Şimdi Ara

LifeView TV kartı driver problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bi arkadaşımın LifeView tv kartını aldım.. fakat driverını kaybetmiş, lifeview'in kendi sitesinde driverları var fakat hangisini yüklemem gerektiğini çözemedim.. bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.. tv kartının modelini tam olarak bilmiyorum, fakat üzerinde;

o NTSC
    o PAL-I
    o PAL B/G
    o PAL D/K
    o SECAM
    o 4-IN-1

yazıyo.. ve bunlardan "PAL B/G" ve "PAL D/K" işaretli..

lifeview'ın driverları şu adreste;
    http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/discontinue.htm

lütfen yardım

• donanım bilgilendirme programları var örnek everest onu kur sana tam ismini verir ondan sonra driverini bulursun bu şekilde zor o yazılar hemen hemen tüm tv kartlarında yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 19 Ağustos 2006; 23:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

donanım bilgilendirme programları var örnek everest onu kur sana tam ismini verir ondan sonra driverini bulursun bu şekilde zor o yazılar hemen hemen tüm tv kartlarında yazar
    ZORAN chipset yazan yerdeki 1.sıradan işletim sistemine uygun olanını seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

ZORAN chipset yazan yerdeki 1.sıradan işletim sistemine uygun olanını seç

Alıntıları Göster
    Alabileceğin en kötü kartı seçmişsin bendede var. İğrenç bişey yaa. Allahtan linux kullanıyorumda driver aramam gerekmiyor.Gerçi var bende driverı ama wine kurmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CONCİNNA_

Alabileceğin en kötü kartı seçmişsin bendede var. İğrenç bişey yaa. Allahtan linux kullanıyorumda driver aramam gerekmiyor.Gerçi var bende driverı ama wine kurmadım.

Alıntıları Göster
    @ zeki1981
    everest'e baktım açıkcası pek anlamadım =S rapor'a falan baktım.. baazı şeylerin driver adreslerini yazmışlar.. tv kartınınkini göremedim ya da beceremedim bilmiyorum =S

@ istanbul_54
    hocam yükledim winxp için.. fakat nedense windows2000 için olanı yükleniyo =S

@ _CONCİNNA_
    valla para verip alsam daha iyi bişey alırdım arkadaş kullanmıyomuş.. boş boş durmasın evde dedim, ondan aldım =) senin cd'deki driver'ı rapid'e falan upload edebilirmisin =P

tv kartı %90 şu fotoğraftaki;

http://img158.imageshack.us/img158/6447/da1fb0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassist -- 20 Ağustos 2006; 0:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bassist

@ zeki1981
    everest'e baktım açıkcası pek anlamadım =S rapor'a falan baktım.. baazı şeylerin driver adreslerini yazmışlar.. tv kartınınkini göremedim ya da beceremedim bilmiyorum =S

@ istanbul_54

@ _CONCİNNA_
    valla para verip alsam daha iyi bişey alırdım arkadaş kullanmıyomuş.. boş boş durmasın evde dedim, ondan aldım =) senin cd'deki driver'ı rapid'e falan upload edebilirmisin =P

Alıntıları Göster
    Valla iderdimde evde cd ben şimdi işteyim
    bide 2000 ilede kuruluyor sanırım yaa bi dene onu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

+1
    bende de aynı kart var aldıma alacağıma pişman oldum,yüklemediğim driver kalmadı yine de çalışmıyor,özellikle ses sorununu çözemedim,görüntü geliyor ses yok,btv diye bir program var onu kullanıyorum artık,ama orjinal driver olmadığı için uzaktan kumandayı kullanamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    kartın uzerinde cipset modeli yazması lazım.

tv kartının uzerinde siyah bi cip warya onun uzerine bak.neler yazıyorsa onları buraya aynen yaz.ona gore bakalım driver a
  • quote:

@ zeki1981

@ istanbul_54

@ _CONCİNNA_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bassist

@ istanbul_54

windows nt,2000 ve xp nin driverı aynı heralde senin verdiğin linke baktığımda. Kurduktan sonra, aygıt yöneticisinde sürücü güncellemen gerekiyor. Ben de arkadaşların dediği gibi ilk başta kuramamıştım. Hatta sadece bunu kurması için bilgisayarcıyı eve çağırdık. Sonra öğrendin aygıt yöneticisi. Artık sorunsuz yüklüyorum. Memnunum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

quote:

@ istanbul_54

windows nt,2000 ve xp nin driverı aynı heralde senin verdiğin linke baktığımda. Kurduktan sonra, aygıt yöneticisinde sürücü güncellemen gerekiyor. Ben de arkadaşların dediği gibi ilk başta kuramamıştım. Hatta sadece bunu kurması için bilgisayarcıyı eve çağırdık. Sonra öğrendin aygıt yöneticisi. Artık sorunsuz yüklüyorum. Memnunum da.

Alıntıları Göster
    PAL B/G

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin3406

PAL B/G

Alıntıları Göster
    @simonee
    hocam yaklaşık 6 tane siyah çipimsi şey var kartın üstünde hangisi olabilir =)

@istanbul_54
    bi deneyim aygıt yöneticisini de teşekkürler
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

2000 ile problem yaşarsan nt4.0 driverı da xp üzerinde çalışıyor. onu da deneyebilirsin. model tv kartının üzerinde yaza kasayı açarsan. kartı incele beyaz yazıyla yazılmıştır LifeView Fly..... bilmem ne

• quote:

Orijinalden alıntı: hakoşsayar

quote:

2000 ile problem yaşarsan nt4.0 driverı da xp üzerinde çalışıyor. onu da deneyebilirsin. model tv kartının üzerinde yaza kasayı açarsan. kartı incele beyaz yazıyla yazılmıştır LifeView Fly..... bilmem ne

Alıntıları Göster
    @ istanbul_54
    aygıt yöneticisinde güncelleştirme için cd istiyo.. pc'yi açtığımda çıkan şey çıkıyo zaten.. çoklu ortam denetleyicisi bulundu falan gibi bişey diyo.. donanımınızla birlikte bir yükleme cd'si ya da disketi verildiyse şimdi takın diye de ekliyo =)

@ hakoşsayar
    bakıyım bi ona..

• quote:

@ istanbul_54
    aygıt yöneticisinde güncelleştirme için cd istiyo.. pc'yi açtığımda çıkan şey çıkıyo zaten.. çoklu ortam denetleyicisi bulundu falan gibi bişey diyo.. donanımınızla birlikte bir yükleme cd'si ya da disketi verildiyse şimdi takın diye de ekliyo =)

@ hakoşsayar
    bakıyım bi ona..

Alıntıları Göster
    @ hakoşsayar
    baktım ama yazmıyo model.. sadece lifeview yazıyo.. modeli falan yazmamışlar..

everest programı şu fotodaki gibi gösteriyo tv kartı özelliklerini;
    http://img137.imageshack.us/img137/1405/tvnw8.png

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

donanım bilgilendirme programları var örnek everest onu kur sana tam ismini verir ondan sonra driverini bulursun bu şekilde zor o yazılar hemen hemen tüm tv kartlarında yazar
    quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

bu everest programıda neymiş nereden indirebilrim bilgi verirsen
  • quote:

@simonee

@istanbul_54
    bi deneyim aygıt yöneticisini de teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

@simonee

en buyuk olanda :))

mesela benımkınde bt878 yazıyor.sendede buna benzer bi yazı olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: titanyum_06

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: titanyum_06

quote:

www.inndir.com dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

quote:

@simonee

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: simonee

en büyüğünde;

SAA7134HL
    RA6570.1 13
    kSG04161

yazıyo.. =)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: simonee

en büyüğünde;

SAA7134HL
    RA6570.1 13
    kSG04161

yazıyo.. =)

Alıntıları Göster
    Bir zamanlar ben de aynı hatayı yapıyordum. Tv kartının sadece setup ını yüklüyordum. Açılışta sürekli yeni donanım bulundu diyor ve cd sini istiyordu. internetten alınan zip.li dosya bir klasöre açılır. Klasörün içindeki setup kurulduktan sonra bilgisayar yeniden başlatılır. Daha sonra açılışta 3-4 tane yeni donanım bulacak. Her defasında zip.li dosyayı açtığın klasörü göstereceksin. Sonunda tv kartı kurulumu tamamlanmış olacak. LR10901 lerin hepsi bu şekilde kurulursa çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Bir zamanlar ben de aynı hatayı yapıyordum. Tv kartının sadece setup ını yüklüyordum. Açılışta sürekli yeni donanım bulundu diyor ve cd sini istiyordu. internetten alınan zip.li dosya bir klasöre açılır. Klasörün içindeki setup kurulduktan sonra bilgisayar yeniden başlatılır. Daha sonra açılışta 3-4 tane yeni donanım bulacak. Her defasında zip.li dosyayı açtığın klasörü göstereceksin. Sonunda tv kartı kurulumu tamamlanmış olacak. LR10901 lerin hepsi bu şekilde kurulursa çalışır.

Alıntıları Göster
    @ HayatBoş
    ben de yaptım onu.. ama klasörün içinde görmüyo nedense setup'ı =S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.