Şimdi Ara

LG SERVİSİNDE BAŞIMA GELEN TUHAF OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce LG servisine gittim ve garantisi devam eden G4 telefonumu çift tıklama ile açılmama ve dokunmatiğinde olan sorunlardan dolayı para iadesi istediğimi belirterek cihazın arıza tespitinin yazılı olduğu bir belge istedim. Daha sonra telefonumu verdim gişedeki bayan biraz beklememi söyledi ve telefonu içereyi götürdü. Daha sonra içerden birisi elinde telefonum ile geldi telefonumu çerçevesini göstererek bu telefon darbe almış dedi ve bana istediğim belgeyi veremeyeceklerini söyledi. İşin tuhaf yanı ben telefonu verdiğimde onun gösterdiği gibi bir darbe kesinlikle yoktu. Onlarada bu darbenin burada yapıldığı söyledim ama kabul etmediler. Bende telefonu alarak oradan ayrıldım. Sizlerdende boyle bir durum ile karşılaşan oldu mu şimdi ben ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardaşbaşınıyesinla

Merhaba arkadaşlar biraz önce LG servisine gittim ve garantisi devam eden G4 telefonumu çift tıklama ile açılmama ve dokunmatiğinde olan sorunlardan dolayı para iadesi istediğimi belirterek cihazın arıza tespitinin yazılı olduğu bir belge istedim. Daha sonra telefonumu verdim gişedeki bayan biraz beklememi söyledi ve telefonu içereyi götürdü. Daha sonra içerden birisi elinde telefonum ile geldi telefonumu çerçevesini göstererek bu telefon darbe almış dedi ve bana istediğim belgeyi veremeyeceklerini söyledi. İşin tuhaf yanı ben telefonu verdiğimde onun gösterdiği gibi bir darbe kesinlikle yoktu. Onlarada bu darbenin burada yapıldığı söyledim ama kabul etmediler. Bende telefonu alarak oradan ayrıldım. Sizlerdende boyle bir durum ile karşılaşan oldu mu şimdi ben ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar bugün tüketici hakem heyetine para iadesi almak için başvuruda bulundum. Servisin yaptiklarinı anlatıp başka kişilerinde bu şekilde mağdur olup olmadığını sorduğumda birçok kişinin aynı servisten benzer şikayetleri olduğunu söyledi. Sizlere uyarım cihazinizda bir sorun olduğunda para iadesi için servise başvurmadan önce telefonunuzun fotoğraflarını çekin elinizde bir delil bulunsun. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardaşbaşınıyesinla -- 30 Aralık 2016; 21:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.