Şimdi Ara

LG la660s durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. günlerdir konuda dolaşıyorum ama bir türlü yararlı bir sonuç alamadım. aklımda 42LA660s vardı fakat birkaç arkadaş 200 değil aslında 50 hz olduğundan bahsetmiş. arkadaş eş dost tavsiyesi ile bu modele yöneldim birçok yerde de canlı gördüm lakin görüntü konusunda tatmin olamadım. şimdi mesela yanında duran samsunga bakınca görüntü kalitesi direk belli oluyor samsung'un ya da bana öyle geliyor bilemedim.

kısacası aklım yavaş yavaş samsung'a kaymaya başladı. benzer özelliklerde 40-42 inc hangi televizyonu tavsiye edersiniz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lyroxil

merhaba arkadaşlar. günlerdir konuda dolaşıyorum ama bir türlü yararlı bir sonuç alamadım. aklımda 42LA660s vardı fakat birkaç arkadaş 200 değil aslında 50 hz olduğundan bahsetmiş. arkadaş eş dost tavsiyesi ile bu modele yöneldim birçok yerde de canlı gördüm lakin görüntü konusunda tatmin olamadım. şimdi mesela yanında duran samsunga bakınca görüntü kalitesi direk belli oluyor samsung'un ya da bana öyle geliyor bilemedim.

kısacası aklım yavaş yavaş samsung'a kaymaya başladı. benzer özelliklerde 40-42 inc hangi televizyonu tavsiye edersiniz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende senin gibiyim şuan kardeşim aldın mı tv yi bende 42 yada 47 la660s alcam galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lyroxil

merhaba arkadaşlar. günlerdir konuda dolaşıyorum ama bir türlü yararlı bir sonuç alamadım. aklımda 42LA660s vardı fakat birkaç arkadaş 200 değil aslında 50 hz olduğundan bahsetmiş. arkadaş eş dost tavsiyesi ile bu modele yöneldim birçok yerde de canlı gördüm lakin görüntü konusunda tatmin olamadım. şimdi mesela yanında duran samsunga bakınca görüntü kalitesi direk belli oluyor samsung'un ya da bana öyle geliyor bilemedim.

Merhabalar hocam. Yeni seri samsung modellerinde tabanı 50 Hz deniliyor. Bu arada şöyle bir durumda var LG ve samsung cihazların tabanı 50 hz deniyor ama hala doğruluğu kanıtlanamadı.. Bir site haber yaptı. onun doğru veya yalan olduğu bilinmiyor. Açıkcası Ben size şöyle tarif edeyim. bende LW5500 vardı 600 hz tabanı 100 hz 2 yıl önce Lw alırken yanımdaki videolarla test ederek aldım LW5500 sıkıntı yaşamadım. şimdide LA ve LM serisi ile karşılaştırdım LW ile aynı hatta LW dan daha iyiler...LM ile LA serileini karşılaştırma şansım oldu bir mağazada. 2 cihazada yanımda taşıdığım maç ve hareketli film sahnelerini oynattım. Öyle top havada uçarken topun gölgelenmesi veya iz bırakarak gitmesi gibi durumla karşılaşmadım bir sıkıntı göremedim. Hareketli sahneler akıcı ve düzgündü.... LM serileri tabanı 100 Hz olduğu biliniyor. Eğer LA serisinin tabanı 50 Hz olsaydı fark belli olurduki LA serisinde ki hareketli sahneler LMden daha canlı ve akıcı geldi bana... Buda çift çekirdek işlemciden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Şu bir gerçek ki Bizim gözümüz 50 Hz bile algılamaz. gelen Hd yayınlar bile 50 Hz çok fazla.. full hd 3d filmler 24 HZ bile yeterli sayılıyor günümüzde... HZ olayını fazla kafanıza takmayın Bence.. Bana LA serileride 100 Hz gibi geldi. kesinlikle 50 Hz olamaz.... Cihazları test ederken panasonic 2000 HZ tv vardı... LA660s 400 Hz bir tv... hareketli sahnelerde bile 2000 Hz takılma gördüm iz bırakma gördüm. Ben şaşırdım kaldım.... Herşey HZ olayına bakarak tv alınsaydı Gider 2000 hz panasonic alırdım... La serisinde kaliteli panel var ve yenileme hızı testlerimde 100 HZ performansını aldım.... LW alırken 50 HZ tvlerde videoları test etme şansım olduydu. 50 HZ bile çok nadir iz bırakma oluyordu... 50 ile 100 arasında fark belli oluyor... AMA LW LM ve LA serilerinde ben fark göremedim... karar sizin... Gönlünüze hangi cihaz yatıyorsa onu alın. Ben mağazada test edilmedik cihaz bırakmadım. Ve LG 42la660s aldım. FP ürünü. Memnunum... ... Birde mağazalarda satış temsilcileri arasında Promotör dediğimiz firma elemanları var. eğer onlara denk gelirseniz hemen sizi kendi markasına yönlendirir.. Ve mağazada oynatılan tv lerde çok satılsın diye görüntü ayarları ile oynayıp güzel göstertmeye çalışıyorlar... ve kendi videolarını oynatıyorlar. size tavsiyem. yanınıza bir kaç video alın. onları oynatın. ve görüntü ayarlarını standarta alın. default yapın. O zaman cihazların gerçek yüzünü görürsünüz :)

• Samsung'daki parlak renkler sizi aldatmasın , samsung geneliyle kristal led panel kullandığı ve yüksek kontrast değerine sahip olduğu için bu durum böyledir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.