Şimdi Ara

⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
18
Favori
63.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MERHABALAR;

MERAKLA BEKLEDIGIM OLED TV LER CIKMAYA BASLADI.BUGUN FORUM ISTANBUL LG MAGZASINDA GÖRDUM.SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM.

OKADAR INCEKI. 7-8 MM GİBİ

ANAKARTI COK IYI YERE KONUMLANDIRILMIS.

DEMO OYNATILIYORDU HD GÖRUNTU KUSURSUZDU.

SÖYLEYECEKLERIM BU KADAR.....

⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪ ⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪ ⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 10 Mart 2016; 22:58:39 >

• Bu arada Fiyati belli değil tahminimce 5 10 bin TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa da 24.999 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolt84

teknosa da 24.999 TL

Vavvv o kadar bilmiyordum

• Henüz çok pahallı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k varmi acaba

• tasarım çok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kavislinin +sı ne özel filmler felan mı var ?
  • Malesef tv alanlarin %99 u siyah seviyesi , renk derinligi ve dogrulugu konularina zerre kadar onem vermezken ve lcd yi plazmaya tercih etmisken yeni cikmis bir teknolojiyi pahaliyken sattirabilmenin bir baska yolu da dis gorunusu ile oynamaktir...milletten duyuyorum lg nin konkav tv si gelmis diye beni arayan arkadaslarim var....sirf pahali ve kavisli oldugu icin alacaklarin sayisi teknolojik yeniliklerini bilip alanlardan fazla olacaktir ulkemizde....

• Kavisin içinde durman gerekli sanki avantaj olması için kavisin... 2 m den felan mı izlemek lazım bu tv yi

• OLED çok güzel bir teknoloji led ve plazmanın artıları tek televizyonda buluşmuş oluyor, plazmanın siyah derinliği,kontrastı, akıcılığı geniş izleme açısı, led'in parlaklığı renkleri vs. Yine bu iki sistemin kronik sorunları olan ışık sızması, buzzing, burning gibi problemler yok, belki ilerde kendine has sorunları olur, bir tek benim bildiğim piksel ömrü ve zamanla parlaklık azalması gibi sorunlar vardı onu da halletmişlerdir, tek sorun şu an fiyatı görünüyor, zamanla yaygınlaştığında ve fiyatı normale indiğinde piyasada led yada plazma kalmayacak, umarım lg ve samsung dışındaki büyük oyuncular da kısa zamanda OLED Tv'lerini çıkarır. Sony paneli samsung'tan falan alıyordu acaba kendi OLED panellerini üretebilecekler mi yoksa yine samsungtan mı alacaklar ?

• Sony ve PanasonicAmerikali kataema firmasijin gelistirdigi bir yontem olan yieldjet teknolojisiyle inkjet print metodu kullanarak 4k oled tv uretecekler ancak en az bir yil kadar beklemek gerekecek. Buinkjet printing teknolojisi ile uretimmaliyetleri cok dusecek ve flexible katlanabilir tvler uretilebilecek.....

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sony ve PanasonicAmerikali kataema firmasijin gelistirdigi bir yontem olan yieldjet teknolojisiyle inkjet print metodu kullanarak 4k oled tv uretecekler ancak en az bir yil kadar beklemek gerekecek. Buinkjet printing teknolojisi ile uretimmaliyetleri cok dusecek ve flexible katlanabilir tvler uretilebilecek.....

Umarım bu üretim maliyetindeki düşüklük kullancılara yansır. Bu iki dev Japon firmasının Amerikalı adını ilk defa duyduğum bir firmanın yöntemini kullanarak televizyon üretecek olmaları üzücü, heleki sony gibi zamanın teknoloji öncüsü olan bir firma için, duygusallığı bir kenara bırakırsak oled konusunda beklemekten başka çare yok bu arada çok üst düzey bir led yada plazma'dan ziyade oled alana kadar idare edecek bir tv almak daha mantıklı bence.

• Koreliler japonlar Minik adamlar ama cok zekiler

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

MERHABALAR;

MERAKLA BEKLEDIGIM OLED TV LER CIKMAYA BASLADI.BUGUN FORUM ISTANBUL LG MAGZASINDA GÖRDUM.SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM.

⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪ ⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪ ⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪

bizim anca hayalimizde olur :) en 2 sene düşmez fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

MERHABALAR;

İlk 3 d TV Led çiktigindada böyle astromik fiyatlardaydi 3 sene sonra 1000 TL te bile alabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 17 Mart 2014; 13:12:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

MERHABALAR;

İlk 3 d TV Led çiktigindada böyle astromik fiyatlardaydi 3 sene sonra 1000 TL te bile alabiliyoruz.

inşaAllah öyle olur. ben tv alana kadar ucuzlasa harika olur ama nasip.

• 3 ay önce fiyat 25000 liraydı şimdi 14000. Bu nasıl iş anlamadım.
  • Firma cihazı gönderdi, baktı alan yok.. Vahdettin; 안녕하세요, 판매 여전히 TV를 발견? --Hayır abi satılmadı, cihazı gören oww diyor. Fiyatı gören offff diyor..
    O zaman Vahdettin Tv fiyatını düşürelim...
  • Teknoloji acımasızdır ...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.