Şimdi Ara

Lg g3 pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony servisi kötü olduğu için bende lg g3 2gb aldım ama çok pişman oldum telefonda sürekli donmalar kasmalar yaşıyorum pil desen 1günü kurtarmıyor 5dk oyun oynuyosun telefon elinde yanıyor internete giriyosun oradada 5-10dk olmuyo yine aynı alev gibi oluyo fotoğraf veya video çekeyim diyorum hemen aynı ısınmalar başlıyor. Ama internette bu kadar kötü olduğu yazmıyodu herkes g3 alın g3 alın diye etrafda geziyodu 2binlira çöpe gitti desem yeridir resmen

• Nasıl yani Keşke Z2 alsaydın kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minemosyre

Arkadaşlar sony servisi kötü olduğu için bende lg g3 2gb aldım ama çok pişman oldum telefonda sürekli donmalar kasmalar yaşıyorum pil desen 1günü kurtarmıyor 5dk oyun oynuyosun telefon elinde yanıyor internete giriyosun oradada 5-10dk olmuyo yine aynı alev gibi oluyo fotoğraf veya video çekeyim diyorum hemen aynı ısınmalar başlıyor. Ama internette bu kadar kötü olduğu yazmıyodu herkes g3 alın g3 alın diye etrafda geziyodu 2binlira çöpe gitti desem yeridir resmen

32gb olan modeli var bende ve pili neredeyse 48 saat gidiyor.
    samsung s5'ten sonra siyah beyaz etkisi yaptı diyebilirim bu cihaz için.
    bahsettiğin gibi ısınma, donma vs hiç rastlamadım ve cihazı 2 haftadır kullanıyorum.

• Dalvik den art moda geçince kasma sorunum kalmadı diyebilirim pilde daha uzun dayanmaya başladı ama ısınma aynı ısınma
  • hadiya kasıyormu kasıyorsa alınmaz kardesim o telefon. telefon dediğin akacak 2000tl verdiysen
  • Bende de 32 gb var. 407 serisi. Bir sorun yok. Sende ki acaba 406 serisi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 406 407 serisi olduğunu bilmiyordum. Aradaki fark nedir ?
  • Keşke m8 alaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

quote:

Orijinalden alıntı: Minemosyre

Arkadaşlar sony servisi kötü olduğu için bende lg g3 2gb aldım ama çok pişman oldum telefonda sürekli donmalar kasmalar yaşıyorum pil desen 1günü kurtarmıyor 5dk oyun oynuyosun telefon elinde yanıyor internete giriyosun oradada 5-10dk olmuyo yine aynı alev gibi oluyo fotoğraf veya video çekeyim diyorum hemen aynı ısınmalar başlıyor. Ama internette bu kadar kötü olduğu yazmıyodu herkes g3 alın g3 alın diye etrafda geziyodu 2binlira çöpe gitti desem yeridir resmen

Bu mesajın fanboy her yerde lg g3 yazan stevenjones malına girsin

Kaç yasindasin,seviyesizlesmeyin.Arkadaş kendi önerisini yazıyor.

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Ilk basta gecmis olsun yazma niyetim vardi,ama uslubuna bakinca...girmis,olsun diye sekillendi aklimda.

• Forumun seviyesi yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_35

406 407 serisi olduğunu bilmiyordum. Aradaki fark nedir ?

406Lar ilk uretimler ve biraz isinma sorunu var diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Adam günde en az 200 post kasıyor..

O kadarı bizi ilgilendirmez. Sonucta buraya herkes fikrini yazmakta ozgurdur. Arkadasta g3 u begenebilir. Bu suc degil. Samsungu begenmeyebilir buda suc degil.z2 onerdigi 10larca mesaji vardir zaten. Her ne kadar fikirlerimiz uyusmasada kendisine saygim sonsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın bi çok yerinde begenilen g3ü ne hala getirdiniz ya. Cogu kişi memnun arada böyleler cıkar garantiye gönderin bu kadar basit.
  • bu ne arkadaş şu güzelim forum u ne hale getirdiler eskiden böylemiydi bence artık bir yaş sınırı vs bir önlemler alınsın burada saçma sapan yorum yapan kişilerde belki de o yerdikleri cihazlar yoktur sağda solda teşhirde inceledikleri cihazları referans alıyorlardır YETER! artık saçma sapan yorumlar yazmayın dürüst gerçekçi yorumlar yapın

sanal ortam olduğu için bol keseden atmak kişiliğinize de zarar sanalda böyle insanları gerçeklerinde düşünemiyorum

saygılar....
  • Ya bakıyorum başlıklara da ben başka bir telefon mu kullanıyorum? Takılma ısınma falan olmuyor bende hiç
  • gurhalil G kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz muhtemelen fabrikayon hatası çünki ekranın çerçevesindede boşluk var ve simetrik bir boşlukdeğil bir köşede çok bir köşede az ve arka kapağa biraz basınç yapınca gıcırdıyor.
  • yav garantiye verin o zaman.
  • g2 çok iyi telefondu, ama g3 için aynı şeyi söyleyemeceğim, parasının hakkını verebilen bir telefon olamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.