Şimdi Ara

Lg Lf 2500 Yazılım Nasıl Güncellenir Ve Servis USB Den Nasıl Film İzlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çoğu Konularda Anlatılanları Yaptım Mesela Tvnin Sağ Tarafındaki Ok ile Kumandadakine Bastım Ama Hiçbir Hareketlilik Olmadı Yazılımlan Olabilir Dediler Yazılımı Nasıl Güncelleyeceğim Veya Servis Usb Giriişinden Film İzlemek İstiyorum Nasıl İzleyebilirim Bilgi Verirseniz Sevinirim

• Yokmu Cevap Verebilecek Biri Nasıl Yapabilirim Anlatın Yahu Ne Yaptım İse Yapamadım Ya
  • Slm bende aynı model TV yi kullanıyordum bugun sorunu cözdüm aynı yöntemlerle sorunu çözebilirsin umarım işine yarar.
    Öncelikle
    1) http://www.filecrop.com/28280125/index.html
    asresine gir **** linkinden versiyon 3.15 ı bilgisayarına kaydet.
    2) daha sonra zipli dosyaları LG_DTV_v3.15 adlı bir klasore cıkart.
    3) Flash diskini fat 32 formatında biçimlendir.
    4)LG_DTV_v3.15 klasorunu flash diskine kopyala artık bilgisayarla işimiz kalmadı .
    5) LCD sadece fişe takılı iken (rgb baglantısı olmasın) flash diskini usb only services yuvasına tak
    6)kumandadan menu tusuna bas ve options seceneginin uzerine gel burada ok basma 7 defa fav tusuna bas ve versiyon guncellenme menusu gelecek flash bellekte kı versiyon dosyasını gordugu zaman ok tusuna bas ve kur.
    Kurulum bıtınce flash bellegı cıkart.

Buraya kadar anlattıklarım lcd versiyonunu 3.15 e ındırmek ıcındı versiyon kurulumu bıttıkten sonra kumandadakı ok ve lcd dekı ok tusuna aynı anda 8-9 sanıye basılı tut kod kısmı gelecek 0000(4 tane sıfır) bas karsına sıstem menusu gelecek tool options 3 e gir divx yazan menuyu hd ye getir ust satırdaki resim muzık yazan yerın değerınıde 0 dan 1 yap return tusuyla cık bukadar.

Oldukça kaliteli oynatıyor filmleri herhangi bir sorun görmedim oldukça kaliteli menulere sahip.
    İyi eğlenceler sorun olursa cavaplarım. kolay gelsin.

• sayın wildblood anlattığınız şekilde yazılımı yükledim lakin renkler birbirine girdi 3.55 geri yükleyince de düzeldi amacıma ulaşamadım .anlatımınız için teşekkürler .bunada bir çözüm var mı acaba lg tv lf2500 için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.