Şimdi Ara

LİG TV ABONLERI NE YAPACAKSINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kurtulmuştum yeni üyelik düşünüyordum daha ucuz olur diye 4 sendir ayda 100 tl veriyordum bundan sonra 1 tl vermem fenerbahçeyi izlemek için hep destek tam destek o eskidendi şu olaylar bir sonuca ulaşsın o zaman desteğin desteğini veriririz
  • iptal ettim, ettirdim
  • Üyeliğim devam ediyor ancak her an iptal ettirebilirim çok can sıkmaya başladı milli maçtan bile zevk alamadım izlerken...
  • Bende kapattırdım İsterseniz size program veriyim "ZÜPPE" Canlı şekilde eurospor ve ligtv yayını yapıyor alın digitürkleri çıldırtacaktır adminlerinden birisi benim
  • bende züppe ye baktım gerçektende güzel program
  • Valla sonucu belli olan maç izlemek istemez kimse. Ben de iptal ettirmeyi düşünmüyor değilim bir gsli olaraktan.
  • o zaman bi 10 sene geç kalmışsın sen iptal ettirmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deamien

o zaman bi 10 sene geç kalmışsın sen iptal ettirmekte

Forum forum olalı böyle kapak görmemiştir sanırım
  • Ben spormax icin 90 arti paketine gectim durum netlesincede diger paaketlerden birine gecicem su an icin 90 arti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Galatasaray acından ölecek, ha?

Bazen çok komik oluyorsunuz yahu, Galatasaray'ın kim olduğunu unutuyorsunuz galiba. Adımız yeter sizi titretmeye.

Akşam akşam iyi güldüm
  • sikenin yasal oldugu bir lig izlememek için yenilemeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Kapak ? Lise terk. 10 yil once de digiturk vardi. Tum sikeseverlerlere sevgiler, muhattap olmayacagim basit takimin basit taraftarlariyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

Kapak ? Lise terk. 10 yil once de digiturk vardi. Tum sikeseverlerlere sevgiler, muhattap olmayacagim basit takimin basit taraftarlariyla

Sen olaydaki nce espriyi anlayamamışsın be genç..

Lise terk dediğin adamda liseyi sen kısa donla dolaşırken terketmiştir

• ben iptal ettirmeden önce mail atacağım lig sonu sıralamasını ve maç sonuçlarını söylesinler de uğraştırmasınlar. biz de çok beklemeyelim 1 haftada bitsin lig :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

Sen olaydaki nce espriyi anlayamamışsın be genç..

Lise terk dediğin adamda liseyi sen kısa donla dolaşırken terketmiştir

bu kadar üstüne gitmeyin

• çoktan kapattık
  • quote:

hohohhhhhoooo bayıldım bayıldım :):):) müthişsin arkadaşım :):):)
  • Fenerbahçe'yi 2. lige düşürüp, havuz darbe yemesin, diğer takımlar zorda kalmasın, Digiturk yayın ihalesinden çekilmesin diyerek Fenerbahçe'nin 2. ligdeki maçlarını şifreli kanaldan yayınlatmaya kalkışmak, adiliktir. Hırsızlıktır. Çifte standarttır. Bu nerden çıktı diyeceksiniz. Haberi olmayanlar için söyliyim.

Mevcut federasyon TRT ile digiturk yetkililerini bir araya getirip havuzun geleceği için anlaştırdı. Fenerbahçe 2. lige düşürülürse sadece fenerbahçenin 2 lig maçları şifreli yayınlanacak.

Eğer ben FB'li yönetici isem, eğer o kameraları stada sokarsam namerdim. Benim takımım 2. lige düşmüş. Banane GS'den, BJK'den, TS'den, Bursa'dan, Bilmem neden. Girsinler krize. Çok ta umurumdaydı.
  • fenerlileri anlamıyorum yaaa sanki bütün digiturk üyelikleri fenerbahçe taraftarınında sanki fener değilde galatasaray düşşe havuz batmıyacak gibi konuşuyolar
  • Şikeci FB'yi Digitürk maç yayınlarında da kayırıyordu. Orada ana kumanda masasında Musa Çözen diye birisi vardı. FB düşerse yoldaşı ve destekçisi ligtv ile Digitürk de düşecektir. Böylece topyekün bir adalet tecelli etmiş olacaktır. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 20 Ağustos 2011; 21:52:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.