Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.334
Cevap
252
Favori
338.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amacınız YouTube'un sadece sesini dinlemek ise bunu TV'nin sadece ekranını kapatarak yapabilirsiniz. Kumandadan sesli komut tuşuna basılı tutun ve "Ekranı kapat" deyin, bir bilgilendirme penceresi açılacak 5'den geriye doğru sayıp ekranı kapatacak. Ekranı uyandırmak için güç tuşu hariç herhangi bir tuşa basmanız yeterli olacaktır. Ekran kapatma özelliğine menüden de ulaşılabilir ama bu şekilde daha pratik. B9'da bu şekilde çalışıyor, güncel WebOS sürümlerinde fark olabilir. Bu uygulama için tabiki TV'nin kurulu olduğu dile göre komutunuz değişir ve ayarlardan sesli komut alma özelliği aktifleştirilmiş olmalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Ağustos 2024; 8:16:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende var servis menusunden ayarlari yapsam garantisi gider mi ? Siz nasil kullaniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Ağustos 2024; 14:47:0 >
  • Benim tv de truemotion açınca ekran titriyor kapatınca düzeliyor bu bir sorunmu yoksa normal mi?

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Servis menüsünde yapılan değişiklikler servis elemanları tarafından farkedildiğinde ürünü garanti dışı bırakılma sebebi saymaları çok yüksek ihtimal. Hiç riske girmeyin. Normal garantilik durumda bile taklalar atan servisin bu durumlarda nasıl davranacağını tahmin etmek hiçde zor değil...

• movistar73 kullanıcısına yanıt

Kullanıcı seçimi kısmından OLED Motion açıldıysa titreşme yapar.

OLED Motion, BFI özelliğidir. Hareket çözünürlüğünü Plazma TV seviyesine çıkarır, ama 60 Hz'te titreşme yapıyor.

120 Hz içeriklerde titreşme yapmaz, ama 120 Hz BFI sadece 2020 ve 2021 modellerde var.

Umarım ilerde geri getirirler. Özellikle PC'de oyun oynayanlar için iyi bir özellikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Ağustos 2024; 15:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Zaten Fifa'da ASBL kapatmayı gerektirecek bir durum olmamalı. Normal oynayışta ASBL devreye girmez.

Eskiden, karanlık sahnelerde ASBL'nin devreye girme sorunu vardı. 2022 modellerden itibaren, update ile onu da düzelttiler.

ASBL dışında da, servis menüsünden değiştirilecek başka bir şey yok.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dedigim sorun bu 3.48 de olan Ekran karanlik oluyor

HDTVTestyoutube
    5 Bizarre Problems That Affect ONLY OLED TVs, & How to Fix Them
    https://www.youtube.com/watch?si=bi1ZZjgrOWjci3ri&v=E5qXj-vpX5Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Ağustos 2024; 16:45:25 >

Evet hocam ASBL o. Fifa'yı da statik olarak algılıyor demek ki.

TV'nin son update'i kurulu mu? O tür sorunları çözmüşlerdi.

Kurulu olmasına rağmen yapıyorsa, şu yöntem denenebilir:

https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/s/ACWVhsUiA4

Son update kurulu tv de
    Aciklamada Servis menusune girmis masterpeak 540 deger yapmis sonra karanlik olmasi gitmis sanirim dogru mu acaba yanlis bisey yapmiyim

Evet öyle yapmış. 1113111'le girdiği yer gizli menü. Garantiyi etkilemez👍

• Lg c3 son update yuklu servis menusune giremiyorum .Resim modunda 1113111 basmama ragmen islemiyor

Servisle konusdum o ayarlara girmek icin özel servis kumandasi varmis onla anca girebilirsiniz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 6 Ağustos 2024; 12:40:27 >

Hocam HDMI girişlerinden biri seçili durumdayken denemen lazım. O menü sadece HDMI için.

Son update yüklü G4'le denedim. Menüye giriyor. Uydu veya stream uygulamasında falansa o zaman girmiyor.

Servisin dediği menü farklı. Servis menüsü o. Bizim bahsettiğimiz gizli menü. Garantiyi etkilemeyen, ek ayar menüsü👍

Tekrar deniyim ,arka planda ps5 acik o zamanda giremedim

• Ekranda PS5'i gösterirken girmesi lazım.

• Servis menüsüne kumanda olmadan bilgisayar yardımı ile giriş yöntemini daha önce paylaşmıştım. Adımları takip ederek uygulayabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158494670

Sonunda girebildim redditdeki ayarlari yaptim ama olmadi .Gsr apl ayari kapatma yerine girmem lazim

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Saol deneyim .Gecmis sayfalarda yorumunuzu gordum sizde gsr alp kapali mi kullaniyorsunuz.Biraz karisik geldi bana bunun icin netten servis kumandasi alsam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 6 Ağustos 2024; 14:3:32 >

Paylaştığım mesajda kapattım diye yazmıştım. O tarihten beri kapalı ve bir sorun yaşamadım. Benim televizyonum C1, farklılıklar olabilir.

• Herkese merhaba. Lg cs6la model tv kullanıyorum. Modeme kablo ile bağlıyım fakat son iki 3 gündür internet bağlı görünmesine rağmen uygulamalar internete bağlı değilmiş gibi çalışmıyor. Başına gelen tecrübe eden var mı acaba me yapmam gerek ?
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.