Bildirim
LG G3 4G HAKKINDA?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimkide paralel lg g2. Turkiye cihazlarina guncellemeyle 4g gelmis fakat bende yok
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞA ALDIĞIM YERDE VERSİYON BİLGİSİNDE BAŞKA Bİ ÜLKE YAZIYODU. HOLLANDA BENİMKİDE AYNISI SANMIŞTIM FARKLI GELDİ. BENİMKİ V20İ.AME.XX VERSİYON SÜRÜMÜ BU. VE LTE AKTİF OLDU. AMA ARKADAŞIMINKİNDE HALA YOK -
quote:
Orijinalden alıntı: bakican126
ARKADAŞA ALDIĞIM YERDE VERSİYON BİLGİSİNDE BAŞKA Bİ ÜLKE YAZIYODU. HOLLANDA BENİMKİDE AYNISI SANMIŞTIM FARKLI GELDİ. BENİMKİ V20İ.AME.XX VERSİYON SÜRÜMÜ BU. VE LTE AKTİF OLDU. AMA ARKADAŞIMINKİNDE HALA YOK
Sizin cihaz nasil aktif oldu guncelleme falanmi geldi
Arama kısmına
3845#*802#
Yazın. Ordan açılıyor ama tr de 4g olmadığı için aktif olmaz. Tüm ama tüm g2 lerde 4g vardır.
Telefonun kutusunda IMEI'nin yazgisi kisimda LTE'de yaziyorsa 4g destegi vardir.
-
-
Lgnin kendi uygulama güncelleme kontrol yerinde uygulamalarını kontrol ederken bi yazı geldi 4g aktif edilsinmigibi bişey yazıyordu. yeniden başlatılacaktır falan yazıyodu bende tamam dedim açıldıktan sonra 4g geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: bakican126
Lgnin kendi uygulama güncelleme kontrol yerinde uygulamalarını kontrol ederken bi yazı geldi 4g aktif edilsinmigibi bişey yazıyordu. yeniden başlatılacaktır falan yazıyodu bende tamam dedim açıldıktan sonra 4g geldi.
cihaz turkiyemi ?
yok kardeşim paralel ithalat -
Arkadaşlar merhaba g3 de yazılım güncelleme kısmında lte gözükmüyor nasıl aktif hale getiririz
Aynı sorunu bende yaşıyorum cihazım paralel ithalat... -
https://drive.google.com/file/d/0Bx4zJ5Yx-Y0jaTQza2lzQnlWdTQ/view?pref=2&pli=1
telefona indir hcam bunu düzeliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X