Life In Efervesan Multivitamin 20 Tablet = 19TL | Life In Efervesan Magnezyum 20 Tablet = 26,25 TL

-
-
SKT çok yakın olabilir. Geçenlerde aldım ben de başka bir siteden, 1 ay kalmış skt bitmesine. 2 kutu almıştım 40 tane, 2 ay içinde kullandım. Dikkat etmek lazım çok sayıda alımlarda
-
1-2 ay önce magnezyum tabletleri 10 liraya satılıyordu
-
Multivitamin skt 2023
Magnezyum skt 2025
tarihli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Multivitamin nasıl kullanan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçeriğindeki mg'ları paylaşacak biri varsa fiyat-perfomans olup olmadığını yazayım
bu sektörde çok hile var çünkü
-
mg tabletleri, en kötü versiyon olan mg karbonat versiyonu
-
Magnezyum 1 tablet için 187,5 mg (BRD %50)
Multivitamin 1 tablet vitamin c, e, b3, b5, b6, b2, b1, folik asit, biotin, vitamin b12 (her biri BRD %100)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 16 Temmuz 2022; 13:51:55 > -
Brd olarak değerlendirmemek gerekiyor bu takviyelerde. kaç gram olduğu önemli daha çok. Günde 2 adet tüketilirse iş görür
-
az kaldı vitamini meyveden sebzeden almayı unutacağız tembelleştirmeyelim vücudumuzu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler. MG'lar inanılmaz az.
-
İçinde sitrik asit de var, efervisan tabletin suda çözülmesi tamamlanınca magnezyum citrate'a dönüyor. Yani aslında aldığınız şey "Magnesium Citrate".
-
Magnezyum complex önereceğin markalar hangileri, ben nutraxin magnezyum complex aldım iyi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X