Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ichief

slm
    lg 32lh4000 aldım ve ona dreambox 500s bağladım fakat goruntu kötü. iyi bir görüntü almam için hangi ayarları yapmam lazım. receiver altın uçlu scart ile bağlı

Merhaba 37 LG 4000 model tv aldım teknosadan..Forumu okudum ve divx izlemek için gerekli yönergeleri okudum, ilk önce 3.15 versiyonunu kurdum daha sonra 3.40 versiyonunu tekrar kurdum şu an usb den

tv izleme özelliği açık fakat kumandadan direk ok bastıgımda 50 hz olarak gozukuyor yayın ben bunu 100 hz cıkarmak istiyorum,

birde 3.40 versiyonunu kurduktan sonra bu option menusune girmek için ok tuslarına basma olayı tekrar kalktı acaba ordaki yaptıgımız ayardan dolayımı 50 hz oldu tv??

yardımcı olursanız sevinirim ben bu tv yi nasıl 100 hz yapıcam:)

• arkadaşlar firmware i 3.15 ten 3.40 a yüksettikten sonra usb den film izlerken ileri geri sarma, pause, stop tuşları çalışmamaya başladı, dün 3.55 i yükledim yine çalışmadı şimdi tekrar 3.15 i geri yüklüyorum. bu problemi yaşayan başka kimse varmı? 42LH5000 için. (sadece kırmızı tuş çalışıyor şuan)
  • arkadaşlar 3.55 i yüklemeyin otomatik yazılım güncelleme açılmıyor, 3.15 i geri yükleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahkog3

quote:

Orijinalden alıntı: ichief

slm
    lg 32lh4000 aldım ve ona dreambox 500s bağladım fakat goruntu kötü. iyi bir görüntü almam için hangi ayarları yapmam lazım. receiver altın uçlu scart ile bağlı

Merhaba 37 LG 4000 model tv aldım teknosadan..Forumu okudum ve divx izlemek için gerekli yönergeleri okudum, ilk önce 3.15 versiyonunu kurdum daha sonra 3.40 versiyonunu tekrar kurdum şu an usb den

tv izleme özelliği açık fakat kumandadan direk ok bastıgımda 50 hz olarak gozukuyor yayın ben bunu 100 hz cıkarmak istiyorum,

birde 3.40 versiyonunu kurduktan sonra bu option menusune girmek için ok tuslarına basma olayı tekrar kalktı acaba ordaki yaptıgımız ayardan dolayımı 50 hz oldu tv??

yardımcı olursanız sevinirim ben bu tv yi nasıl 100 hz yapıcam:)

yayın 50 Hz ise alet ne yapsın :))
    100 hz ile,yanlış bilmiyorsam truemotion özelliğini kullanabiliyoruz.
    Onu da menü--resim--gelişmiş ayar(böyle hatırlıyorum,tam adı farklı olabilir) yoluyla ayarlayabilirsin.

• arkadaşlar 3.55 firmware si hakkında bilgisi olan varmı? usb den güncelleme çalışmıyor artık, sanırım bu firmwarede artık usb den güncellemeyi kısıtlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nospoon

arkadaşlar 3.55 firmware si hakkında bilgisi olan varmı? usb den güncelleme çalışmıyor artık, sanırım bu firmwarede artık usb den güncellemeyi kısıtlamışlar.

versiyon değiştirmede sorun yok şuan 3.55 ten 3.15 döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: olympus77
    quote:

arkadaşlar 3.55 firmware si hakkında bilgisi olan varmı? usb den güncelleme çalışmıyor artık, sanırım bu firmwarede artık usb den güncellemeyi kısıtlamışlar.

Çalışıyormu ? bende neden olmuyor anlamadım. usb den LG_DTV dosyasını bir türlü görmüyor, farklı flash disk lerle denedim gene olmuyor. peki 3.40 ve 3.55 te video ileri geri sarma, pause, stop tuşları çalışıyormu ? renkli tuşlar.
  • Ayarlar---Otomatik Güncelleme açıkmı?

Tulgacan'ın aşağıdaki linkte verdiği açıklamayı bire bir uygulamanızı öneririm,ellerine sağlık.
    Bu konuda gördüğüm en mükemmel açıklama.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_5/fromTicket_/key_37lh4000//tm.htm#36165123
    Bir de indirdiğiniz 3.40 dosyasını kontrol edin,eksik-sorunlu inmiş olabilir.Özellikle dosya boyutunu kontrol edin.(Size: 20.0 MB (20,977,872 bytes)
    gibi olmalı.

3.40'ta video ileri,geri vb. renkli tuşlar çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavaslan -- 16 Aralık 2009; 23:46:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Çalışıyormu ? bende neden olmuyor anlamadım. usb den LG_DTV dosyasını bir türlü görmüyor, farklı flash disk lerle denedim gene olmuyor. peki 3.40 ve 3.55 te video ileri geri sarma, pause, stop tuşları çalışıyormu ? renkli tuşlar.

kardeş yaygara kopardığına değdimi şimdi söylermisin bana...

LH3000 serisinde denedim sonuç şu; V3.40 ile glmişti TV... 3.15 e downgrade ettim> usb açıldı ama kumanda bazı fonk. lar çalıişmıyordu... en son v3.55 e upgrade ettim ve süpper oldu kumanda eskisi gibi gayet düzgün çalışıyor ve usb açık dewam ediyorum....

ayrıca dedim ya AV deki üstadlar tarafından denemiş ve test edilmiş bir sürüm... hatalı olmasına ihtimal dahi yok...

• Bide burda sorayım;
    Babama LG LF 2500 Modelini aldık... Normal 4:3 yayın izlerken 16:9 a ölçekleyen bir ayar bulamadım. Mesala sony lerde akıllı mod diye birşey var oldukca işe yarıyor...
    tamam bu tv ler mkv gösteriyo ama en basit sd yayını ölçekleyemiyo mu yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli
    quote:

quote:

quote:

LH3000 serisinde denedim sonuç şu; V3.40 ile glmişti TV... 3.15 e downgrade ettim> usb açıldı ama kumanda bazı fonk. lar çalıişmıyordu... en son v3.55 e upgrade ettim ve süpper oldu kumanda eskisi gibi gayet düzgün çalışıyor ve usb açık dewam ediyorum....
    ayrıca dedim ya AV deki üstadlar tarafından denemiş ve test edilmiş bir sürüm... hatalı olmasına ihtimal dahi yok...

yaygara derken ? burda sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşıyoruz, yaygara koparmıyoruz.

şimdi durum şu 3.55 te direk usb den yüklemeyi görmedi, dün araştırıp başka bir yöntem buldum "menu" tuşuna basıp menuden "options" ın üzerine gelip 7 kez "FAV" tuşluna basıldığında usb den direk firmwareleri görüyor ve sorunsuz yükleniyor. 3.15 i geri yükledikten sonra video ileri geri stop pause tuşlarını denedim, yine çalışmıyor. nedir anlamadım. tuşların çalışmama gibi bir durumu yok. tv izlerken basıyorum çalışıyor hepsi. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopunk -- 17 Aralık 2009; 14:02:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaygara derken ? burda sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşıyoruz, yaygara koparmıyoruz.

şimdi durum şu 3.55 te direk usb den yüklemeyi görmedi, dün araştırıp başka bir yöntem buldum "menu" tuşuna basıp menuden "options" ın üzerine gelip 7 kez "FAV" tuşluna basıldığında usb den direk firmwareleri görüyor ve sorunsuz yükleniyor. 3.15 i geri yükledikten sonra video ileri geri stop pause tuşlarını denedim, yine çalışmıyor. nedir anlamadım. tuşların çalışmama gibi bir durumu yok. tv izlerken basıyorum çalışıyor hepsi. :(

Kardeş arkadaşın dediğine göre 3.15'de kumandanın bazı tuşları çalışmıyor.
    Demekki siz 3.40 veya 3.55'e upgrade edip öyle deneyeceksiniz.

Bu ara yeri gelmişken sorayım:
    FW 3.55 yükleyen arkadaşlar paylaşırlar mı,bir sorun yaşandımı.
    3.40 ile 3.55 arasında fark varmı,varsa nedir.
    Burada bir arkadaş LG servisi ile görüştüğünü,3.55'den haberleri olmadığını aktarmıştı.
    Bu durumda insan tedirgin oluyor.

• benim lcd 3.40 tı usb için 3.15 yükledim daha sonra 3.55 yükledim şuanda herşey stabil hiçbir sorun yok ...korkmadan yükleyebilirsiniz..yükleyince artık ok tuşlarıyla servis menüsüne girilmiyor ..usbden izlenen filmlerin renkleri biraz daha canlı gibi geldi bana ..
  • Selamlar.. yaklaşık 3 aydır 32'' LG LH 4010 modelini kullanıyorum. forumlarda araştırma yaptım ama hernedense NTFS formatındaki 320 gb lık westerndigital hdd mi görmüyor. onun yerine 4gb FAT flash belleğimi görüyor ve dolayısyla ufak divxleri izleyebiliyorum. bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz. NTFS formatındaki hdd mi tvden nasıl tanıtabilirim. firmvare ile ilgili bir sorun olabilrmi.. 3.15 yüklü olarak geldi. yükseltme yapmadım. sadece usb için hack olayını yaptım. konuyu bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavaslan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş arkadaşın dediğine göre 3.15'de kumandanın bazı tuşları çalışmıyor.
    Demekki siz 3.40 veya 3.55'e upgrade edip öyle deneyeceksiniz.

Bu ara yeri gelmişken sorayım:
    FW 3.55 yükleyen arkadaşlar paylaşırlar mı,bir sorun yaşandımı.
    3.40 ile 3.55 arasında fark varmı,varsa nedir.
    Burada bir arkadaş LG servisi ile görüştüğünü,3.55'den haberleri olmadığını aktarmıştı.
    Bu durumda insan tedirgin oluyor.

bu yazacaklarım kesin bilg ideğildir sadece AV den okuduğum kadarı ile birkaç kişinin gözlemidir...

bu arkdaşlar v3.15 ile v3.55 arasındaki farkı anlatırken TV nin eski sürümde 8 BIT te çalıştığını ancak yeni versiyona geçince 10 BIT te stabil çalıştığını yazmışlar...

sonuçta bunu deneysel yapmamışlar sadece bir gözlem... herkesin bunu göremeyeceğini de belirtmişler....

neyse; v3.55 te kumanda tüm tuşlar aktif çalışıyor, sorun yok... denenmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: metintiril

Selamlar.. yaklaşık 3 aydır 32'' LG LH 4010 modelini kullanıyorum. forumlarda araştırma yaptım ama hernedense NTFS formatındaki 320 gb lık westerndigital hdd mi görmüyor. onun yerine 4gb FAT flash belleğimi görüyor ve dolayısyla ufak divxleri izleyebiliyorum. bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz. NTFS formatındaki hdd mi tvden nasıl tanıtabilirim. firmvare ile ilgili bir sorun olabilrmi.. 3.15 yüklü olarak geldi. yükseltme yapmadım. sadece usb için hack olayını yaptım. konuyu bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

rica etsem 320 GB lık WD yi FAT32 ile formatlayıp öyle denermisiniz... sanırsam TV sadece FAT formatını okuyabiliyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metintiril

Selamlar.. yaklaşık 3 aydır 32'' LG LH 4010 modelini kullanıyorum. forumlarda araştırma yaptım ama hernedense NTFS formatındaki 320 gb lık westerndigital hdd mi görmüyor. onun yerine 4gb FAT flash belleğimi görüyor ve dolayısyla ufak divxleri izleyebiliyorum. bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz. NTFS formatındaki hdd mi tvden nasıl tanıtabilirim. firmvare ile ilgili bir sorun olabilrmi.. 3.15 yüklü olarak geldi. yükseltme yapmadım. sadece usb için hack olayını yaptım. konuyu bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

rica etsem 320 GB lık WD yi FAT32 ile formatlayıp öyle denermisiniz... sanırsam TV sadece FAT formatını okuyabiliyor...

İşin gıcık tarafıda fat32 formatlı bir belleğe en fazla 4 gb lık dosyalar atabiliyorsunuz. 4 gb dan fazla olursa bölmek zorunda kalıyorsunuz.

• Arkadaşlar görüntü için menude yapılması gereken ideal ayarlar nedir?
  • arkadaşlar geçenlerde lh30 serisi lcd aldım flash disk özelliği olduğunu zannediyordum fakat girişin servis elemanları için olduğunu söylediler sonradan tv me şu ana kadar hiç bir güncelleme yüklemedim acaba flash disk özelliğini adım adım nasıl açabiliriz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /Y.EMRE\ -- 18 Aralık 2009; 21:59:00 >
  • Y.EMRE birkaç sayfa önce aradığın cevap olacaktı.
    Yalnız bu işlem televizyonun garantisini bitiriyor haberin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.