunu çözdüm evin elektriğinde sıkıntı var, işyerinde gayet güzel şarj oldu hızlı bir şekilde.

Peki uyarı gelmemesine ragmen şarj süresi nasıl
    Aynı sorun bende de var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.