Şimdi Ara

LG MOBILE' IN DÖRT ÇEKİRDEKLİ YENİ AMİRAL GEMİSİ OPTİMUS G GOLD BİLGİSAYAR SİTESİNDE GÖRÜNÜYOR!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG' NİN SON BOMBASI LG OPTİMUS G E973 GOLD BİLGİSAYAR sitesinde satış listesinde görünüyor arkadaşlar.. Tabi ki telefon daha çıkmadı, ancak taksit seçeneklerinde ortalama 1800,00 TL olacağını gösteriyor. Fiyatı ne kadar doğrudur bilinmez ama Gold Bilgisayar bu cihazı bizlere en erken sunmanın hazırlığında galiba :) inşallah da öyledir..

bu da linki ;

http://www.gold.com.tr/U204962/LG-Optimus-G-E973-Cep-Telefonu

LG MOBILE' IN DÖRT ÇEKİRDEKLİ YENİ AMİRAL GEMİSİ OPTİMUS G GOLD BİLGİSAYAR SİTESİNDE GÖRÜNÜYOR!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2386 -- 19 Eylül 2012; 15:24:47 >

• bu arada gold bilgisayar taksit seçeneklerindeki fiyatı sıfırlamış.. :D
  • yeni video ve resimlerde cihazın tasarımının ne kadar güzel olduğu da ortada!..

http://www.youtube.com/watch?v=LMhD9rEkVLY

•  LG MOBILE' IN DÖRT ÇEKİRDEKLİ YENİ AMİRAL GEMİSİ OPTİMUS G GOLD BİLGİSAYAR SİTESİNDE GÖRÜNÜYOR!..
  •  LG MOBILE' IN DÖRT ÇEKİRDEKLİ YENİ AMİRAL GEMİSİ OPTİMUS G GOLD BİLGİSAYAR SİTESİNDE GÖRÜNÜYOR!..
  • 19 eylülde de global tanıtımı var, sanırım ülkemize de erken gelecek bu telefon. Galaxy S3 ve One X'in 2000 liradan giriş yaptığını düşünürsek 1800 lira giriş için uygun, ilerleyen zamanlarda kampanyalarla falan daha ucuza almak mümkün olacaktır. Yeni fotoğraflar LG'nin sitesinde mi yayınlandı? Bilgisayara geçince ana konuya ekleyeyim bari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de ülkemize erken girecek bu cihaz. Sonuçta LG için önemli bir pazar alanıyız. Fiyatı ise ortalama 1.800,00 TL olur, hatta daha makul bir seviyede bile olabilir ama 1800,00 TL'nın üzerinde olacağını düşünmüyorum. [Evkur hariç tabi (ev batıran)] :D Lg her zaman fiyatını diğer üreticilere göre hep makul tutmayı tercih etmiştir.
    Resimler temsilidir. Önemli forumlarda da gördüm. Ayrıca verdiğim video linkinde de bu belli oluyor. Resimleri istediğin yerde kullanabilirsin.
    Bu arada ben bu tele resmen aşık oldum galiba ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold Pc öylesine ekliyor siteye.iPhone 5 çıkınca özellikleri ve fotoyu kopyala yapıştur yapıp siteye koydular hemen.
  • eğer telefonu gold erkenden satmaya başlarsa fiyat konusunda kendinizi hazır tutun zira 4s ilk türkiye piyasasına girdiğinde en fahiş fiyata gold satıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

eğer telefonu gold erkenden satmaya başlarsa fiyat konusunda kendinizi hazır tutun zira 4s ilk türkiye piyasasına girdiğinde en fahiş fiyata gold satıyordu.

En az 2500 TL den satılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

eğer telefonu gold erkenden satmaya başlarsa fiyat konusunda kendinizi hazır tutun zira 4s ilk türkiye piyasasına girdiğinde en fahiş fiyata gold satıyordu.

Fiyatı gold bilgisyar belki daha yüksek tutabilir, ancak önemli olan gold bu cihazı getirebiliyorsa diğer önemli firmalar hayli hayli erken getirecektir. Zaten kolay kolayda iyi bi fiyat olmadigi surece kimse golddan almaz diye düşünüyorum.
    Ancak 2500 TL gibi fiyat olacagina da hic ihtimal vermiyorum (evkur hariç), sonucta Lg firmasi bu modelden önceki en iyi cihazlarinda bile diger firmalardan daha makul bi fiyat politikasi izliyordu yine öyle olacağini düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2386 -- 16 Eylül 2012; 0:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle2386

LG' NİN SON BOMBASI LG OPTİMUS G E973 GOLD BİLGİSAYAR sitesinde satış listesinde görünüyor arkadaşlar.. Tabi ki telefon daha çıkmadı, ancak taksit seçeneklerinde ortalama 1800,00 TL olacağını gösteriyor. Fiyatı ne kadar doğrudur bilinmez ama Gold Bilgisayar bu cihazı bizlere en erken sunmanın hazırlığında galiba :) inşallah da öyledir..

bu da linki ;

http://www.gold.com.tr/U204962/LG-Optimus-G-E973-Cep-Telefonu

golddan 10 gun once sinema sistemı siparis ettim ve hala beklıyorum sikayetimvar a ve eksisozluk e baktım meger herkes aynı dertten muzdarip bozuk defolu yollanan urun mu dersin 1 aydır bekleyen mı dersin egerki carsambaya kadar urun yola çıkmazsa bankaya gidip siparisi iptal ettirmeyi yada avukatla gorusecegim bu bana ders oldu bir daha gold bilgisayardan alışveriş yapmam

• Techno-Labs'ın haberine göre;
    LG Optimus G Avrupa'da Listelendi.

LG'nin yeni amiral gemisi Avrupa'da ne kadara satılacak?

Tüm dünya iPhone 5'e odaklanmışken, LG'nin yeni amiral gemisi Optimus G fiyat detaylarına kavuştu. iPhone 5'in gölgesinde kalmayı hak etmeyecek kadar güçlü bir telefon olan Optimus G'nin 32GB'lık modelinin fiyatı, birçok Avrupalı satıcıda 599€ olarak belirlendi.

19 Eylül'de piyasaya çıkması beklenen LG Optimus G'de Qualcomm'un güçlü çipseti APQ8064 bulunuyor. Bu çipsette 1,5GHz'lik 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci ve Adreno 320GPU mevcut. 2GB RAM'e, 4,7 inç 1280x768 piksel True HD IPS ekrana, 32GB depolama alanına ve sadece 8,45mm kalınlıkta gövdeye sahip olan LG Optimus G, şu an itibarıyla Avrupa piyasasının en güçlü Android telefon konumunda.

link:http://www.techno-labs.com/1/35593/1/lg-optimus-g-avrupada-listelendi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle2386 -- 17 Eylül 2012; 11:41:21 >

• İddalar doğru ise o fiyata değer True HD IPS ekranın kaliteli olacağına şuphe yok ayrıca telefonun kamerasının rakiplerinden çok daha üstün olduğu söyleniyor.
  • quote:

quote:

quote:

Fiyatı gold bilgisyar belki daha yüksek tutabilir, ancak önemli olan gold bu cihazı getirebiliyorsa diğer önemli firmalar hayli hayli erken getirecektir. Zaten kolay kolayda iyi bi fiyat olmadigi surece kimse golddan almaz diye düşünüyorum.
    Ancak 2500 TL gibi fiyat olacagina da hic ihtimal vermiyorum (evkur hariç), sonucta Lg firmasi bu modelden önceki en iyi cihazlarinda bile diger firmalardan daha makul bi fiyat politikasi izliyordu yine öyle olacağini düşünüyorum..

Ancak cihazı ilk olarak getireceklerini tahmin ettiğimden öyle yazdım çünkü aynı şeyi iPhone da yapmışlardı.3700 TL den satıldığını hatırlıyorum.

• Bu haberi dikkate alırsak avrupa fiyatı 599€ olan bu telin ülkemizde bugünün €'suna göre 1410,00 TL (ortalama) eder. Buna göre en iyi ihtimalle fiyatı 1800,00 TL olur. Yani ortalama 1800 ile 2100 TL arası bir fiyatta satılması içten bile değil..
  • quote:

Bu haberi dikkate alırsak avrupa fiyatı 599€ olan bu telin ülkemizde bugünün €'suna göre 1410,00 TL (ortalama) eder. Buna göre en iyi ihtimalle fiyatı 1800,00 TL olur. Yani ortalama 1800 ile 2100 TL arası bir fiyatta satılması içten bile değil..

Distribütör satarsa... Ancak Gold piyasanın kaymağını almak isteyebilir ve bu cihazı bekleyenlerin olduğunu öğrenirse fiyatları uçurur yine.
  • quote:

quote:

Bu haberi dikkate alırsak avrupa fiyatı 599€ olan bu telin ülkemizde bugünün €'suna göre 1410,00 TL (ortalama) eder. Buna göre en iyi ihtimalle fiyatı 1800,00 TL olur. Yani ortalama 1800 ile 2100 TL arası bir fiyatta satılması içten bile değil..

Distribütör satarsa... Ancak Gold piyasanın kaymağını almak isteyebilir ve bu cihazı bekleyenlerin olduğunu öğrenirse fiyatları uçurur yine.

katılıyorum size, ancak Gold kadar birçok firmada böyle bir cihazın varlığından haberdardır ve bu pazarı Gold'un tekeline bırakmayacaklardır. Ki kolay kolay kimse Goldan bu ürünü almak için sabırsızlık etmezler (inş) diye düşünüyorum. O yüzden biraz daha beklemek en mantıklı iş olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.