Şimdi Ara

Life In Efervesan Multivitamin 20 Tablet = 19TL | Life In Efervesan Magnezyum 20 Tablet = 26,25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SKT çok yakın olabilir. Geçenlerde aldım ben de başka bir siteden, 1 ay kalmış skt bitmesine. 2 kutu almıştım 40 tane, 2 ay içinde kullandım. Dikkat etmek lazım çok sayıda alımlarda

• 1-2 ay önce magnezyum tabletleri 10 liraya satılıyordu

• Multivitamin skt 2023

Magnezyum skt 2025

tarihli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multivitamin nasıl kullanan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İçeriğindeki mg'ları paylaşacak biri varsa fiyat-perfomans olup olmadığını yazayım

bu sektörde çok hile var çünkü

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

mg tabletleri, en kötü versiyon olan mg karbonat versiyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Magnezyum 1 tablet için 187,5 mg (BRD %50)

Multivitamin 1 tablet vitamin c, e, b3, b5, b6, b2, b1, folik asit, biotin, vitamin b12 (her biri BRD %100)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 16 Temmuz 2022; 13:51:55 >
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt

Brd olarak değerlendirmemek gerekiyor bu takviyelerde. kaç gram olduğu önemli daha çok. Günde 2 adet tüketilirse iş görür

• az kaldı vitamini meyveden sebzeden almayı unutacağız tembelleştirmeyelim vücudumuzu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Life In Efervesan Multivitamin 20 Tablet = 19TL | Life In Efervesan Magnezyum 20 Tablet = 26,25 TL

• ktyd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. MG'lar inanılmaz az.

• dekareme kullanıcısına yanıt

İçinde sitrik asit de var, efervisan tabletin suda çözülmesi tamamlanınca magnezyum citrate'a dönüyor. Yani aslında aldığınız şey "Magnesium Citrate".

• anatolie A kullanıcısına yanıt
    Magnezyum complex önereceğin markalar hangileri, ben nutraxin magnezyum complex aldım iyi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt

hem anksiyete hem uyku icin cok faydali , ara ara kullaniyorum , fayda görüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 20 Şubat 2025; 8:5:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.