Şimdi Ara

LG G4 Ücret İadesi(Tüketici Hakem Heyeti Onayladı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler LG G4 telefonum için, tam 2 ay sonra tüketici hakem heyetinden ücret iadesi kararı çıktı, yalnız oradaki kadın tebligat firmaya henüz gitmemiş olabilir 10-15 gün sonra paranızı alabilirsiniz dedi.Bundan sonra süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Satıcının karara itiraz hakkı da varmış sanırım detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaee -- 12 Aralık 2016; 10:29:26 >

• Merhaba bende hakem heyetine başvurdum size en başından anlatıyım sizce iade olur mu? İlk olarak 2 eylülde 20 iş günü adlı lg g3 telefonum değişime gitti 30 eylülde g3e karşılık lg g4 609k serili telefon geldi(30 eylülde) aldım o gün 5 ekim tarihinde Telefon Açılmıyor Telefon Problemi adlı yine değişime aldılar 28 ekim tarihinde yine lg g4 610k serili telefon geldi aldım bu aldıgımda 1 kasımda lcd aydınlatması calısmıyor ekran ısıgı kendi kendine kapanıyor diyerekten yine degisime aldılar tam hakem heyetine başvurcakken daha değişim formu bile girilmemisken servise 2 kasımda teleofn geldi 610k karsılık 606c yollamıs serviste tekrar kayıt actılar degisimi kabul etmedigim icin merkez talebimi kabul etmedi bende hakem heyetine başvurdum cihaz takip cıktısı aldım 3 kasımda serviste kayıt açıldıgına dair servis fotokopilerini verdim bekliyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.