öncelikle böyle bir başlık için özür dilerim ancak gerek forumda gerek internette yaptığım araştırmalardan bir sonuç bulamadığım için sizlerin bilgisine başvurmak istedim.
forumda; kumanda ve cihazdaki ok tuşlarına aynı aynda basılması halinde cihazın kullanım süresinin ekrana geleceği söylendi ancak cihaz açıldıktan sonra boş olan mavi ekranda yukarıda söyleneni yapmama rağmen bir türlü böyle bir ekranı göremedim. acaba başka türlü mü açılıyor yada ok tuşlarına başka bir menüde mi basmam gerekiyor...
yardımlarınız için teşekkür ederim
Ben de aynı şekilde bu özelliği bulmaya çalışıyorum ama şu ana kadar sonuç alamadım. LG'nin daha önceki projeksiyon cihazlarında kullanılan cihaz üzerindeki ve kumandadaki ok tuşlarına aynı anda basılarak elde edilen sonuç ne yazık ki bu cihazda bende de sonuç vermedi.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın paylaşımını rica ediyorum. Teşekkürler
konu hakkında hiçbi bilgim yok ama şöle bi yorum yaparsak siz günde 6 saat bile tv gibi kullansanız 5000 gün yapar neredeyse 15 yıl demek. bukadar uzun ömürlü bi cihazın ömrünü takip etmek isteyen psikopat bi müşterisinin olmadıını düşünerek öyle bi gösterge koyma ihtiyacı gütmemiştir LG diye düşündüm
Nasıl öğrenildiğini ben de öğrenmek istiyorum. Bir bilen çıkmadı galiba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme