Şimdi Ara

LG G3 Açılıp Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce lg g3 telefonumda bi sorunla karşılaştım telefonu açmaya kalktığımda açılırmış gibi oluyor ancak lg ekranı gelince kapanıyor sonra bir daha aynısı oluyor bu sürekli devam ediyor ve açılmıyor telefoncuya gittim iki sebebten olabilir dedi ya batarya ya anakart eğer bataryaysa ucuz yırtmışsın dedi ama anakartsa çöp dedi bataryayı değişti ve yine aynı sorunla karşılaşırsan telefonu çöpe at dedi eve geldim 1-2 saat baktım telefona ve yine aynı sorun oldu arada sırada açılıyor 30 dk. Falan gayet sıkıntısız çalışıyor ancak sonuç yine aynı oluyor telefonu çöpe atmak istemiyorum ucuza bi anakart nerden bulabilirim veya istanbul içi bunu ucuza yapabilecek bi yer var mı şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum 👍🏻👍🏻👍🏻(internet hızlanınca video atabilirim isterseniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivado -- 5 Kasım 2016; 0:09:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 anakartlari 500 600 lira arasi degisiyor bende arıyorum anakart yurt disinada bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 150-200 arası bişey yok mu ya telefonun kendisi 600 lira zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

G3 anakartlari 500 600 lira arasi degisiyor bende arıyorum anakart yurt disinada bakıyorum

Kardeşim istanbulda tamir dünaysı diye bi yere 200 liraya yaptırdım anakartı kartal ve bakırköyde şubeleri var bi bak istersen

• nivado N kullanıcısına yanıt
    Ben kayserideyimde adreslerini bakayim kargolarim dusuncesiyle googleye bakarken şikayet varda bayağı bir şikayet gördüm. Sizin cihazda suan icin sıkıntı var mı

• Valla 500 üzerinden değerlendir 50 şikayet çıkar ben gayet memnunum cihazından ancak şimdide ön kamera sıkıntısı çıktı şirketle alakalı mı bilmiyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.