Trabzonspor önce GÜNEY KIBRIS takımlarını elesin. SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİNE gitsin.
Güney Kıbrısı tanımıyorduk. Dediler ki Trabzona, ÇIKMA MAÇA... ÇIKMA, biz tanımıyoruz. Elenirsin en kötü.
Biz çıkacağız efendim. Çıkacağız. Gittiler, rezil oldular, donuna kadar soydular havaalanında, ayakkabılarını çıkarttırdılar, insan dışı muamelede bulundular.
Gittiler bide Güney Kıbrıs takımına elendiler.
Siz kim Fenerbahçe'ye rakip olmak kim.
Fenerbahçe büyük takımdır, başkasının artığından, zor durumdan sebeplenip, gidip bayram yapmaz.
Güney Kıbrıs takımıyla oynamaz, oynasa o durumlara düşmez, gider orada 8 tane atar gelir
quote:
Orijinalden alıntı: salihboc
quote:
Orijinalden alıntı: zUbE
quote:
platini,pele,maradona,nadya komanaçi bile dese bunlar kızarmaz hala biz haklıyız
Sende haklısın sıkeye adımız karıstı.Yonetıcıler ıcerde ustune ustluk kulupte acıklama yapmıs alın kardesım kupamı demıs ve ıcerdekı adamlarla ıplerı koparmıs (sankı sıke yapan adamlar kendılerı ıcın yaptı o ısı.Ilıskılerı kesınce kurtulacaklar sankı?) bır nebı sıke yaptım demıs.Sonrada bız cıkmıs sucsuzuz gıbı dıger takımlara sıke yaptınız kara lekesınız kagıt ustunde kupa kazanıyorsunuz(turkıye kupası fınalı sıke yapılan mac ) dıye hem calıp hem oynuyorz.Haklısın hıc yuzumuz kızarmıyor.
Biz kupayı iade edeck erdemliliğe sahibiz de siz niye kupayı vermediniz başkanınız herhalde trafik kazası suçundan içerde değil bizimkiler ne yaptı aklanın paklanın öyle gelin kupayıda geri veriyoruz dedi sizinkilerden bunu birisi yapsa en büyük savunan ben olurum merak etme ama hem suç iddaası var hemde hala biz haklıyız madem çok güveniyorsunuzda kendinize niang lugano santos niye sattınız kardeşim bunu açıklarmısın bide uefa niye size bay bay yaptı onuda bi açıklarsan bizde bilmiş oluruz
platini,pele,maradona,nadya komanaçi bile dese bunlar kızarmaz hala biz haklıyız
Sende haklısın sıkeye adımız karıstı.Yonetıcıler ıcerde ustune ustluk kulupte acıklama yapmıs alın kardesım kupamı demıs ve ıcerdekı adamlarla ıplerı koparmıs (sankı sıke yapan adamlar kendılerı ıcın yaptı o ısı.Ilıskılerı kesınce kurtulacaklar sankı?) bır nebı sıke yaptım demıs.Sonrada bız cıkmıs sucsuzuz gıbı dıger takımlara sıke yaptınız kara lekesınız kagıt ustunde kupa kazanıyorsunuz(turkıye kupası fınalı sıke yapılan mac ) dıye hem calıp hem oynuyorz.Haklısın hıc yuzumuz kızarmıyor.
Biz kupayı iade edeck erdemliliğe sahibiz de siz niye kupayı vermediniz başkanınız herhalde trafik kazası suçundan içerde değil bizimkiler ne yaptı aklanın paklanın öyle gelin kupayıda geri veriyoruz dedi sizinkilerden bunu birisi yapsa en büyük savunan ben olurum merak etme ama hem suç iddaası var hemde hala biz haklıyız madem çok güveniyorsunuzda kendinize niang lugano santos niye sattınız kardeşim bunu açıklarmısın bide uefa niye size bay bay yaptı onuda bi açıklarsan bizde bilmiş oluruz
Fiziksel olaydan bahsetmiyorum alırsın arabayla götürür verirsin açıklma ne biz iade ettik bitti olay keşke sizde biz şampiyonluğumuz ne olduğu belirsiz bizde iade ediyoruz desenizde kulüpte istedikleri an iş vermeye kalsa da ELİN PLATİNİSİDE DALGA GEÇMESE TÜRK FUTBOLU İLE TÜRK FUTBOLU BU KADAR REZİLLİĞİ HAKETMEMELİ BİRİLERİ YÜZÜNDEN ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Fiziksel olaydan bahsetmiyorum alırsın arabayla götürür verirsin açıklma ne biz iade ettik bitti olay keşke sizde biz şampiyonluğumuz ne olduğu belirsiz bizde iade ediyoruz desenizde kulüpte istedikleri an iş vermeye kalsa da ELİN PLATİNİSİDE DALGA GEÇMESE TÜRK FUTBOLU İLE TÜRK FUTBOLU BU KADAR REZİLLİĞİ HAKETMEMELİ BİRİLERİ YÜZÜNDEN ?
Sımdı dava sonuna kadar beklıceksınız kupayı vermek ıcın.Dava sonunda eger suclu gorurlursenız gıdıp verıceksınız kupayı.Ynalıs anlamadıysam bunu demek ıstıyorsun.Ama benım guzel kardesım baska bı secenegınız yokkı.Zaten e'ek gıbı suclu gorulurse eger sızde bızde kupayı pasa pasa goturup verıcek.Daha bunun onurlu yanı ne ben onu cıkartamıyorum.Sıke yaptıysak buyrun kupa dıceksın.Sonra kupa sende duracak hala.Suclu olursan goturup vereceksın.ıyıde fenerde aynını mecbur yapacak.Neden bu kadar bız sereflıyız bız onurluyuz adam gıbı adamız ayaklarına yatıyorlar.Orasında problem benım ıcın.
kupa iadesi bir inceliktir, erdemdir besiktasli oldugum icin soylemiyorum bunu, kusra bakmayinda ancak bir odun bunu " ahahaha gupayi verdiler demekki sike var " seklinde yorumluyabilir.
ancak ben sizlerin odun oldugunu dusunmuyorum, kasten yapiyosunuz cunku
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
kupa iadesi bir inceliktir, erdemdir besiktasli oldugum icin soylemiyorum bunu, kusra bakmayinda ancak bir odun bunu " ahahaha gupayi verdiler demekki sike var " seklinde yorumluyabilir.
ancak ben sizlerin odun oldugunu dusunmuyorum, kasten yapiyosunuz cunku
incelik değil saçmalık.
kupayı falan da iade etmemiş.
iade ediyoruz, lafta. Diyor ki isterlerse yarım saatte müzeden çıkarırız veririz. böyle saçmalık yok.
İade ediyoruz ne demek yahu?
Şimdi bi tarafımla güleceğim diyeceğim, forum kurallarına aykırı olacak.
Yahu, zaten şike yaptığınız ortaya çıkarsa, o kupayı alacaklar elinden. Hayatımda duyduğum en saçma sapan laftı. En saçma yahu. Bir de kupayı da geri vermemişler o daha komik.
Oynamıyorum len küstüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme