Şimdi Ara

LG G3 MÜ Z2 MI Z3 MÜ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç telefon arasımda kaldım yardim edebilir misiniz?

Lg G3 düşünüyorum ama ısınma ve şarj sorunu tereddütül var
    Xperia Z2 ve Z3 aklımda ama fiyatları beni biraz aşıyor.

En fazla 5.5 inc kasmayacak telefon onerebilir misiniz?
    Mumkunse samsung olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fthdsmm F kullanıcısına yanıt
    g3 biraz daha iyidir android 6 yıda aldı
    istersen g4 al 1500 tlye
  • 5.5 inç dediğiniz için g3.
    öbür türlü z3 derdim
  • Kardes zaten xperia z3 5.2 inc degil mi ben en fazla 5.5 inc demistim.Peki g4 mu z3 mu

• Tercihlerinize bağlı, ben z2 kullanıcısıyım memnunum Z2 de Z3 de tavsiye ederim. Daha önce G3 kullanmadığım için net bir yorum yapamam ancak bildiğim ve duyduğum kadarıyla biraz karşılaştırma yapayım. Ayrıca bu yorumu Z2 için yapıyorum, Z3'de kullanmadım daha önce ancak ortalama benzer cihazlar. Öncelikle sağlamlık-dayanıklılık açısından Z2 G3'e göre daha başarılı fakat ekran/çerçeve oranı olarak G3 daha başarılı. Ekran kalitesi olarak G3 daha önde, 2k olması tabii ki bunun asıl sebebi. Performans ve ısınma konusunda Z2 daha başarılıdır, sonuçta 2k ekran daha çok ısınma yapacaktır ve performans olarakta Full HD ekrana göre daha çok işlem gücü harcayacaktır. Şarj konusunda Z2 çok başarılıdır, G3 de şarj sorunu yaşayabilirsiniz. Z2'nin ön kamerası bir amiral gemisine göre kötü, G3 ön kamerada daha başarılıdır diye tahmin ediyorum. Z2 kamerası çok iyi ancak otomatik modda hakkını veremiyor, manuel modda çekim yaptığınızda ancak o şekilde istediğiniz görüntüye ulaşabiliyorsunuz bu konuda da LG G3'ün otomatik çekimi daha başarılıdır diye tahmin ediyorum yazılımsal açıdan ancak manuelde hangisi iyidir bilemem. Z2 çok stabil, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve bir kere olsun kasma/donma/takılma/şişme gibi bir problem yaşamadım gerçekten sony bu konuda çok başarılı, G3 hakkında bu konuda bir bilgim yok yorum yapamicam. Kısacası ben bir kullanıcısı olarak Z2 eğer aradaki fiyat farkı çok değilse Z3 öneririm. Dediğim gibi G3 kullanmadığım için en fazla bu kadar yorum yapabiliyorum, Z2 hakkında sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim

• Gerçekten çok saolun aydinlandim sayenizde.Xperia Z3 modelini 1450 1500 civarina buldum sizce almali miyim??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.