Şimdi Ara

Lg led tv ariza ve servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    31 aralik 2014 de bimeks bipara kampanyasi ile lg55 inch led tv aldim. Tv yi en fazla 3 kez duzgun kullandigim halde aniden kapandi ve acilmadi. Call centera durumu bildirdim servis gondereceklerini soylediler.bugun aradigimda servis kaydini gormediklerini soyledi.sagolsun telefondaki eleman kayit filan acmamis dalga gecti resmen.bugun tekrar kayit acan arkadasa servisr nasil ulasir dedim onlar sizi arar filan diye gecistirken zorlayinca servisin telini verdi. Servis te telefona bakan pinar hanim inanilmaz kibar konustu hic beklememistim alistigimiz servis elemani mantigiyla hic alakasi yok :) yarina randevu verdi . 5 dk sonra arayip bugun icin teknik.elemanin gelebilecegini soyledi. Ben evde yokken gelen arkadaslar tv yi acmis ve arizali oldugunu gormusler.hemen degisim iade formu doldurup esime vermisler.tv yi kendileri paketleyip goturmusler.evdeki diger tv yi bile kurup calistiracak kadar kibarlarmis. Herzaman servis eelmanlarinin zorluk cikartmalarina tersliklerine o kadar kanalize olmusuz ki bu kadar iyi servis destegi ile karsilasinca sasirmamak elde degil. acikcasi lg almaktan vazgecmistim bu ariza nedeniyle ama servisin bu davranisi ile cok mutlu oldum. Bahse konu servis merkez servisi araci servisler degil. Her zaman sikayet ederiz ama bu sefer tesekkurler lg merkez servis diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG Klima montaj sorunu...
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.