Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOK SAMSUNGDU YOK ŞUYDU YOK ŞU FİRMA KÖTÜ BU İYİ ŞU 100 HZ BU DEĞİL ŞU ŞÖYLE BU BÖYLE 4 AY GEÇMİŞ DERKEN ŞU AN İTİBARİYLE TEKNOSAN 2.999 TL YE 47LH4000 ALMIŞ BULUNMAKTAYIM.TV PERŞEMBE GÜNÜ GELECEK YORUMLARIMI O ZAMAN YAZACAĞIM .ARANIZA KATILMAKTAN GURUR DUYUYORUM.HERKESE TEŞEKKÜRLER.
  • harbi ya araştırmaya başladığımda en yüksek kontrast oranı 30.000:1 di
  • quote:

Orjinalden alıntı: trizor

harbi ya araştırmaya başladığımda en yüksek kontrast oranı 30.000:1 di

not:şu an özel siyah piano kasa ünite ve pc masası yaptırıtoyrum en kısa zamanda fotolarını eklerım.
  • arkadaşlar ben de geçen hafta 47lh7000 aldım.ama dünden beri bir sorun yaşıyorum.digiturk çalışırken birden bire yayın kesiliyor ve ekranda LG logosu çıkıp sinyal yok uyarısı veriyor.digitürk'ün elektrik fişini takıp tekrar açtığımda yayın geliyor.Ama belirsiz bir süre sonra tekrar aniden yayın kesiliyor.filmlerde bir sorun yok.sorun nereden kaylaklanıyor olabilir?hiç karşılaşan oldu mu böyle birşeyle?
  • pc bağlantısıyla, 100hz'in esprisi olmuyor maalesef.. Yani açık yada kapalı olması birşeyi değiştirmez. Dvi yada hdmi kabloyla bağlansanız bile bu durum değişmez. Çözünürlüğünüzü de maksimuma çıkarırsanız Ekran tazeleme hızı 60 hz'e düşecektir. Ama 60 hz'e düşsede monitörlerdeki yada lcd monitörlerdeki gibi titremede yapmayacaktır. Lakin VGA kablolamayla titreme yapabilir.
  • Gözünüz aydın. Bu problem çözülmüş. Tercüme yapmadan, bağlantı ve yazı vereceğim.
    Not: Aradığınız özellik, ok ve ok tuşlarına basılı tuttuktan sonra gelen servis menüsünün 4. satırındaki seçeneklerde olacak. Başka hiç bir ayarı değiştirmemeye dikkat edin. Kumandadan RETURN yaptığınızda ayarlar kaydedilmiş oluyor.

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/915416-official-lg-lh4000-lcd-thread-13.html

quote:

In the service menu you can set thx media director on 1 and thx on 1 than go to the normal menu go to option turn thx on. Now you can set your screen on thx cinema for usb with the av mode button and the 100 hz true motion is turned off
    It works fine for me

quote:

Orjinalden alıntı: eserguzel
    USB'den maalesef bu özelliği kapatamıyoruz. Ve resmen film zevkinin içine ediyor. Birden hızlanmalar, Görüntüde kırılmalar. Philips DVD ile izlerken 100 MHZ kapalı ise bir problem yok. Ama aktif yapınca görüntü birden hızlanıyor ve görüntü kırılmalar birbirine girmeler oluyor...! Bu 100 HZ Teknolojisi tam bir fiyasko olmuş!
    Sağlam ve düzgün bir yazılım gelirse USB'de 100 HZ pasif hale gelirse daha iyi olur. Yoksa USB'de film izlemek rezalet....!

Umarın DTS ses aktarmaya çözüm bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 8 Temmuz 2009; 15:13:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eraypi

pc bağlantısıyla, 100hz'in esprisi olmuyor maalesef.. Yani açık yada kapalı olması birşeyi değiştirmez. Dvi yada hdmi kabloyla bağlansanız bile bu durum değişmez. Çözünürlüğünüzü de maksimuma çıkarırsanız Ekran tazeleme hızı 60 hz'e düşecektir. Ama 60 hz'e düşsede monitörlerdeki yada lcd monitörlerdeki gibi titremede yapmayacaktır. Lakin VGA kablolamayla titreme yapabilir.

100 HZ.ESPİRİSİ NE O ZAMAN SORUYA BAK
  • Ben bunu beceremedim. Servis menüsünden ilgili ayarları yaptım. Opsiyonlar menüğsünde THX Media Creator geldi, onu da açtım. Ama USB'den video izlerken av mode'a bastığımda THX çıkmıyor... :(

quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

Gözünüz aydın. Bu problem çözülmüş. Tercüme yapmadan, bağlantı ve yazı vereceğim.
    Not: Aradığınız özellik, ok ve ok tuşlarına basılı tuttuktan sonra gelen servis menüsünün 4. satırındaki seçeneklerde olacak. Başka hiç bir ayarı değiştirmemeye dikkat edin. Kumandadan RETURN yaptığınızda ayarlar kaydedilmiş oluyor.

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/915416-official-lg-lh4000-lcd-thread-13.html

quote:

In the service menu you can set thx media director on 1 and thx on 1 than go to the normal menu go to option turn thx on. Now you can set your screen on thx cinema for usb with the av mode button and the 100 hz true motion is turned off
    It works fine for me

quote:

USB'den maalesef bu özelliği kapatamıyoruz. Ve resmen film zevkinin içine ediyor. Birden hızlanmalar, Görüntüde kırılmalar. Philips DVD ile izlerken 100 MHZ kapalı ise bir problem yok. Ama aktif yapınca görüntü birden hızlanıyor ve görüntü kırılmalar birbirine girmeler oluyor...! Bu 100 HZ Teknolojisi tam bir fiyasko olmuş!
    Sağlam ve düzgün bir yazılım gelirse USB'de 100 HZ pasif hale gelirse daha iyi olur. Yoksa USB'de film izlemek rezalet....!

• Üstelik bende şu anda TrueMotion seçeneği tamamen kapandı. Hiç bir şekilde değiştiremiyorum.
    Başka bir gün V3.15'e yükseltmeyi deneyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Ben bunu beceremedim. Servis menüsünden ilgili ayarları yaptım. Opsiyonlar menüğsünde THX Media Creator geldi, onu da açtım. Ama USB'den video izlerken av mode'a bastığımda THX çıkmıyor... :(

Not: Fabrika ayarlarına dönünce, True Motion'u LOW'a getirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 9 Temmuz 2009; 16:28:20 >
  • quote:

Gözünüz aydın. Bu problem çözülmüş. Tercüme yapmadan, bağlantı ve yazı vereceğim.

Servis menüsüne girip 4. seçeneği seçip hangi menüyü değiştiriyoruz? USB'den 100 HZ pasif hale geliyorsa süper olucak. Deneyen yada başaran var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Asus535

quote:

It works fine for me

quote:

DTS SESİ ÇÖZMEK İÇİN DİGİTAL SESİ TVDEN
    DİREK Z5500 AKTARAMAZMIYIZ (PASS TRUOGH) CÖZME İŞLEMİ Z5500 YAPSA O ZAMANSONUÇ ALINABİLİR AMA SANIRIM BUNUDA YAPAMIYORUZ HERHALDE BİLEMİYORUM

• Ne yazık ki DTS'i pass through yapmaya izin vermiyor TV, Dolby Digital'e izin vermesine rağmen...
  • quote:

It works fine for me

Denilenleri yaptım ama işe yaramadı...
    Birde bende ses problemide var.
    Çift Dublaj Prodji filmleri izlerken ses geriden geliyor. Sonra ses 1-2 seçeneğinden seçtiğimde ses düzeliyor... Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserguzel -- 9 Temmuz 2009; 21:18:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Ne yazık ki DTS'i pass through yapmaya izin vermiyor TV, Dolby Digital'e izin vermesine rağmen...

doğal olarak engellemiş olabilirler ama teknik açıdan bence mümkün vardır mutlaka bir yolu yabancı siteleri takip etmek gerek ama sounda bununda çözümünün bulunacağına inanıyorum
  • Denilenleri sırasıyla yaptım, usb modunda av mode çalışıyor artık.
    sinema7canlı/spor/kapalı vs seçenekleri var. kapalıyı seçmeme rağmen bir sonuç alamadım.Filmler sanki 1.1x gibi bir hızda oynuyor.

quote:

It works fine for me
  • quote:

Orjinalden alıntı: worms

Denilenleri sırasıyla yaptım, usb modunda av mode çalışıyor artık.
    sinema7canlı/spor/kapalı vs seçenekleri var. kapalıyı seçmeme rağmen bir sonuç alamadım.Filmler sanki 1.1x gibi bir hızda oynuyor.

quote:

It works fine for me

Aynen filmler 1.1x hızında.... Ve Rezalet...
  • 47LH4000 İÇİN İLK BAŞDA MKV OYNATMIYOR DEMİŞLERDİ.ÇOĞU ARKADAŞ OYANTIYOR DEMİŞ
    FİRMWARE GÜNCELLEM YAPICAMI OYNATIYOR YOKSA MENÜDEN BİYERLERİMİ AÇIYORUZ.AYRICA FİRMWARE YAPMAYA GEREK VARMI 3.15 VERSIYON
    SON FİRMWARE DOSYASINI NERDEN BULABİLİRİM BİRDE BU TV NİN KAC SAAT KULLNAILDIĞINI VEYA KULLANILMADIĞINI NERDEN ÖĞRENEBİLİRİZ SANIRIM MENÜDE BÖYLE Bİ ŞEYLER VARDIR.TV YARIN GELİYOR DA HEYCAN BASTI ŞİMDİDEN...TEŞEKKÜRLER...
  • Arkadaşlar LH3000 ile LH4000 Arasında Ciddi Fiyat farkı var 100Hz dışında ciddi performans farkı varmıdır Ciddi Yoğun Maç izleyicisiyim illaki 100hzmi almak gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shevchenco

Arkadaşlar LH3000 ile LH4000 Arasında Ciddi Fiyat farkı var 100Hz dışında ciddi performans farkı varmıdır Ciddi Yoğun Maç izleyicisiyim illaki 100hzmi almak gerekiyor

Arkadaşım fiyat farkı tam olarak ne kadar bilmiyorum yazarsan iyi olur... Eğer çok fazla değilse 4000 al gizli menüsün den ufak bi ayar yapınca 4000 modeli ile usb den film izleyebiliyorsun..Forumun önceki sayfalarında var araştırıp bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamyak

quote:

Orjinalden alıntı: Shevchenco

Arkadaşlar LH3000 ile LH4000 Arasında Ciddi Fiyat farkı var 100Hz dışında ciddi performans farkı varmıdır Ciddi Yoğun Maç izleyicisiyim illaki 100hzmi almak gerekiyor

Arkadaşım fiyat farkı tam olarak ne kadar bilmiyorum yazarsan iyi olur... Eğer çok fazla değilse 4000 al gizli menüsün den ufak bi ayar yapınca 4000 modeli ile usb den film izleyebiliyorsun..Forumun önceki sayfalarında var araştırıp bulabilirsin...

Arkadaşım Teknosa fiyatı Aşağıdaki gibi 100 hz ve Usbden film oynatma LH3000de olmadığına göre 400 tllik fark önemli değil dediğin gibi WD media player alınca aynı paraya gelicek :)

42LH3000 2.299,00 TL

42LH4000 2.699,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shevchenco -- 11 Temmuz 2009; 22:12:48 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.